Elhalasztották a szavazást mindössze EGY ember miatt?!

Az Uniswap Foundation késlelteti a token staking és a delegálási jutalékok szavazását, egy érdekelt fél jelzése miatt. Az UNI token ára 8,7%-ot esett a hírre regálva.

Péntekre lett volna kitűzve a szavazás az Uni token díj és jutalék rendszeréről

A halasztás annak tudható be, hogy egy „érdekelt fél” megvitatta aggályait az alapítvánnyal, ami nagyobb figyelmet érdemel az alapítvány elmondása szerint. Az UNI árfolyama a bejelentést követően jelentősen esett.

“Múlt héten bejelentettük, hogy az első javaslat az Uniswap protokoll kormányzása kapcsán ma kerülne szavazásra.” – írta az alapítvány az X közösségimédia-platformon.”

Az elmúlt héten egy érdekelt fél azonban egy új problémát vetett fel ezzel kapcsolatban, amely további munkát követel meg a teljes ellenőrzés érdekében.

“A javasolt frissítésünk megváltoztathatatlan természete és érzékenysége miatt meghoztuk azt a nehéz döntést, hogy elhalasztjuk a szavazás megkezdését.” – írta az Uniswap Foundation.

Az alapítvány hozzátette, hogy tudja, hogy ez váratlanul éri a közösséget és elnézést kérnek a halasztásért. Értesíteni fognak mindenkit minden lényeges változásról, és tájékoztatni fogják a közösséget, amint biztosabbak lesznek a jövőbeli teendőkkel kapcsolatban.

Az Uniswap UNI tokenje 10,20 dolláron forgott közvetlenül az után, hogy 8,7%-os esést tapasztalt a bejelentést követően.

A februárban benyújtott javaslat célja, hogy kompenzálja az Uniswap elkötelezett tagjait az aktív részvételért. Az eredetileg május 31-re tervezett szavazásra felkészülve az UNI birtokosainak delegálniuk kellett tokenjeiket a platformon keresztül, még mielőtt a szavazás élőben indult volna. Ez ahhoz kellett, hogy részt tudjanak venni a szavazáson. Ez a token delegáció tehát most felesleges volt, mert a szavazásra nem került sor. A közösség pedig láthatóan nem tetszését fejezte ki a halasztással kapcsolatban, mint ahogy az az árfolyamon is meglátszódott.