Új copy trading a ProfitFarmerstől – jobb lenne, mint az eToro szolgáltatása?

Tényleg több profitot tudunk megszerezni a ProfitFarmers új copy trading funkciójával? Megnéztük, hogy mit is tud pontosan az új szolgáltatás – a tapasztalatokat pedig most egy helyen össze is foglaltuk minden érdeklődőnek.

Bevezető

A kereskedés nehéz dolog – főleg, ha következetesen és jövedelmezően akarjuk csinálni. Legyen szó kriptopénzekről vagy részvényekről, az újoncok általában nem szoktak sikert sikerre halmozni. Ez pedig teljesen érthető dolog; ez is egy külön tudomány, amit a legtöbben hosszú évek alatt tanulnak meg. Mindezek ellenére, ha lenne egy olyan funkció, amivel minimális idő alatt kezdhetnénk magasszintű profitot termelni a kereskedési tevékenységeinkkel, az valószínűleg nagyon sokakat érdekelne.

A ProfitFarmers copy trading funkciója, ami lehetővé teszi a számunkra, hogy lekövessük a legsikeresebb kereskedési stratégiákat, azonban pont ezt ígéri. Itt ugyanis nincs szükség hosszú évek tapasztalatára, se arra, hogy végtelen órákon keresztül bogarásszuk a grafikonokat. Szinte túl szép is, hogy igaz legyen – vagy még sem?

Mielőtt bárminek mélyebben utána járnánk, először vessünk egy gyors pillantást arra, hogy pontosan, hogy is néz a ProfitFarmers szolgáltatása:

Új copy trading a ProfitFarmerstől – jobb lenne, mint az eToro szolgáltatása?

Csábító számok, az biztos. És hogy mit is jelentenek ezek? Ezeket az adatokat mutatja meg nekünk a rendszer, ami a kereskedési szignálokat generálja (lényegében kereskedési tanácsok egy-egy konkrét kriptovaluta pár esetére). A ProfitFarmers pedig nem kevesebbet állít, mint hogy ezeket a szignálokat követve akár mi is ezeket a profitokat tudnánk bezsebelni mindössze „néhány kattintással”. A rendszer ugyanis „az elejétől a végéig automatizálva van”; amennyiben persze összekötjük a Binance fiókunkkal.

Az ajánlat kecsegtető: csak kössük össze a Binance tárcával a fiókunkat, kövessük a szignálokat, kattintsunk néhányat, és már készen is van a sikeres ügyletünk. De lehetséges, hogy ez tényleg ennyire egyszerű lenne?

Nem ma jöttük le a felvédőről, így pontosan tudjuk, hogy ennél mélyebbre kell ásni, hogy biztos választ kapjunk a kérdésünkre. Szóval nézzük is meg, hogy mi ez az ajánlat – és hogy kik állnak mögötte.

Na, de ki is áll a ProfitFarmers mögött?

A ProfitFarmers célja és missziója egyértelműen olvasható a honlapon is: „Gördülékeny és nyereséges kereskedés mindenkinek, tapasztalattól függetlenül” – ami ambiciózus, de legalább érthető is.

A ProfitFarmers az EU-ban van bejegyezve, ami már egy jó pont a legitimitást illetően. Bőven ismerünk olyan kriptóval kapcsolatos projekteket, amik azonnal az adóparadicsomokat választanák inkább a székhelyük bejegyzésére.

A Rólunk fül alatt a csapatról is megtudhatunk bővebb infókat. Az alapító, Matthew Tansley a cég alapítását azzal magyarázta, hogy túl sok nonszensz volt eddig a kriptovilágban. Ennek akart véget vetni egy olyan technológia megalkotásával, ami a kereskedést nem bonyolultabbá, hanem végre egyszerűbbé tudja tenni. S bár a célja szépnek és jónak hangzik, a legjobb azonban mégis az, hogy az arcát és nevét tette a projekthez – ez a felelősségvállalás terén mindenképpen plusz pontot ad a cégnek.

A vállalkozás maga 2018 novemberében indult, akkor kezdtek el komolyabban foglalkozni azzal a kérdéssel, hogy pontosan mi is az, ami a kereskedést megnehezíti az átlagember számára. 2020 végére pedig már teljesen működőképes az oldal tele olyan funkciókkal, amik ezeket a nehézségeket célozzák meg:

ProfitFarmers + Binance = Átláthatóság és biztonság

Az összes ügylet közvetlenül a Binance tőzsdéjén történik meg, teljesen elkülönülve a ProfitFarmerstől. Ezzel a felhasználók kontrollja is sokkal nagyobb a pénzük felett, ugyanis a pénzünk egyenesen a tárcánkba kerül, mindenféle kacifántos út megtétele nélkül. Így pedig szó szerint lehetetlen a ProfitFarmers számára, hogy bármiféle jutalékot számoljon fel; ráadásul a rendszert is átláthatóvá és őszintévé teszi, hiszen lehetetlen az eredmények manipulálása.

A kereskedési szignálok követése teljesen automatizálható az Binance API integrációval. Azonban ezzel sem válik lehetővé a ProfitFarmers számára az, hogy a tárcádon tárolt összeget bárhova kiutalják vagy elvegyék.

Szóval akkor van bármi kockázata a ProfitFarmers és a Binance API integrációjának?

Rövid válasz: nincs.

Hosszú válasz: Aki esetleg nem ismerné az API (application programming interface, azaz alkalmazásprogramozási felület) működését, annak röviden annyit kell tudnia, hogy ez az a szoftver, ami lehetővé teszi, hogy két program (pl. jelen esetben a ProfitFarmers és a Binance) egymással kommunikáljon.

A ProfitFarmers például azért kommunikál a Binance-szal, hogy le tudja követni a pontos árfolyamváltozásokat, lássa a tárcád egyenlegét, vagy hogy lefolytassa az ügyleteket a te nevedben. Amihez viszont szigorúan nem fér hozzá a ProfitFarmers, azok a privát kulcsaid; illetve nincs hozzáférése ahhoz sem, hogy bármilyen összeget egy másik tárcára utaljon át.

A ProfitFarmers használatával így ugyanazokat a biztonsági protokollokat élvezhetjük, mint ha magát a Binance-t használnánk.

Tudj meg többet a ProfitFarmersről és a Binance-ről!

Honnan tudom, hogy ez megéri-e nekem?

Egyértelműen fontos kérdés, és mi is az elsők között tettük fel: ha ugyanis nem is éri meg a ProfitFarmers használata, minek kockáztatnánk érte bármit is? A jó hír azonban, hogy nem kell feltétlenül „kockáztatnunk”, hogy megbizonyosodhassunk a ProfitFarmers funkcióinak előnyeiről. Ebben segít ugyanis az Academy részleg.

Az Academy segítségével úgy tudjuk kitanulni és megtapasztalni a ProfitFarmers szolgáltatásait, hogy egy forintot sem kell elköltenünk. A részlegen belül rengeteg videóval és útmutatóval találkozhatunk, amelyek végig vezetnek minket a rendszer működésének minden csínján-bínján. Sok tippet kapunk ezeken a részeken arról is, hogy mikre érdemes extra figyelmet fordítani, és mivel tudjuk még sikeresebbé tenni a kereskedést.

Az alábbi videóban, az alapító Tansley például azt emeli ki, hogy egyértelműen látszik, hogy a videók megtekintése után szinte azonnal emelkedett a profit a legtöbb kereskedő esetén, ezzel is kiemelve a értékes tudást, amit a felhasználók kaphatnak. De a különösen jó dolog nem csak az, hogy elkészítették ezeket az oktatóvideókat – hanem hogy ezek akár regisztráció nélkül is elérhetőek.

Új copy trading a ProfitFarmerstől – jobb lenne, mint az eToro szolgáltatása?

Tudj meg többet!

Mivel foglalkozik a ProfitFarmers?

Ha a ProfitFarmerst kérdezzük (vagy legalábbis is a honlapjukat), akkor erre egyszerű választ kapunk:

„ProfitFarmers profitábilis kereskedési terveket ajánl, tervez és hajt végre automatikusan, hogy évtizedek tapasztalata nélkül is tudjunk profitot termelni. Stressz nélkül. Hajnali ébresztő nélkül. Emberi hiba nélkül.”

Amire megint csak azt tudjuk mondani, hogy jól néz ki, jól is hangzik, de mit is jelent ez igazából?

A szolgáltatás nagyon hasonlít a copy tradinghez. Itt viszont ahelyett, hogy emberek startégiáját másolnád le, magasszintű kereskedési szignálokat tudsz követni – amelyek ráadásul 76%-os sikerrátával rendelkeznek. (Erről még lesz szó később is).

Az algoritmus ezeket a kereskedési szignálokat 0-24-ben generálja, így nem kell hosszú órákat tölteni azzal, hogy azt keresgéljük, milyen ügylet lenne a legnyereségesebb. Ráadásul arra sem kell várnunk, hogy egy másik ember kezdjen el alkalmazni egy sikeres stratégiát, majd ezt késve mi lemásolhassuk.

Miután kiválasztasz egy szignált, a ProfitFarmers követi az árakat, hogy aztán a Binance platformján keresztül végre is hajtsa a választott ügyletet a nevedben. Miután ezt beállítottuk, teljes nyugalommal el is mehetünk akár aludni is – anélkül most már, hogy hajnali 2-re kéne ébresztőt állítanunk, hogy az árfolyamokat tudjuk szemmel tartani.

A funkció egy beépített stop-losst is tartalmaz, ami azonnal lezárja az ügyletet, ha az ár rossz irányba kezd el mozogni, amivel a kockázatot is könnyedén lehet kezelni.

És van más is az automatizált copy tradingen kívül?

Igen, a copy tradingen kívül még egyéb szolgáltatások is elérhetők. Ilyen például a Price Action Scanner, az RSI Scanner vagy akár a saját kereskedési termináljuk használata.

Új copy trading a ProfitFarmerstől – jobb lenne, mint az eToro szolgáltatása?

A ProfitFarmers eredményei

Negyedévente a ProfitFarmers konkrét eredményekkel is elő szokott állni, amiket maga Tansley, az alapító szokott megosztani a felhasználókkal egy videó formájában. Ezt itt is meg lehet tekinteni (jelenleg csak angol nyelven érhető még ez el):

De még ha nem is nézzük meg a videót, már a képből is kiderül, hogy a ProfitFarmers 1057 profitábilis kereskedési szignállal rendelkezik jelenleg. A videóban ráadásul el is magyarázza Tansley, hogy pontosan hogyan jöttek ki ezek a számok, és hogy mit jelentenek a rendszer eredményei – így itt is érvényesül az átláthatóság.

A videóból még több infó kiderül, a legfontosabb azonban ez: az 1357 kereskedési szignál 61%-a legalább a második take profit célt elérte a négy szint közül. Ez pedig az átlag csúcsnövekedést éppen 8% fölé helyezi.

És igazak is az eredmények?

A kriptóvilágban minden jól hangzó projektet egy kérdés követi: jó, de igaz is ez? Bőven láttunk már átveréseket mindnyájan, szóval honnan tudhatjuk, hogy a ProfitFarmers tényleg ilyen eredményeket tud produkálni?

5 fő okot tudunk, amiért mi úgy gondoljuk, hogy a ProfitFarmers igazat állít:

 1. A kereskedési szignáljaikat a Binance-en keresztül másolják a felhasználók. A Binance tárca növekvő egyenlegét nem tudja manipulálni a ProfitFarmers.
 2. A ProfitFarmers meglehetősen sok információt közöl arról, hogy pontosan hogyan számolják ki a konkrét eredményeket és statisztikákat.
 3. Nem csak ismeretlen források ajánlják az oldalt, hanem számos videó ajánlást is láthatunk valós emberektől.
 4. Rengeteg kriptócég teljesen titokban akarja tartani, hogy pontosan kik is állnak a projekt mögött. A ProfitFarmers csapatáról ezzel szemben sok infót közölnek, és Tansley minden héten egy videóval is megszólítja a felhasználókat.
 5. Az Academyn keresztül nem drága, fizetett kurzusokat tudunk megtekinteni, hanem akár regisztráció nélkül is tanulni tudunk a rendszer működéséről. Itt tényleg a saját szemünkkel láthatjuk, hogy hogyan működik, amit ajánlanak, anélkül, hogy bármit kockáztatnunk kellene.

Fedezd fel a ProfitFarmers oldalát!

Hogyan működik a ProfitFarmers? Útmutató az oldal használatához

Az oldal meglehetősen egyszerűen van kialakítva (józan paraszti ésszel könnyedén láthatjuk, hogy mikor hova kell kattintani), de azért ejtsünk pár szót arról, hogy pontosan hogyan tudunk hozzáférni a ProfitFarmers szolgáltatásaihoz.

1. lépés: Regisztráljunk be az oldalra (ez nagyjából 5-10 percet fog igénybe venni)

Ezt követően ProfitFarmers előfizetést kell választanunk: ehhez három opciónk van, ahogy azt a fenti képen is láthatjuk. A három hónapos csomag egy hónap ingyen szolgáltatást is tartalmaz, így ezzel egy negyedévre előre be tudjuk biztosítani magunkat.

2. lépés: Kössük össze a Binance fiókunkkal a ProfitFarmers!

Ha automatizálni szeretnénk a rendszert, akkor a már korábban említett API integrációt is meg kell ejtenünk. Ehhez külön oktatóvideó kapcsolódik, amiben lépésről lépésben láthatjuk, hogy mit kell tennünk.

3. lépés: Bizonyosodjunk meg arról, hogy elegendő BTC és USDT van a Binance tárcánkon!

Az összes kriptó, amivel a szignálok foglalkoznak, USDT vagy BTC-vel szemben kereskednek. Mielőtt el tudnád kezdeni a szignálok lemásolását, mindenképpen rendelkeznek kell ezekkel. Ha esetleg csak az egyiked lenne, akkor ezeket közvetlenül a platformon át is tudod váltani.

4. lépés: Válaszd ki az első kereskedési szignálodat!

Ez meglepően egyszerűen megy: csak be kell írnod a választott összeget, amivel kereskedni szeretnél, majd megerősíteni az ügyletet. Persze itt tudunk változtatni az előre megadott beállításokon is (pl. a stop loss értékét vagy az entry és exit price-t is meg tudjuk változtatni).

5. lépés: Kövessük a szignál alakulását!

A Watchlist fülre kattintve láthatjuk az összes szignált, amit követünk. Itt a push notification (értesítések) funkciót is bekapcsolhatjuk, hogy mindig értesüljünk a változásokról, de ez koránt sem kötelező.

6. lépés: Nézzük meg a lezárt ügyleteket!

Ha a Closed Trades nézetre váltunk, azonnal láthatjuk a közelmúltban lezárt ügyleteinket. Valami okból kifolyólag ez azokat az ügyleteket is tartalmazzák, amiket nem te személyesen másoltál le.

Új mobil applikációval is előálltakÚj copy trading a ProfitFarmerstől – jobb lenne, mint az eToro szolgáltatása?

„A ProfitFarmers tagság olyan, mintha saját kriptokereskedési szakértővel rendelkeznénk, aki megtervezi és kivitelezi a magas valószínűségű ügyleteinket egész nap. Az app csak a következő lépése a ProfitFarmers forradalmának, ahogy folyamatosan javítjuk a terméket a visszajelzések alapján. Az új platform egyszerűbbé és még inkább felhasználóbaráttá teszi a szolgáltatást a felhasználók számára.”

Matthew Tansley, alapító

Az új app Android készülékeken érhető el. A kereskedési élményt egyértelműen könnyebbé és gyorsabbá teszi. Azonnal láthatjuk ezen keresztül az új szignálokat, kereskedhetünk, láthatjuk az eredményeket, és még értesítéseket is kaphatunk a folyamat különböző lépéseiről. Akár kutyasétáltatás vagy vásárlás közben is folyamatosan képben lehetünk, hogy éppen mi történik a platformon.

Próbáld ki most a ProfitFarmerst!

Hogy teljesít a ProfitFarmers más szolgáltatókkal szemben?

A jól hangzó ajánlat után áttekintettük, hogy pontosan hogyan is működik a ProfitFarmers szolgáltatása, és hogy hogyan tudjuk ezt mi magunk az előnyünkre fordítani. De hogy teljesít a ProfitFarmers a hasonló versenytársakkal szemben?

Kereskedési szignál csoportok:

Igen, vannak a piacon kereskedési szignál csoportok. Ezeknél azonban érdemes nagyon óvatosan nézelődnünk, ugyanis ezeknek a túlnyomó része pump-and-dump átverés szokott lenni, amikkel nagyon megjárhatjuk. Persze vannak ellenpéldák is, amik valóban a kereskedési szignálokkal foglalkoznak. Ezek azonban nem automatizáltak és nekünk magunknak kell egyesével végignézni a különböző lehetőségeket.

A ProfitFarmers ezzel szemben bizonyított eredményekkel tudja igazolni az eddigi sikerét, ráadásul az elejétől a végéig automatizált a rendszer, ami rengeteg időt tud megspórolni a felhasználóknak.

Trading Botok:

A legtöbb trading bot, amit jelenleg meg tudunk vásárolni, teljesen haszontalannak bizonyul hosszú távon. Hiszen ha tényleg jól működnek, akkor mindenki ezeket használná, nem? A legfőbb probléma itt azonban az, hogy ezek folyamatos javítást igényelnek. Ha pedig nem vagyunk számítógépes zsenik vagy tapasztalt kereskedők, akkor itt akadhatnak problémáink.

A ProfitFarmers oldala a trading botoktól abban különbözik, hogy bár sok funkciója automatizált, nem az egész folyamat az. Ami sok esetben jó hír, ugyanis:

1. Az automatizálás nem jelenti, hogy ne lehetne saját magunknak kiválasztani a beállításokat. Így mindent a saját preferenciák alapján állíthatunk be.

2. Maguk az ügyletek is teljesen testreszabhatók, azaz a botokkal ellentétben mi magunk állíthatjuk be pl. az entry és exit pointokat és a kockázat szintjét.

3. Nem kell folyamatos javításokat végezni. A megvásárolt botok hamar elavulttá válnak, míg a ProfitFarmers csapata folyamatosan optimalizálja a szignálok teljesítményét.

Copy Trading az eToro honlapján:

Más néven a közösségi kereskedés. Ez a módszer jól tud működni sok ember számára, azonban gyakoriak a magas jutalékok, amik csökkentik a profitot. A CFD kereskedés során ráadásul átlagosan az emberek 74%-a pénzt szokott veszíteni.

Ezzel szemben a ProfitFarmers oldalán nem egy random embert, hanem az algoritmusokat kell csak követnünk, amik optimális kereskedési terveket hoznak létre. Mivel pedig az összes pénz a Binance-en marad, így nincsenek extra jutalékok. Ha pedig már százalékokról van szó: az oldal állítása szerint a szignálok 76%-a volt nyereséges az elmúlt 3 hónapban.

Tudj meg többet a ProfitFarmersről!

Végső gondolatok

Új copy trading a ProfitFarmerstől – jobb lenne, mint az eToro szolgáltatása?

A ProfitFarmers legnagyobb előnyei:

 1. A profitábilis szignálok aránya a múltban a 75%-ot is túl tudta lépni.
 2. A Binance integrációval az első lépéstől az utolsóig minden automatizálva van, ráadásul a saját tőkéd teljesen független marad a ProfitFarmerstől.
 3. Nincsenek jutalékok, csak egy előfizetést kell megvásárolni.
 4. Rengeteg instrukciós és oktatóvideó érhető el az oldalon, így már az első alkalommal is egyszerűen tudjuk használni a platformot.

A ProfitFarmers legnagyobb hátrányai

 1. Az oldal nem követi nyomon a te saját profitjaidat és veszteségeidet – csak a szignálhoz tartozó adatokat láthatod. És hogy ez miért probléma? Mert az stop loss beállításoktól és az belépési, illetve kilépési árfolyamoktól függően néhány százalékos eltérést tapasztalhatunk a szignál adataitól.
 2. Az előfizetés nem biztos, hogy mindenki számára elérhető, ugyanis a ProfitFarmers honlapja szerint nincs végtelen számú előfizetés. Minél többen használják ugyanis a szignálokat, annál kevésbé működnek effektíven.

Nézd meg az elérhető előfizetéseket!

Kinek ajánlott a ProfitFarmers használata?

Azoknak, akiknek van legalább 3000 eurójuk kereskedésre, és akik azt is elfogadják, hogy ez az eszköz sem fogja őket egyik napról a másikra milliárdossá változtatni – nekik mindenképpen érdemes megnézni, hogy mit ad a ProfitFarmers.

És hogy miért kell ehhez minimum 3000 euró? Ahogy ez általában a kereskedésre igaz, pénzt kell elköltenünk ahhoz, hogy pénzt csinálhassunk. Persze, nem kötelező, hogy ekkora összeget szánjuk erre, és a ProfitFarmers ezt nem is ellenőrzi, de mindenképpen erősen ajánlott. Az előfizetés árát eltekintve, ha ennél kevesebb pénzt tudunk rááldozni, akkor az már erősen rontja az ügyletek profitabilitását.

És ne feledjük: a pénzünk minden esetben a Binance fiókunkban marad, ahonnan bármikor ki tudjunk venni megadott minimum nélkül a pénzünket. A ProfitFarmers semmilyen jutalékot nem számol fel ezek után.

Végszóként a legfontosabb tudnivalók összefoglalva:

– A kereskedési szignálok segítségével csökkenthetjük a kereskedési adatok felkutatásával eltöltött időt

– Az automatizált kereskedéssel sosem maradunk le a legjobb lehetőségekről

– Mivel a kriptopénzünk végig a Binance tárcánkon marad, ezért nem csak nem kockáztatjuk ezt egy másik platformon, de jutalékot sem számol fel a ProfitFarmers

Ha ez felkeltette az érdeklődésedet, akkor ide kattintva tudod kipróbálni a ProfitFarmers ajánlatát!

Látogass el a ProfitFarmers honlapjára!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük