Túl késő már Rendert venni? Az érme ára 35%-kal nőtt, ez a DePIN token azonban akár 10-szerezhet is

A Render árfolyama 35%-ot emelkedett az elmúlt 7 nap alatt, a cikk írásakor 10,42 dolláron forgott, a kereskedési volumen pedig szintén nőtt, 410 millió dollárra.

A növekedés hátterében az áll, hogy a DePIN (Decentralizált Fizikai Infrastruktúra Hálózat) szektor menetelése töretlen. Az ágazat nagyobb érméi, köztük a Theta Network és a Filecoin is növekedést produkáltak a múlt hét során, előbbi 7, utóbbi 8%-kal forgott magasabban.

Ám bemutatunk egy másik DePIN érmét is, az eTukTukot, amely előtt hatalmas lehetőségek állnak 2024-ben.

A Render árfolyam az ATH felé tart

Render USDT
RNDRUSD diagram; TradingView

A Render árfolyam januárban és február elején 4 dollár körül egy szűk sávban oldalazott. A bikák azonban belendültek, a RNDR pedig elérte mindenkori csúcsát 13,53 dolláron.

Az ATH elérése után a bikák nehéz helyzetbe kerültek, az árfolyam ugyanis egy csökkenő ékminta által lefelé tendált, és csak 6,79 dollár körül talált támaszt. Ez a támasz azonban bizakodással töltötte el a bikákat, és áttörést okozott az ék felső határa felett, így jelezve a bikafutam kezdetét.

A RNDR jelenleg az 50 napos és a 200 napos egyszerű mozgóátlag (SMA) felett kereskedik, megszilárdítva ezzel a bikák lendületét. Továbbá a relatív erősség index (RSI) viszonylag magas, 84-es értéken áll, ami erős vásárlási nyomásra utal.

Render árfolyam-előrejelzés

A Render árfolyamot vizsgálva azt látjuk, hogy a RNDR erős emelkedő trendben van, ugyanis igyekszik túllépni a csökkenő ékminta felső határát, mivel a bikák a 14 dolláros árfolyamra hajtanak.

A fő mutatók, mint amilyenek az SMA-k és az RSI, emelkedésre utalnak. Az optimista befektetők ezen felbuzdulva még több vásárlást kezdeményezhetnek, ami tovább növelheti az árat, és akár új mindenkori csúcshoz is vezethet.

Az 50 napos SMA azonban a 200 napos SMA alatt van, és halálkeresztet alkot 10,44 dolláron. A halálkereszt azt jelezheti, hogy a RNDR medve trendje még nem ért véget. Ha a medve nyomás továbbra is fennmarad, a RNDR visszaeshet a 7,58 dolláros szintre, ami párnaként hathat a további lefelé mozgás ellen.

Miközben a RNDR árfolyam szépen emelkedik, a befektetők egyre nagyobb tábora fektet hangsúlyt a portfóliójának diverzifikálására. Sokak radarjára felkerült egy DePIN alternatíva, az eTukTuk. Egy kiemelkedő kripto YouTuber, Jacob Bury optimista az érmével kapcsolatban, és szerinte a $TUK akár 10-szeresére is nőhet az indulást követően.

Az eTukTuk előértékesítés elérte a 3 millió dollárt – ez a legjobb zöld kripto, amit most vehetsz

Az eTukTuk (TUK) előértékesítés továbbra is lendületben van, eddig 3,2 millió dollárt gyűjtött össze, és szépen menetel a 3,5 millió dolláros cél irányába.

A projekt ötvözi az elektromos járműveket, a mesterséges intelligenciát és a blokklánc technológiát. Célja, hogy mesterséges intelligenciával ellátott Tuk Tuk-okat állítson elő, amelyek javítják a közlekedési feltételeket, és a felhasználók szénlábnyomát is csökkentik.

A projekt először a fejlődő országokba, később pedig a világ más országaiba is exportálja majd a terméket. A platform a jövő töltési infrastruktúrájának kiépítésén és annak blokklánccal történő működtetésén munkálkodik.

Nemcsak a $TUK árfolyam növekedésével kereshetsz, de a letétrendszeren keresztül passzív módon is bevételhez juthatsz, ami a cikk írásakor évi 85%.

A projekt úgy döntött, elindít egy play-to-earn (P2E) játékot is, Crazy Taxi néven. Ennek keretében a játékosok Srí Lanka utcáit róják, és utasokat fuvaroznak.

Az előértékesítés során 0,0305 dollárért vásárolhatsz $TUK tokeneket, még azelőtt, hogy az ár kevesebb mint egy hét múlva emelkedik.

Látogass el az eTukTuk hivatalos weboldalára és vásárolj $TUK tokeneket. Váltsd be a BNB vagy USDT tokenjeidet $TUK tokenekre, vagy vásárolj közvetlenül bankkártyával.

Megnézem az eTukTuk oldalát

Ezek is érdekelhetnek:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**