Az új év 33 milliárd TRX-el indul, ami még tervvel sem rendelkezik

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

A TRON (TRX) 2020. január 1-jén 33 milliárd TRX-et fog felszabadítani. Azt viszont még nem tudni, hogy ezeket a tokeneket mire is fogják használni.

A TRON token feloldással indítja az új évet, amely 50%-kal fogja növelni a jelenlegi 66 milliárdos kínálatot. 33 milliárd TRX-et fognak ugyanis felszabadítani 2020 első napján. A TRON Alapítvány azután zárolta az alapokat, hogy azok néhány hónappal korábban az Ethereumról a saját mainnetre vándoroltak. A fiók címe jelenleg a nyilvánosság számára elérhető.

Úgy tűnik azonban, hogy a most kiadásra kerülő 33 milliárd TRX számára, még nem határoztak meg semmilyen projektet. A TRON News a közelmúltban a Twitteren arról kérdezte a követőit, hogy a hamarosan feloldott tokenekkel mit is kezdjenek.

A hír azonban eléggé megosztotta a közösségi média felhasználóit. Néhányan azt írták, hogy jobb lenne, ha nem szabadítanák fel a tokeneket, míg mások szerint egy részének a TRON hálózat fejlesztőihez kellene eljutnia. Noha a TRON Alapítvány feltételezhetően nem egy profitorientált szervezet, egyesek mégis attól tartanak, hogy a token felszabadítás egyféle dömpinget fog okozni a piacon. Ha a jelenlegi árakkal számolunk, akkor most 33 milliárd TRX nagyjából 445,5 millió dollárt ér.

Mi lesz a TRX sorsa?

A 33 milliárd egy bizonyos része el is égethető. A TRON azonban még júniusban bejelentette, hogy 20 millió dollár értékű TRX-et vissza akar majd vásárolni. Az viszont aggodalomra ad okot, hogy a 445 millió dollár értékű TRX-re nincs még rövid távú terv sem készítve. Egyesek Justin Sun, a TRON vezérigazgató spekulációjától tartanak, aki a közelmúltban megvásárolta a Poloniex-et és a fel nem oldott TRX akár a tőzsde fellendítését is okozhatná. December elején a Twitteren azt posztolták ki, hogy „Vegyél TRON-t!”, majd törölték azt. Ezzel csak nevetség tárgyává vált a tőzsde és többen megállapították, hogy a Poloniex élt már meg jobb napokat is.

Meghatározott terv nélkül elég ingoványos úton halad a TRON. Habár fontos a bizalom az üzleti világban, azért a kriptoiparágban édeskevés csak a szavahihetőségre alapozni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.