Trump és a kriptók: Itt a bikapiac a láthatáron? Tokenek, amikre érdemes figyelni

Trump politikája és a közelmúltbeli kriptovaluták árfolyam-emelkedése közötti kapcsolat érdekes kérdéseket vet fel. A piaci trendek bikás lendületre utalnak, ami több kulcsfontosságú tokent a figyelem középpontjába helyezett. Vajon ezek az érmék profitálhatnak a jelenlegi piaci folyamatokból? A válasz a piaci dinamika megértésében és az ígéretes jelöltek azonosításában rejlik, amelyek a bikapiac élére állhatnak.

A CYBRO előértékesítése gyorsan halad, 25 millió token már elkelt

A CYBRO egy egyedülálló piactér, amely megerősíti a Blast blokklánc natív hozampotenciálját. A projekt a korai befektetők számára kedvező feltételekkel kínál belépési lehetőséget a projektbe, ha csatlakoznak a CYBRO token előértékesítéshez.

Ebben a szakaszban a CYBRO tokenek több mint kétszeres kedvezménnyel kaphatók a jövőbeli piaci árukhoz képest, ami 140%-os bőséges megtérülést eredményezhet. A tokenek kínálata korlátozott, és közel 25 millió token már elkelt. Minél korábban vásárolsz, annál nagyobb kedvezményt kapsz. Ezen felül azok, akik az előértékesítés során legalább 1000 dollárt fektetnek be a CYBRO-ba, heti ETH jutalmakat kaphatnak majd, amelyeket a bevezetés után vehetnek ki.

Vásárold meg most a CYBRO-t a legjobb áron, és biztosítsd be a 140%-os hozamot magadnak.

A CYBRO token cashbacket is kínál, a kereskedési és hitelezési műveletek kedvezményes díjait, a staking juttatásokat, az exkluzív airdropot és a biztosítási programot is biztosítja felhasználóknak. Ez a stabil hasznosság erős alapot teremt a CYBRO értékének emelkedéséhez a bevezetés után 2024 harmadik negyedévében.

A CYBRO-val növelheted kriptóid értékét azáltal, hogy különböző trezorokba fektetsz a Blast-on, az egyetlen Layer 2-es blokkláncon, amely alapértelmezett hozamot kínál az ETH és a stabilcoinok stakingjére. A CYBRO végső célja, hogy a felhasználók számára a lehető legmagasabb hozamot biztosítsa az egyes kereskedési stratégiákhoz, miközben egyszerű és átlátható felületet biztosít.

Biztosítsd be a helyed a CYBRO-ban 58%-os kedvezménnyel még ma! Az ajánlat korlátozott!

Pozitív piaci hangulat a Render számára a vegyes jelzések ellenére

A Render piaci hangulata optimizmust mutat. Az adatok fokozatos emelkedést tükröznek, amit a közelmúltban bekövetkezett egy hónapos és hat hónapos árugrások is alátámasztanak. A héten bekövetkezett enyhe visszaesés ellenére az átlagok és a mutatók stabilitást sugallnak. A Render innovatív renderelési szolgáltatásai valós hasznosságot kínálnak, ami növeli a befektetők bizalmát. Ez rövid távon magasabbra tolhatja az árakat.

A Mantle (MNT) a stabil növekedés jeleit mutatja a kisebb ingadozások közepette

A Mantle (MNT) jelenlegi piaci hangulata óvatosan optimistának tűnik. Mivel az árak a közelmúltbeli átlagok közelében tartják magukat, és az elmúlt héten és hónapban szerény emelkedések történtek, a kereskedők bátran mehetnek előre. Az ellenállási és támogatási szintek óvatos, de mérhető tartománybeli mozgást mutatnak. Ezek a dinamikák elősegíthetik az érme vonzerejét, új befektetőket vonzva és potenciálisan stabilizálva a piaci pozícióját. Összességében az egyszerű mérőszámok a fokozatos, de folyamatos növekedés alapját sugallják.

Notcoin technikai indikátorai erős felfelé mutató trendet jeleznek

A Notcoin erős emelkedő tendenciát mutat. Az árfolyam egy magasabb tartományban van, és az elmúlt hetekben és hónapokban jelentős nyereséget ért el. Az ellenállási szintek további növekedési potenciálra utalnak. A támaszszintek rövid távon biztonsági hálót nyújtanak. A technikai mutatók folyamatos érdeklődést és lendületet sugallnak. Ha ez a tendencia folytatódik, a befektetők egyre vonzóbbnak találhatják a Notcoint, ami potenciálisan magasabbra tolhatja az árfolyamát.

A Celestia körüli piaci hangulat az óvatosság jeleit mutatja a közelmúltbeli nyereség ellenére

A Celestia körüli piaci hangulat óvatosnak tűnik. Bár az utóbbi időszakban mutatott némi hozamot, a legfontosabb mutatók az erős lendület hiányára utalnak. Az árfolyam jelenleg a fő támasz- és ellenállási szintek között mozog, a fontos mozgóátlagok pedig éppen csak kiegyenlítettek, ami potenciális oldalazó kereskedést jelez. Tekintettel a Celestia decentralizált alkalmazások támogatásban betöltött szerepére, a piaci pozíciójának enyhe volatilitása hatással lehet a befektetői bizalomra és a projektek elfogadására.

Következtetés

Rövid távon az olyan érmék, mint az RNDR, MNT, NOT és TIA várhatóan kisebb potenciállal rendelkeznek. A tokenek közül a CYBRO emelkedik, egy egyedülálló piactér, amely a Blast blokklánc natív hozamképességeire épít. A CYBRO piaci debütálását 2024 második negyedévére tervezik. A korai befektetőknek lehetőségük van kedvező feltételekkel belépni a projektbe, ha részt vesznek a CYBRO token előértékesítésében. A korai szakaszban történő belépés ígéretes esélyt jelent azok számára, akik szeretnének ebből a lehetőségből nagyot profitálni.

Weboldal: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***