Már a Twitteren keresztül is lehet Brave BAT borravalót fogadni

A Brave böngésző felhasználói mostantól egy “tip” ikonra is figyelmesek lehetnek a normális Twitter választ, tetszik és retweet opciók mellett. A borravalókat a Brave natív BAT tokenjében lehet átutalni és 90 napig a fiók tulajdonosa nevében tárolják mielőtt feloldásra kerülne.

A Chromium alapú nyílt forráskódú Brave böngésző legújabb Nightly verziójával a Brave felhasználók borravalóval jutalmazhatják a tweetelőket. Fontos ugyanakkor megjegyezni, hogy a Nightly egy béta verziója a böngészőnek és kísérleti stádiumban lévő funkciókat is tartalmaz. Ez potenciális bugveszélyt és instabilitást jelenthet, ami akár adatvesztéssel is járhat.

A böngésző a borravaló funkciót már a múlt évben bemutatta, de a korábbi verzióval a Brave kissé megégette magát.

Kiderült ugyanis, hogy a Brave népszerű emberek nevében, a tudomásuk ellenére gyűjtött borravalókat, amit egy népszerű brit YouTuber, Tom Scott szóvá is tett. Ezt kívánja orvosolni a mostani új borravaló funkció.

Alapesetben a BAT borravaló fogadáshoz hitelesített Brave felhasználóvá kell válni. A hitelesítésre 90 napja van a felhasználónak, addig a borravalóban részesült fiók nevében a Brave (és az Uphold) ül a tokeneken. Az még nem pontosan tisztázott, hogy hogyan értesíti a Brave a felhasználókat, ha valaki tokeneket küldött nekik.

A Brave Creators oldalon lehet hitelesíteni a Twitter csatornát

Ha nem akartok a béta verzióval küszködni, akkor kipróbálhatjátok a stabilan működő fő verziót is.

-VM-

Citizen of the world. Ms. Brightside. YNWA.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.