Trump kriptovaluta-támogatása: 5 kriptó, amelyet érdemes figyelemmel kísérni

A volt elnök kriptovaluta-felkarolása felkeltette a befektetők figyelmét. A 2024-es bikafutás teljes lendülettel zajlik, a figyelem egy maroknyi feltörekvő eszköz felé fordul, amelyek újradefiniálhatják a piacot. Ez a cikk öt ilyen megfontolásra érdemes valutát vizsgál meg, betekintést nyújtva egyedi értékállóságukba és piaci pályájukba. A várakozás fokozódik, és ezeknek a feltörekvő tokeneknek a dinamikájának megértése kritikus fontosságú lehet bárki számára, aki a gyorsan fejlődő kriptotérben szeretne eligazodni.

BlastUP előértékesítés: A kiszámíthatóság jelképe a változékony kriptotérben

Az előértékesített tokenek immunisak a piac vad kilengéseire, mivel áruk egy bizonyos szinthez van rögzítve. A kiszámíthatóság az egyik legfontosabb előnye az olyan előértékesítési projekteknek, mint a BlastUP.

A BlastUP az első launchpad a Blaston, az egyetlen Layer 2 megoldás, amely natív hozammal rendelkezik az ETH és a stablecoins számára. Az előértékesítés mindössze néhány hete alatt ez a platform több mint 7 millió dollárt gyűjtött össze, ami sokat elmond arról, hogy széles körben elismert a hozzáértő befektetők körében.

A BlastUP tokenek előértékesítése folyamatban van, ami tisztességes esélyt kínál arra, hogy alacsony áron fektessünk be egy ígéretes kriptovalutába.

>>Ne hagyd ki! Vásárolj BlastUP tokeneket a legjobb áron!<<

Azok, akik ebben a szakaszban BlastUP tokeneket vásárolnak, exkluzív hozzáférést kapnak egy Airdrophoz, amely ingyenes tokenek egy részét osztja szét. Emellett extra jutalmakhoz juthatnak a stakelésen keresztül.

A BlastUP elkötelezett amellett, hogy egy erős közösséget ápoljon, ahol mindenki profitál a kölcsönös növekedésből. Az AI és a Web3 eszközök kombinálására irányuló ambiciózus tervekkel a BlastUP célja, hogy egy igazán kifizetődő és biztonságos környezetet hozzon létre a DApps zökkenőmentes bevezetéséhez.

A BlastUP felemelkedőben van, és a kripto startupokat táplálja a közösséget előtérbe helyező hangulattal és az innovációval a középpontjában. Gyorsan a Blast ökoszisztéma központjává válik, nagy tervekkel 2026-ig.

>>Gyorsan cselekedj! A BlastUP tokenek kínálata korlátozott – biztosítsd a helyed most!<<

Az Ethereum ára felfelé ível

Az Ethereum árfolyama felfelé mozog, erős emelkedést mutat, egy hét alatt 23,55%-kal, az elmúlt egy hónapban pedig 22,25%-kal nőtt. A jelenlegi árfolyamsávja 2894,30 és 3215,94 dollár között mozog. Az ETH árfolyama felfelé mutat, és a legközelebbi ellenállás, a 3.361,08 dolláros szint felé veheti az irányt. Ha ezt áttöri, akkor a következő cél a 3.682,72 dolláros szint lehet. Az érme jelenleg felfelé nyomul, és egy pozitív hullámot lovagol meg, ahogyan azt a felfelé irányuló árfolyamváltozások, különösen az elmúlt hat hónap során tapasztalt 90,37%-os emelkedés mutatja. Az olyan indikátorok, mint az RSI és a sztochasztikus alátámasztják ezt az emelkedő tendenciát, ami a folyamatos vásárlói érdeklődésre utal.

A Solana ármozgása: Mi lehet a SOL következő lépése?

A Solana (SOL) árfolyama az elmúlt hat hónapban jelentős, 194,72%-os emelkedést mutatott, ami erős vevői érdeklődésre utal. A hétről hétre történő 5,90%-os csökkenés ellenére a havi nyereség 11,99% -on áll. A SOL jelenleg 146,59 és 184,77 dollár között kereskedik. A kriptovaluta mozgása azt mutatja, hogy korrekciós fázisban lehet, amint azt a közelmúltbeli csúcsokról való lefelé irányuló mozgás és az 50 alatti RSI is sugallja. Ha áttöri a legközelebbi ellenállást 199,54 dollárnál, a következő akadály 237,72 dollár lehet, míg a támaszszintek 123,18 dollárnál és 85,01 dollárnál vannak. A piaci mutatók, mint az alacsony Stochastic és a MACD nulla alatt jelezhetik a visszapattanás vagy a további korrekció lehetőségét. A Solana árfolyama hamarosan döntő mozgással szembesülhet, akár a magasabb értékek visszaszerzése, akár a támaszszintek újratesztelése érdekében.

Polkadot (DOT) árfolyamok és előrejelzések

A Polkadot érme az utóbbi időben ígéretes emelkedést mutatott. A 6,46 és 7,35 dollár közötti sávban mozog, ami némi növekedési teret jelez a legközelebbi ellenállás irányába, a 7,77 dolláros szint felé. Ha ezt legyőzi, a következő cél a 8,66 dollár lehet. Az 5,99 dollárnál lévő támasz és az 5,10 dollárnál lévő további támasz mellett az érme egy hét alatt 5,45%-os, egy hónap alatt 9,90%-os, az elmúlt hat hónapban pedig jelentős, 46,32%-os emelkedést mutat. A token mozgása egy olyan tendenciára utal, amely lendületet adhat a jövőbeli nyereséghez.

Következtetés

Annak ellenére, hogy az ETH-hoz, SOL-hoz és DOT-hoz hasonló bevált nevek figyelmet vonzanak, rövid távú növekedési potenciáljuk korlátozottnak tűnik. Ezzel szemben a BlastUP a Blast ökoszisztémán belül kiemelkedik meggyőző koncepciójával. Az elemzők úgy vélik, hogy a BlastUP rendelkezik a legnagyobb növekedési potenciállal a jelenlegi bikafutás közepette, ami a jelentős hozamot kereső befektetők számára erősebb fókuszt sugall. A projekt profitál az ökoszisztéma robusztus kereteiből, és vonzó opciót jelent azok számára, akik a feltörekvő lehetőségek kihasználására törekszenek.

Weboldal: https://blastup.io
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***