Újabb kriptofilm kerül bemutatásra, a trailer már elérhető


Az új kriptovalutákról szóló film címe “Money Plane”, amely egy golyóálló repülő kaszinó sok milliárd dollárral a fedélzetén. A kriptovaluta film főszereplői Adam Copeland, Denise Richards és Kelsey Grammer. A mozi még ezen a héten bemutatásra kerül .

A YouTube-on található bemutató szerint a mozi hivatalosan július 10-én jelenik meg. A filmben Kelsey Grammer egy volt szerencsejátékost alakít, aki azzal bízza meg Copeland-at, hogy fosszon ki egy repülőgépet. A gépet golyóálló repülő kaszinónak hívják, hiszen több ezer méter magasságban dúsgazdag emberek játszanak rajta. A gép egy olyan rejtekhelye a szerencsejátékosoknak, amely minden hatóság és hivatal számára elérhetetlen. Grammer karaktere szerint a repülőgép fedélzetén “több milliárd dollár van kriptóban és készpénzben.”

Habár az nem derül ki a bemutatóból, hogy konkrétan milyen kriptovalutákról is van szó, egy számítógép monitorát ábrázoló képkockából azt láthatjuk, hogy a Money Plane-nek legalább 241 millió dollárja van bitcoinban (BTC), 128 millió dollárja ethereumban (ETH), 70 millió dollárja rippleben (XRP) és 13 millió dollárja litecoinban ( LTC).

A kriptoközösség reakciója

Egy Reddit felhasználó, nevezetesen JokeOlantern szerint az olyan filmek, mint például a Money Plane hozzájárulhatnának ahhoz, hogy a digitális eszközök nagyobb figyelmet kapjanak, hiszen már a mainstream is egyre többször foglalkozik a kriptovalutákkal. Ugyanakkor a mozit látva sokan azt gondolhatják, hogy a kriptovaluták valójában a kaszinókhoz és a bűnözéshez kapcsolódnak.

Másoknak, mint például Micro56-nak is hasonló aggályai vannak, hiszen Hollywood és a valóság sokszor köszönő viszonyban sincsenek egymással. „Az ilyen média ábrázolások szükségesek ahhoz, hogy az új technológiákat, mint például a kriptovalutákat megmagyarázzuk. Emlékszem régen milyen nevetséges filmek/TV műsorok voltak az internet bemutatására.”

Bár a kriptovaluták még nem érték el 2020-ban a tömeges elfogadás szintjét, úgy tűnik, hogy egyre több mozifilmben kapnak előkelő helyet. Még júniusban arról számoltunk be, hogy a Stampede Ventures filmet készít a legismertebb bitcoin milliárdosokról, Cameron és Tyler Winklevoss története alapján.


Crypto.com referral bankkártya MCO Card.png - Ne maradj ki

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.