Új, nyereséges AI kriptók: 100-szoros növekedést hozhatnak ezen a bikapiacon

A mesterséges intelligenciával felturbózott kriptovaluták új fajtája egyre nagyobb teret nyer, és a szakértők jelentős növekedést jósolnak a közelgő bikafutamban. Ez az emelkedés várhatóan akár 100-szoros hozamot is hozhat a befektetőknek. E fellendülés közepette kulcsfontosságú lehet annak megértése, hogy mely érmékben rejlik a rendkívüli nyereség lehetősége. A cikk betekintést enged abba, hogy ezen kriptovaluták árfolyama miként emelkedhet ebben a gyarapodó térben.

A CYBRO tokenelőértékesítésével egy kriptobálna radarjára került

A CYBRO egy új aggregátor platform a Blaston, amely a magas jövedelmek felé vezető utat egyengeti ezen az L2 blokkláncon. A Blast arról híres, hogy egyedülálló módon bőkezűbb hozamot kínál az ETH és a stabilcoinok számára, mint amit más L2 megoldások kínálnak. A CYBRO kulcsfontosságú szerepet játszik ebben az ökoszisztémában, mivel segít a felhasználóknak abban, hogy a legtöbbet hozzák ki ebből a jelentős előnyből.

Jelenleg a CYBRO tokenhez az előértékesítés alatt mindössze 0,025 dollárért hozzá lehet jutni, ami elképesztő, 58%-os kedvezményt jelent a jövőbeli tőzsdei árhoz képest, ami 140%-os megtérülést biztosít. Az a pletyka járja, hogy egy kriptobálna be kíván $CYBRO tokenből vásárolni, hogy biztosítsa a helyét ebben az ígéretes projektben. A teljes kínálat mindössze 21%-át osztották ki az előértékesítésre, és körülbelül 25 millió token már elkelt.

Vásárolj $CYBRO-t 58% kedvezménnyel, amíg lehet – a kínálat korlátozott!

A CYBRO tokenek birtokosai staking jutalmakban, az exkluzív Airdropban, a piactéri cashbackben, a csökkentett kereskedési és kölcsönzési díjakban, valamint a házon belüli biztosítási programban részesülnek.

A CYBRO a Blast ökoszisztémán belüli és azon túli változatos befektetéseken keresztül lehetővé teszi a kriptónövekedést, a konzervatívtól a magas hozamú stratégiákig. Prioritásként kezeli a hozamok maximalizálását hatékony kriptotranzakciókkal. A jövőbeli fejlesztések közé tartozik az AIBroker a chatbot-asszisztált befektetésekhez és a One-Click Investment a hozamok optimalizálásához a DeFi és CeFi integráción keresztül.

Növeld kriptoportfóliódat a CYBRO-val! Csatlakozz MOST a jövőbeni akár 140%-os hozamokért!

NEAR Protocol ármozgás és jövőbeli kilátások

A NEAR Protocol (NEAR) erős növekedést mutatott az elmúlt hat hónapban, 345,18%-os árfolyam-ugrással. A jelenlegi árfolyam 6,71 és 8,68 dollár között ingadozik. Az elmúlt egy hónapban a NEAR 11,10%-kal emelkedett, de az elmúlt héten csak kisebb, 0,05%-os változás történt. Az érme küzd, hogy átlépje a 9,59 dolláros közeli ellenállást, és jóval az 5,65 dolláros árfolyam felett kap támogatást. Az árfolyam-tendenciák azt sugallják, hogy a NEAR jelenleg inkább korrekciós, mint impulzív mozgásokat végez, olyan mutatók alapján, mint a 39,49-es RSI, amely potenciális konszolidációra vagy visszafordulásra utal, és a nullához közeli MACD-szint, amely a vételi és eladási nyomás közötti egyensúlyra utal.

Injective (INJ) ármozgás és jövőbeli kilátások

Az Injective jelenleg 21,67 és 25,96 dollár között mozog, valamivel a 10 és 100 napos átlagok alatt. Mivel az RSI 35,06-on, a sztochasztikus pedig 19,34-en áll, ez egy lehetséges visszahúzódást jelez, mivel ezek az alacsony oldalon vannak. Az elmúlt héten az árfolyam 0,74%-kal csökkent, az elmúlt hónapban pedig 6,27%-os csökkenés volt tapasztalható. A hat hónapos nézet azonban egészséges, 48,67%-os emelkedést mutat. Úgy tűnik, hogy az árfolyam korrekciós fázisban van, a támaszszintek felé halad, a legközelebbi a 19,22 dollárnál található. Ha ez a tendencia folytatódik, akkor az árfolyam elérheti vagy akár át is törheti a támaszt, esetleg a 14,93 dolláros második támasz felé mozdulhat. Ha azonban az árfolyam lendületet vesz, akkor a 27,80 dolláros közeli ellenállást, majd azon túl a 32,09 dolláros második ellenállási szintet célozhatja meg.

Internet Computer (ICP) ármozgás és jövőbeli kilátások

Az Internet Computer jelentős hathónapos emelkedő tendenciát mutatott 170,47%-os emelkedéssel. Az utóbbi időben az érme küzdött, az elmúlt héten 8,82% -kal esett, és 12,20% -kal egy hónap alatt, 11,32 dollár és 13,76 dollár között kereskedve. A 14,91 dollárnál meghatározott kulcsfontosságú ellenállással és a 10,03 dollárnál meghatározott támasszal úgy tűnik, hogy az árfolyam a féléves lenyűgöző rally után korrekciós fázisban van. A mutatók csökkenő lendületre utalnak, ami arra utal, hogy az érme további rövid távú lefelé irányuló nyomással nézhet szembe, mielőtt megpróbálná folytatni az emelkedést.

Következtetés

Az olyan kriptovaluták, mint a NEAR, az INJ és az ICP egyre nagyobb figyelmet kapnak, mivel potenciálisan képesek lenyűgöző nyereséget hozni a piacon. Mégis, rövid távon ezek az érmék nem biztos, hogy teljes mértékben kiaknázzák a bennük rejlő potenciált. A hangsúly a CYBRO-n van, egy egyedülálló, a Blast blokkláncra épülő piactéren, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy natív jutalmakat szerezzenek. A CYBRO 2024 második negyedévében indul, és az előértékesítése lehetőséget kínál a korai befektetőknek, hogy kedvező feltételekkel bekapcsolódjanak. Ez a lehetőség azok számára kiemelt, akik egy ígéretes projekt korai szakaszából szeretnének tőkét kovácsolni.

Oldal: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***