Tudná-e kezelni az Arbitrum az Avorak bevételmegosztási rendszerét?

Az okosszerződés funkcióval felruházott blokkláncok egyik legjelentősebb résztvevője az Ethereum. A magas gas díjak és a hálózati torlódások csak kettő a problémái közül. A layer-2 skálázási lehetőségek, mint az Arbitrum, hasznos megoldások az Ethereum számára ezen kihívások megoldására, azonban szakértők szerint az Avorak lehetőségei a kriptográfiai ökoszféra javítására jobbnak ígérkeznek az Ethereum megoldásaival szemben.

Mi az Arbitrum?

Az Ethereum blokklánc 2. rétegű megoldása, az Arbitrum célja a hálózat adatvédelmének erősítése, miközben javítja a skálázhatóságot és növeli a tranzakciósebességet. Lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy az alaphálózattól elkülönülve hajtsanak végre tranzakciókat, majd azokat validálja és kötegeli, mielőtt felvinne azokat az alap láncra.

Az Offchain Labs, az Ed Felten, Steven Goldfeder és Harry Kalodner által 2018-ban alapított blokklánc-kutató és -fejlesztő vállalkozás hozta létre, tervezte és fejleszti az Arbitrumot. A vállalkozás 2018-ban a Princeton Egyetemen mutatta be a layer-2 modellt és az Arbitrum whitepapert.

Az első verzió 2020 óta elérhető, majd 2020 közepén több béta teszt követte, végül 2023-ban indították el az Ethereum főhálózaton.

Mi az az Arbitrum híd (bridge)?

Azért, hogy gyorsabb és megfizethetőbb legyen, mint az Ethereum főhálózat, az Arbitrum hidat mint Ethereum második rétegű skálázási lehetőségként vezették be.

Ahogyan az Ethereumot is használhatják, a felhasználók az Arbitrumon decentralizált alkalmazásokkal (dAppokkal) és okosszerződésekkel lephetnek interakcióra. Az Ethereum blokklánc az alapja az Arbitrumnak, amely annak biztonságára támaszkodik. Célja, hogy csökkentse az Ethereum tranzakciók magas költségeit és növelje a hálózati tranzakciók sebességét. Az Arbitrum optimistic rollupokat használ az Ethereum TRX átviteli sebességének növelésére. Az Optimistic rollup egy L2 skálázási megoldás, amely a tranzakciókat a láncon kívüli feldolgozással rögzíti.

Az Avorak AI jobb, mint az Arbitrum

A hatékony megoldásokat kereső vállalkozások megnyugodhatnak, mert tudják, hogy olyasmihez férnek hozzá, amit máshol nem találnak. A felhasználók azonnali hozzáférést kapnak egy olyan projekt megoldásához, amelyhez más szolgáltatoknál nincs párja.

Az Avorak AI által alkalmazott AI platform számos intuitív funkcióval rendelkezik, amelyeket kifejezetten a technológiához nem értő felhasználók számára fejlesztettek ki. Ezek közé az eszközök közé tartoznak a chatbotok, a képkészítő modulok és a kifinomult kereskedési bot.

Azok számára, akik hosszú távra fektetnek be, három poolon keresztül növelhetik a százalékos AVRK részesedésüket, az Avorak a teljes kínálat egy jelentős részét zárolta stake poolokban.

Azzal a céllal, hogy minden szöveget automatikusan korrigáljon és módosítson, mielőtt az megjelenik a kereső számára, az Avorak AI kombinálja az internetes adatgyűjtést egy előre megírt nyelvi bankkal, plágiumot felismerő API-kat integrálja, és mindezeket a technikákat ötvözi.

Az Avorak AI-nak megvan a lehetősége, hogy az egekbe szökjön az ára, és gálánsan jutalmazza a hodlereket az olyan réteg 2 skálázási megoldásokkal szemben, mint az Arbitrum. Az Arbitrumot az indulása után óriási hájp övezte, de azóta a medvepiac kegyelmére lett bízva. Bár a legtöbb kriptoprojektre igaz, az Avoraknak megvan a lehetősége arra, hogy az uralkodó piaci körülmények ellenére is felülmúlja a hasonló projekteket.

Végszó

Az Avorak AI kétségtelenül az egyik legjobban várt mesterséges intelligencia alapú kriptoprojekt, amelynek token az előértékesítés során elérhető. Olyan szintű biztonságot kínál a felhasználok számára, amely páratlan a csúcstechnológiának, a megbízható adatforrásoknak és a biztonságos felügyeleti rendszereknek köszönhetően.

További információk az Avorak AI-ról:

Honlap: https://avorak.ai
AVRK megvásárlása: https://invest.avorak.ai/register

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***