Új termékek a shopban: ha félted a kriptód, ez most neked szól

Új, úttörő termékeket hoztunk most Magyarországra a BitcoinBázis webshopján keresztül, amelyek újradefiniálnak mindent, amit eddig a kriptovaluta biztonságáról gondoltál.

4 új termék, mely mind jó kiegészítői lehetnek a jelenlegi biztonsági apparátusodnak. Aprólékos tervezés révén úgy lettek megalkotva, hogy megfeleljenek a kriptovaluta rajongók változó igényeinek. Biztosítva, hogy digitális eszközeid erősen, de mégis rugalmasan legyenek védve.

Itt vannak a Cryptotag család új termékei

Odin 3 Cryptotag: A kriptovaluták legyőzhetetlen őrzője

A Cryptotag Odin 3 egy igazán egyedi eszköz, ami több aláírást is tud kezelni és amelyet kifejezetten a Trezor Shamir Backup módszeréhez fejlesztettek ki. Ez az innováció a rendszeres biztonsági mentések Achilles-sarkát célozza meg. A Shamir Backup segítségével a helyreállítási kifejezés 3, 5, 7 vagy több részre osztható. A Cryptotag Odin 3 lehetővé teszi, hogy ezeket a szöveg szegmenseket sérülésálló titán hatszögekben tárold.

Te döntheted el, hogy hány szegmensre van szükséged a kriptotárcád helyreállításához. A SLIP39 módszer segítségével pedig szavak helyett számokat használhatsz ahhoz, hogy könnyebben tudd tárolni a titán hatszöget Trezor T-modellek helyreállításához.

Zeus Cryptotag: Kriptovaluta tárca extrém helyzetekre

A Cryptotag Zeus sorozata titánból van, tárcája az igazi HODLER számára készült. Mindent magában foglal, amire szükséged lehet ahhoz, hogy a tárcád valóban halhatatlan legyen.

Leégett a házad és vele együtt a privát kulcsod? Eltűnt a papír, amin a jelszavad tároltad? Vagy a kutyád szimplán megrágcsálta a Trezorod? A Cryptotag Zeus extrém helyzetekre készült.

Akár 24 jelszót tárolhatsz ezen a 6 mm vastag golyó- és tűzálló titánlemezen.

Olvasd el kezdőknek szóló Cryptotag Zeus útmutató és véleménycikkünket is: Cryptotag Zeus: megéri az árát a kriptotárcánk kódját rejtő eszköz?

Thor Cryptotag: többtárcás biztonsági mentés a veterán Hodlereknek

A Thor a brute force biztonsági mentési készlet a tapasztalt, több tárcát is birtokló HODLER-ek számára. Ez a csomag egy masszív, 3,6 kg (!) súlyú dobozban érkezik, amely mindennel fel van szerelve, amire szükséged lehet ahhoz, hogy a visszaállításhoz szükséges szavakat a 6 mm vastag titán lemezekre tudd gravírozni.

A Thor 48 helyreállítási szó tárolási kapacitással büszkélkedik. Így tökéletes választás azok számára, akik kiterjedt kriptovaluta portfólióval rendelkeznek.

Stack Sack: tárold stílusosan a pénzed

A Stack Sack tökéletes kiegészítője a Zeus és Thor tárcáknak. Amikor a stílus az elegáns és egyben hatékony megoldással párosul, akkor született meg a Stack Sack. A bőrből készült tok, mindössze 25 grammot nyom.

Cryptotag mögötti cég

A Cryptotag egy holland biztonság fókuszú vállalat, amelynek Amszterdamban van a székhelye.

A cég a 2016. júniusi indulás óta gyorsan növekszik. Az Mt.Gox, Bitfinex, Coincheck és Bitgrail feltörései után egyre többen jöttek rá, hogy kriptovaluták tőzsdén tartása nem biztonságos módja digitális eszközeik tárolásának. Ez az oka annak, hogy a Cryptotag elindította termékeit, amik egyre népszerűbbek a kriptovaluták használói között.

🎁Bővülő kínálat a BitcoinBázis webshopjában🎁

A BitcoinBázis csapatánál elkötelezett vagyunk amellett, hogy élvonalbeli megoldásokat kínáljunk digitális eszközeid védelme érdekében. Fedezd fel kínálatunkat a webshopban itt.

Ha szeretnél egy Cryptotag titán hardvertárcát, akkor nálunk már három különböző fizetési mód közül választva megrendelheted:

  • Bitcoin vagy bitcoin lightning utalással, ami 10%-os kedvezményt jelent minden termékünkre.
  • Binance Pay segítségével, amivel a Binance felhasználók tudnak utalási díj mentesen rendelni.
  • PayPallal. FONTOS!!! A termékek forintos rendelés esetén dupla annyiba kerülnek.

A termékeket 2-4 munkanapon belül házhoz szállítjuk, vagy a megadott Packeta csomagpontra. 50 ezer forint érték feletti utalás esetén nem számítunk fel szállítási költséget!