Új felhőbányász csomagokkal jön a Genesis Mining

Úgy tűnik ébredezik a kriptopénzpiac a hosszú télből és a vállalatok, már amelyek túlélték, ott folytatják, ahol abbahagyták. A Genesis Mining is ott kívánja folytatni, ahol 2018 nyarán abbahagyta.

Legfrissebb ajánlatában DASH (X11) felhőbányász ajánlatokat kezdett el kínálni, de újra elkezdtek nyitni a Bitcoin (BTC) felhőbányászat felé. A felhőbányászat trükkös és kockázatos szakma és az évek alatt rengeteget változott. Érdemes többször is átkalkulálni a matekot mögötte mennyire is éri meg pontosan. A Genesis Mining az egyik legnagyobb felhőbányász cég, aminek sikerült túlélnie a 2018-at.

A vállalat pillanatnyilag két Bitcoin felhőbányász csomagot kínál: a Bitcoin Radiant Classic-ot és a Bitcoin Radiant Zero-t. A Classic 1 éves (12 hónap) garantált futással még akkor is, ha a napi bányászjövedelem a karbantartási és a fix fenntartási díj alá esik, ami automatikusan levonásra kerül az 1 éves futamidő során. A jelenlegi karbantartási díj 0.099 USD / TH/s / nap. A Zero csomag szintén 1 éves (12 hónap) garantált futásidőt jelent, viszont itt nincs karbantartási díj, mindenért előre kell fizetni és így az árfolyam is magasabb.

A Radiant Classic Gold csomag 65.99 dollárba kerül és 2.5 TH/s hasherőt jelent, a Radiant Classic Platinum 25 TH/s pedig 629.99 dollárba, míg a Radiant Classic Diamond csomag kóstál 4799 USD-t és 200 TH/s-ot. A Radiant Zero Gold csomag 1.5 TH/s-al 94.99 USD-nál kezdődik, a Radiant Zero Platinum csomag 20 TH/s-al 1259.99 USD és a Radiant Zero Diamond 75 TH/s hashértékkel kerül 4724.99 dollárba. Lehetőség van személyre szabott csomagok rendelésére is mind a két Bitcoin (SHA-256) felhőbányász csomag esetében. Sőt, a speciális kedvezménykódunkkal 8vgTqh további extra kedvezményben és olcsóbb hashárakban részesülhettek.

Regisztrálni itt tudtok a Genesis Mining oldalára.

Érdekel a felhőbányászat? Pillants rá a Hashflare útmutatónkra is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük