Két nap után végre ismét elérhető a Kraken

Az egyik legnagyobb kriptopénz kereskedési platform két nap teljes sötétség után ismét elérhető. Az eredetileg tervezett két órás frissítés két nap kiesést okozott.

EXMO affiliate program

Ismét elérhető a Kraken

Két napig nem volt elérhető a KrakenA kereskedési forgalom alapján ötödik legnagyobb kriptopénz tőzsde két napig nem volt elérhető a felhasználók számára. A nem várt leállás során a felhasználók nem tudtak hozzáférni a felhasználói fiókjaikhoz. Ráadásul éppen azalatt az idő alatt, amikor Dél-Koreából származó negatív hírek miatt épp esett az összes kriptopénz ára.

A San Francisco székhelyű Kraken kereskedési platform azzal szeretné kárpótolni az ügyfeleiket, hogy a hónap végéig elengedik a kereskedési díjakat. A cég egy blogbejegyzésben tért ki a részletekre.

A cikkben szeretnék megerősíteni, hogy az ügyfelek pénze biztonságban van, és elnézést kérnek a történtekért.

„Elnézést szeretnénk kérni amiatt a bizonytalanság miatt, amit a leállásunk okozott. A korábbi kereskedési motort szerettük volna lecserélni egy teljesen újra, melyet már minden ügyfelünk várt.”

Két óra helyett két napig állt a Kraken

A Kraken oldalán szerdán jelent meg az üzenet, hogy a frissítés várhatóan két órát vagy annál egy kicsit több időt vesz majd igénybe. Az előre tervezett leállás csütörtök hajnalban történt volna meg a Kraken státusz oldala alapján. A leállás el is kezdődött, azonban a továbbiak nem a terv szerint történtek.

Az oldalon rövidebb hosszabb idő után több üzenet is megjelent, melyben először csak arról tájékoztatták az ügyfeleket, hogy tovább tart a folyamat, mint tervezték. Majd amikor már épp arról volt, hogy szó, hogy a utolsó simitásokat végzik a tesztelésen, annyit üzentek a felhasználóknak, hogy további hibákat találtak és nem tudják megmondani mennyi idő szükséges ahhoz, hogy ismét helyreálljon a kereskedés. 

via GIPHY

A Kraken kifejezetten utalt rá, hogy a jelenlegi leállás a leghosszabb offline töltött idő a cég 2013-as indulása óta – melyre nem büszkék. Bár a cég próbálta a közvéleményt tájékoztatni a közösségi médián egyre többen kezdtek zúgolódni, ugyanis két üzenet között volt, hogy egy fél nap is eltelt.

Végül szombaton délután állt helyre a kereskedés és ismét elérhető a Kraken valamint az összes szolgáltatás a platformon.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük