Újra világ körüli útra indul a holland Bitcoin család

Újra világ körüli útra indul a holland Bitcoin család, hogy terjessze a minimalista életmódot és a kriptovaluták világát.

A Bitcoin család (Didi és Romaine Taihuttu, a gyermekeik Joli, Juna és Jessa) korábban azzal került a hírekbe, hogy mindenüket – beleértve a házukat is – bitcoinra váltották és kizárólag kriptopénzből próbáltak boldogulni a világban. 2 és fél éven keresztül bitcoinból járták a világot. A mostani kalandtúra egy kicsit más lesz, mivel egy 3 éves szponzorált utazás lesz, és fő célja, hogy a kriptókról edukálják a világot. A Sharing is Caring túrát Didi egy videóban magyarázza el.

A terv, hogy vesznek egy lakókocsit, körbeutazzák a világot, szélesebb audenciát megismertetik a kriptókkal és a blokklánccal, dokumentumfilmet készítenek és kriptopénz témájú eseményeket szerveznek és megpróbálnak rábírni más családokat is, hogy tisztán kriptóból próbáljanak élni.

Nyereményjátékot is bejelentettek ugyanis minden egyes városban, ahol megállnak 1 BTC-t rejtenek el és aki elsőként megtalálja, övé a BTC. A szponzorált világ körüli utazásból befolyó kriptókat pedig segítségre szoruló embereknek és jótékonysági szervezeteknek fogják felajánlani ott, ahol az esemény helyet kap.

A család szponzorai között van az NDJ Investment Group befektetési csoport, ami egy Twitter bejegyzés alapján egy Bulgáriában tevékenykedő befektetőcsoport, akik a Bitmobile névre keresztelt lakókocsit biztosították a családnak.

Egy Reutersnek adott videóban Didi azt magyarázza, hogy olyan helyekre utaznak a világban, ahol a BTC-t “jobban elfogadják” a hotelekben és éttermekben. Európában kezdik a körtúrát majd onnan Iránon, Indián keresztül Thaiföldön szeretnének kikötni.

Romaine, az anyuka szerint az ilyen típusú élet nem mindenkinek való, különösen ha túlságosan kötődik valaki az anyagi dolgokhoz. “Minimalista életet szeretnénk élni és arra szeretnénk tanítani a gyermekeinket hogyan lehet pénz nélkül élni és csak boldognak lenni, hogy élnek”, teszi hozzá Didi.

A promóciós videóban azt is elmondták, hogy a világutazással, otthoni iskoláztatással, kriptó és blokklánc oktatással a gyermekeiket a jövőre is fel szeretnék készíteni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük