Új termék a BitcoinBázis shopban: bemutatkozik a Tangem

Mostantól a BitcoinBázis webshopjában számos kriptós ajándéktárgy mellett egy Tangem hardvertárcát is a kosárba dobhatsz, amelynek a BitcoinBázis lett a hivatalos magyar forgalmazója. De mit is tud ez a tárca, és miért érdemes mellette letenni a voksot?

A Tangem AG egy svájci székhelyű csúcstechnológiás kripto- és űrtechnológiai vállalat, amely több leányvállalattal rendelkezik Észak-Amerikában, Kelet-Európában és az ázsiai-csendes-óceáni térségben. A cég egy igazán érdekes, hitelkártya méretű hardvertárcát fejlesztett ki: ez a Tangem Wallet. A tárcával biztonságosan tárolhatod a féltve őrzött kriptóidat, stakelhetsz, kriptót fogadhatsz és küldhetsz gyorsan és egyszerűen. Mindent a kártya okostelefonra történő rövid megérintésével erősíthetsz meg. A Tangem tárca két vagy három kártyából álló szettben kapható, mivel egy kártya mindig tartalékként is funkcionál.

A kártyák akkorák mint egy normál bankkártya, hátoldalukon egy egyedi azonosító szám található. A gyártó szerint a hardvertárca -25°C és +50°C közötti hőmérsékletnek is ellenáll. Más szempontból is nagyon robusztusnak tűnik, és gond nélkül lehet meghajlítani is. A Tangem tárcakártyák beállításához javasolt letölteni az alkalmazást a Google Play Store-ból vagy az Apple App Store-ból. Saját PIN-kódot vagy jelszót kell választanod, és a biztonsági mentést szintén érdemes készítened. Amint elindítod a kártya alkalmazását, lépésről lépésre vezetnek a tárca létrehozásától kezdve annak minden apró beállításáig. A kártyát csak elég a telefonhoz érinteni néhány másodperce, hogy az app-ban megjelenjen. Az új tárca létrehozása vagy egy már meglévő helyreállítása könnyen elvégezhető.

Az alkalmazás felhasználóbarát és letisztult. A kártyákat nagyon gyorsan felismeri az NFC-n keresztül az okostelefon. Az egész beállítási procedúra néhány perc alatt befejeződik. Az aktiválás után a tárcát kriptovaluták kezelésére használhatod. Az alkalmazás megjeleníti az aktuális árfolyamokat, a teljes értéket és a kártyán tárolt egyes kriptovaluták adatait. Tranzakciók végrehajtásához egyszerűen érintsd a kártyát az okostelefonhoz, és válaszd ki a kívánt műveletet, például a küldést, a fogadást vagy a swapot. A WalletConnect segítségével tokeneket küldhetsz stakelésre, kriptókat cserélhetsz, NFT-ket vásárolhatsz vagy adhatsz el, és még sok minden mást. A tárca számos kriptovalutát támogat – köztük bitcoint BTC Price BTC Price , ethert ETH Price ETH Price , binance coint BNB Price BNB Price , dogecoint – így szinte bárki számára hasznos megoldás lehet. Emellett természetesen rendelkezésre áll a több ezer ERC20, BEP20 és TRC20 token is, amit tárolhatsz rajta. Az ügyfélszolgálat az alkalmazás beépített chat funkcióján vagy Telegramon keresztül érhető el.

hardvertárca

Magas chip-biztonsági standard, maximális ellenállóképesség, környezettudatos, hamisítás elleni védelem: ez a Tangem hardvertárca

Mivel a tárca hardvertárca és egyedi privátkulcsa van, így különösen biztonságos a kriptovalutáid tárolásához. A Tangem állítása szerint a tárca a közvetlen versenytársak közül a legmagasabb tanúsítási szinttel rendelkezik, ami garantálja, hogy nincsenek hátsó kapuk, bugok, amelyeken keresztül illetéktelen kezekbe kerülhetnének a kriptóid. A Tangem Wallet egyetlen hátránya, hogy nincs kijelzője. Jelen esetben a Tangem alkalmazásra kell hagyatkoznunk, amely az okostelefonon mutatja a címet. A Tangem alkalmazás nyílt forráskódú, nem gyűjt személyes adatokat, és nem üzemeltet dedikált szervereket a blokkláncon történő tranzakciók lebonyolításához. A hardveres tárca egyszerű kialakításának köszönhetően védett a külső környezeti hatásokkal szemben. Az eszköz IP68-as minősítéssel rendelkezik, vagyis porálló és maximum 1,5 méteres vízmélységig, legfeljebb 30 percig vízálló is.

A Tangem kártyatárca tehát megvásárolható a BitcoinBázis frissen indult webshopjában. A két kártyás szett ára bruttó 27 990 HUF, amíg a három kártyás szetté bruttó 31 900 HUF. A forint árak bitcoinban a cikk írásakor 0,0021 BTC-nek és 0,0024 BTC-nek felelnek meg.

NAGYON FONTOS: A BitcoinBázis webshopjában csakis bitcoinnal lehet rendelni normális bitcoin tranzakció (nem javasolt jelenleg a magas utalási díjak miatt) és Lightning tranzakció (Lightning utalást támogat már többek között a Binance és a Kraken kriptotőzsde is) formájában, utánvétre, forintos fizetésre jelenleg nincs lehetőség.

Ha Te is szeretnél egy ilyen mutatós, letisztult hardvertárcát, akkor a BitcoinBázis webshopjában egyre kevesebb (hosszú távon) BTC összegért beszerezheted!