Új nyereményekkel és kalandokkal vár a Kalózok Kincse az 1xBit-en

Havi 1500 mBTC nyereménnyel jutalmazza a nyerteseit az 1xBit a Freebooter Treasure (Kalózok Kincse) bajnokságán.

Az anonim kriptopénz kaszinó 1xBit egy új bajnoksággal rukkolt elő, amivel a játékosok komoly BTC nyereményeket kaparinthatnak meg. A Kalózok Kincse ezúttal más lesz, mint az eddig megszokott versenyeid. Az izgalmas interaktív kvízben a versenytársak lepipálása érdekében minden nap kalandok hada, tűzfegyverek és arany vár!

A szabályok pofonegyszerűek és bárki részt vehet. Minden nap kapsz egy véletlen kiválasztott feladatot ahogy navigálod a hajód a térképen. Egy nap csak egy feladatot kapsz és a bajnokságba bármikor újra bekapcsolódhatsz. A verseny körökre van osztva és az új körök a hónap első napján kezdődnek.

Hogyan vehetsz részt a versenyen?

  1. Regisztrálj egy 1xBit fiókot.
  2. Lépj be.
  3. Kattints a térkép bármely darabjára és teljesítsd a napi feladatokat a pontokért. Fontos tudni, hogy ha kihagysz napokat, az nem fogja befolyásolni a játékot és ugyanúgy bármikor folytathatod.
  4. Szerezz minél több pontot és légy a legjobb 15 játékos között!

Ahogy nő a pontjaid száma, úgy lépsz magasabbra a ranglétrán és válhatsz kezdő tengerészből (Novice Sailor) mesterkapitánnyá (Master Captain). Szerezz minél több pontot és kerülj be a 15 legjobb játékos közé, hogy osztozhass a 1500 mBTC összdíjazású nyereményen és a szabad félkarú rabló pörgetéseken. Az első három helyezett kapja a hónap végén a legtöbb mBTC-t, az első 500 mBTC-t, a második 300 mBTC-t, a harmadik pedig 200 mBTC-t.

Kövesd minden nap a pontjaid alakulását a ranglistán és próbálj meg mindent, hogy a többiek elé kerülj!

Ne hagyd nélküled elvitorlázni ezt a hajót! Lépj fedélzetre az 1xBit-tel és növeld a kriptós vagyonod. A kaszinóban temérdek játék, több mint 5000 slot, 100 kártya, élő kaszinótáblák, valamint sportfogadások és opciós fogadások hada vár.

Az 1xBit kitűnik a kriptovaluta szektorban változatos jutalmazási bónuszaival, egyike a regisztrálóknak a legmagasabb üdvözlőbónuszt ajánló kaszinóknak, ami az értéke akár a 7 BTC-t is elérheti.

Ha többet szeretnél megtudni az 1xBit legújabb játékairól és legfrissebb híreiről, akkor látogass el a közösségi oldalaikra:

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése fokozottan javasolt. Kereskedj felelősségteljesen.***

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük