Vagyonokat érhet ez a teknőcös érme

Napokon belül elstartol a hazai mozikban is a Tini Nindzsa Teknőcök: Mutáns káosz és ezzel párhuzamosan a zöld páncélosok a kriptoszektort is meghódíthatják.

Ugyanis a premierrel gyakorlatilag egyidőben listázásra fognak kerülni a $COWABUNGA tokenek. Mivel a két esemény egyszerre játszódik le, így a projektnek minden esélye megvan arra, hogy pillanatok alatt az élvonalba kerülhessen.

A Tini Nindzsa láz a $COWABUNGA-t is elkaphatja

A Cowabunga érmék a népszerű sorozat egyik jelmondatáról kapták a nevüket, és a készítők mindössze 500 000 dollár összegyűjtését tűzték ki célul az előértékesítés folyamán. A 7 napig tartó gyűjtés során a teljes érmekészlet 35%-a kerül majd eladásra.

Pontosan a projekt apró mérete miatt a befektetők egyetlen előértékesítési szakasz során vásárolhatnak a tokenebő, mindösszel 0.000357 dolláros áron.

Mennyit erősödhet a $COWABUNGA?

Ahogy az látható az előértékesítés még csak most vette kezdetét, ennek ellenére máris számtalan, a kriptoszektorban ismert oldalon lehetett olvasni a projektről.

A teljesség igénye nélkül a Cowabunga érmékkel részletesen foglalkozott már az Analytics Insight, a Tech Report illetve a Finbold egyaránt.

A hirtelen jött népszerűség egyike oka, hogy a fejlesztők korábban már olyan népszerű előértékesítéseket bonyolítottak le, mint a 100-szoros hozamot elérő $SPONGE.

Éppen ezért a kriptoinfluenszerek és elemzők véleménye szerint a $COWABUNGA is hasonló sikereket érhet majd el.

Mivel az események egészen rövid idő alatt játszódhatnak majd le, így érdemes lehet csatlakozni a projekt Twitter és Telegram közösségéhez is. Amennyiben így teszel, úgy egészen biztosan az elsők között értesülhetsz majd a legújabb hírekről.

Szintén okot ad a bizakodásra a gyűjtés egészen elhanyagolható mérete. A listázáskor a projekt mérete mindössze 500 000 dollár lesz, így az árfolyam csekély idő elteltével is jelentős növekedésre lesz képes.

A lehetséges befektetőknek azonban pontosan ezért nincs túl sok vesztegetni való idejük. Bár az elenyésző méret számos lehetőséget hordoz magában, egyúttal az elérhető érmék számát is korlátozza.

Az pedig egyáltalán nem tűnik elképzelhetetlennek, hogy a $COWABUNGA érmék rövidesen mind elfogynak, hiszen ahogy a különböző médiumok egyre többet foglalkoznak a projekttel, úgy aktiválják magukat a kereskedők is.

Megnézem az Cowabunga oldalát

A Google Trends imádja a TNMT-t

Az elmúlt időszak során a Google Trends, internetes trendelemző oldalon kifejezetten felkapott kifejezés volt a Tini Nindzsa Teknőcök angol neve, a Teenage Ninja Mutant Turtle.

cowabunga teknosok

Ahogy az ábrán is látható, az érdeklődés az elmúlt 30 nap során folyamatosan emelkedett.

Ez nem is csoda, hiszen fiatalok és idősebbek számára a korai képregény majd a későbbi rajzfilm és végül a mozifilmek egyaránt meghatározóak voltak. Ennek kapcsán a hamarosan bemutatásra kerülő mozifilm bevétele szakértők szerint a premiert követő 5 napban nagyjából 40 millió dollár lesz.

Mivel a mém érmék piaca többnyire egy-egy aktuális trend köré szokott rendeződni, így várhatóan a kriptobefektetők között is magas lesz az érdeklődés a $COWABUNGA iránt.

Igazi ritkaság a Cowabunga

A projekt nem csupán rajzmiles látványvilága, hanem technikai adatai miatt is kiemelkedik a hasonló érmék táborából.

A kezdeti elenyésző piaci kapitalizáció miatt a projektnek bőségesen lesz lehetősége a növekedésre. A legtöbb teljesen véletlenszerűen kiválasztott shitcoin is karrierje csúcsán könnyedén képes volt 5-10, vagy akár 50 millió dolláros méretet is elérni.

Erre a legjobb példa az előző napok sztárja, a $BALD, amely az indulását követően szinte azonnal 100 millió dolláros méretűre duzzadt.

cowabungacoin teknosok

Amennyiben a Cowabunga ennek a méretnek csak a felét képes elérni, abban az esetben is a most csatlakozó kereskedők kimagasló profitot könyvelhetnek majd el.

Szintén a magas megtérülési melletti érv a rövid előértékesítés, illetve ennek kapcsán a folyamatosan növekvő FOMO (Fear Of Missing Out).

Ez a jelenség a legtöbb esetben akkor üti fel a fejét, amikor egy érme hihetetlenül magas megtérüléssel kecsegtet. Ekkor a kereskedők özönleni kezdenek, így szó szerint órák alatt akár több millió dollár is befolyhat.

A Cowabunga esetében mivel mindössze néhány nap áll rendelkezésre a befektetésre, ezért okkal lehet arra számítani, hogy a kereksedők el fogják kapkodni a Cowabungát.

Ezt látva pedig a Dex listázás elején akiknek már jutottak érmék, biztosan egymást túllicitálva csapnak majd le az érmékre.

Megnézem az Cowabunga oldalát

Ne maradj le a Cowabungáról haver

Ahogy az látható, a $COWABUNGA több szempontból is kiemelkedő kezdeményezés a konkurens mém érmékhez képest.

Amennyiben pedig az eddigiekhez hozzávesszük, hogy a tokenkészlet 25%-a airdrop formájában lesz szétosztva a kereskedők között, valóban egy páratlan projektnek lehetünk tanúi.

Az meg már csak hab a tortán, hogy további 20%-a az érmekészletnek a Dex, illetve 10% a Cex listázás likviditását fogja fedezni. Ekkora anyagi háttérrel pedig a kereskedők biztosak lehetnek benne, hogy a projekt listázása teljesen sima folyamat lesz.

Amennyiben kedvet kaptál a vásárláshoz, vagy csak szeretnéd jobban megismerni a $COWABUNGA világát, látogass el még ma a projekt weboldalára.

Megnézem az Cowabunga oldalát

Ez is érdekelhet:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**