Újra működik a Binance – Két hétig 70%-os díjcsökkenés a két napos zárlat kompenzációja

A Hong Kong székhelyű Binance kriptopénz tőzsde múlt hét péntek délelőtt óta ismét 100%-on működik, miután szerda óta szerver problémákkal küzdött a kereskedési platform. A két napos kimaradás miatt 70%-os díjakon lehet kereskedni két hétig.

Két nap után újra működik a Binance kriptopénz tőzsde

Működik a BinanceSzerdán a Twitteren tájékoztatta az ügyfeleket a Binance, hogy átmenetileg problémák léphetnek fel a kereskedésben a rendszer karbantartása miatt. Azonban két órával később a kereskedési oldal vezetője Changpeng Zhao jelentette be, hogy szerver problémák miatt, nem tudják az adatokat szinkronizálni. Ezért a fejlesztőcsapat a mentett adatbázisból próbálja helyre állítani az adatokat. Ezután több Twitter üzenetben arról érkezett hír, hogy nem sikerült a rendszer helyreállítása és további leállásra lehet számítani.

Felröppent a hír, hogy esetleg feltörték a tőzsdét és ez okozza a platform gyengélkedését. De a Binance képviselői azonnal elutasították a vádakat és kérték a közvéleményt, hogy ne terjesszenek hamis információkat.

Végül pénteken délelőtt sikerült visszaállítani a kereskedést a normális keretek közé.

70%-os díjcsökkentés a kompenzáció a kellemetlenségért

Miután megjelent a Twitteren az üzenet, hogy helyre állt a rend a Binance oldalán, a platform oldalán is megjelent egy nyilatkozat, melyben kárpótolni szeretnék a felhasználókat.

70%-os dícsökkentés a BinancenA kereskedés újraindulását követő 60 percen belül bárki törölhette korábbi megbízásait és minden további funkció is rendelkezére állt a kiutalást és számla feltöltést beleértve.

Az okozott kellemetlenségekért elnézést kért a Binance és a felajánlották, hogy minden ügyfél 70%-os díjcsökkentést élvezhet az oldalon egészen február 24-ig. A 0.03%-os tranzakciós díjjal szeretnék meghálálni az ügyfelek türelmét.

A Binance kriptopénz tőzsde 2017 nyarán nyitotta meg a kapuit és az elmúlt hónapokban az egyik legnagyobb kereskedési volumenű tőzsdévé nőtte ki magát. A Tech In Asia decemberi jelentése szerint napi szinten több, mint 500 millió dollárnak megfelelő kriptopénz cserél gazdát a platformon. Mindezidáig nem volt ekkora leállás az oldalon.

Azonban szinte minden nagyra nőtt kereskedési platformon történtek már hasonló bakik. Egy hónapja a Kraken volt elérhetetlen két napig, ahol szintén a kereskedési díjak elengedésével kompenzálták a felháborodott felhasználókat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük