Újabb felszálló a kriptovonaton: Rákóczi Feri is bitcoinba fektetett

  •  
  •  
  • 1
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Azt már elég régóta tudjuk, hogy az egyik legnépszerűbb magyar műsorvezető és ismert személyiség, Sebestyén Balázs komoly rajongója a kriptok világának. Elég csak a követőjének lenni valamelyik közösségi oldalon és ez rögtön nyilvánvalóvá válik. Láthattunk tőle kriptos magyarázó posztokat a Facebookon, osztott meg Ethereumos képeket az Instagramon és többször is nyilatkozott a kriptovalutákról különböző fórumokon. És hát a reggeli rádiós műsorának, a Balázsék című ébresztős műsornak a hallgatói is rendszeresen kaphatnak Balázstól ilyen-olyan észrevételeket a kriptos mozgásokkal kapcsolatban. Balázs két műsorvezető társa, Rákóczi Feri és Vadon Jani viszont egyáltalán nincsenek benne a kriptos világban, amit tudnak, azt nagyjából Balázs osztotta meg velük.

Rákóczi Feri is felszállt a kriptovonatra

Csütörtök reggel röviden megint szóba kerültek a kriptovaluták a műsorban, de váratlan fordulatot vett a beszélgetés. Balázs kifejtette véleményét azzal kapcsolatban, hogy az elmúlt héten a bitcoin és a legtöbb kriptovaluta árfolyama visszaesett kicsit. A műsorvezető szerint 10-20%-os korrekció teljesen normális és ha valaki régóta hodler, akkor hatalmas profitot tudott így is elkönyvelni. Erre kétkedve kontrázott Rákóczi Feri, aminek az eredménye egy megegyezés lett.

Feri kisebb unszolás után végül úgy döntött, hogy 4000 forintot Balázson keresztül (“Bali kriptotőzsde”) befektet egy kriptovalutába. A választás végül a Bitcoinra esett, bár Sebestyén Balázs szerint előbb-utóbb az Ethereum majd lenyomja a BTC-t. A kitűzött céldátum december 22., azt fogják megnézni, hogy a most BTC-be fektetett 4000 forinttal mi történik majd addigra. A tegnap reggeli adásból az is kiderült, hogy most egy darabig Balázs nem fog nagyon tanácsokat adni.  És elviekben nem válaszol majd az ilyen jellegű kérdésekre sem. Elmondása szerint most tart egy kis szünetet, túl nagy volt a kriptos pörgés körülötte mostanság.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.