Újabb 600 ezer hotelben lehet szobát foglalni a Travala segítségével

Az új partnerségnek köszönhetően a Travala ismét bővíti kínálatát. A népszerű utazási oldal most az Agoda foglalási óriással kötött gyümölcsöző együttműködési megállapodást. Ennek köszönhetően további 600 ezer szállodában lehet majd szobát foglalni a Travala.com felületét használva, amelyért kriptovalutával fizethetünk.

A Travala vezérigazgatója, Juan Otero azt mondta a partnerségi megállapodással kapcsolatban, hogy a platformon az ingatlanok száma ma már meghaladja a 2,2 milliót. Azt állította Otero, hogy “nyugodtan mondhatjuk azt, hogy a világ legnagyobb blokklánc-alapú online utazási irodája a rendelkezésre álló szálláslehetőségek számát több mint 2.200.000-ra növelte 90 124 helyszínen.

Az Agoda foglalási platform az egyik legnagyobb online szállásfoglaló oldal. A vállalati adatokkal foglalkozó Owler információi szerint több mint 4300 munkavállalót folglalkoztatnak, az éves árbevételük eléri az 1,2 milliárd dollárt.

Már az összes nagy foglaló felülettel partnerségre lépett

A Travala.com nemrég jelentette be az amerikai Expediával kötött partnerkapcsolatát, amely szintén jelentős számú szálláshelyet mutatott be a blokklánc alapú platformon. 2019 novemberében a cég a világ legnagyobb foglaló oldalával, a holland érdekeltségű Booking.com-mal lépett üzleti kapcsolatba. Ennek eredményeként nem sokkal az együttműködésről szóló közlemény megjelenése után 68%-kal emelkedett a Travala.com oldalán indított foglalások száma. Idén májusban a vállalat a TravelByBit repülőjegy foglalási szolgáltatással is leszerződött. Ezáltal már nemcsak szállodát, hanem repjegyet is lehet többféle kripotvalutával vásárolni az oldalon.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük