Változás a magyar kriptopiacon: A CoinCash átveszi a MrCoin szolgáltatásait

A MrCoin szolgáltatásai 2021. november 2-től a CoinCash veszi át.

Mint arról a magyar kriptoközösségben már többen is értesülhettek, 2021. november 2-től a CoinCash viszi tovább a MrCoin kriptoszolgáltatásait. A hírt a MrCoin hivatalos Facebook oldalán jelentette be még október 31-én. Debreczeni Barnabás, a MrCoin alapítója egy YouTube videóval is készült, amelyben megosztotta gondolatait az átvétellel kapcsolatban.

Ebből kiderült, hogy a két magyar kriptós vállalat már másfél éve azon dolgozott, hogy ez a tranzakció zökkenőmentesen menjen vége. Barnabás büszkén beszélt arról, hogy a MrCoin volt az első vállalkozás, mely Magyarországon bitcoin váltó weboldalt indított és bitcoin ATM-et helyezett üzembe 2014 augusztusában. Szó esett arról is, hogy a MrCoin nonprofit tevékenységben is részt vett az elmúlt hét évben, többek között számos műsorban szerepelt és előadást tartott.

Végül arról beszélt Barnabás, hogy azért döntöttek úgy testvérével, Dáviddal, hogy eladják a MrCoint, mert két évvel ezelőtt egy kockázati tőketársaságot hoztak létre, ReAction néven, és a jövőben a testvérpár inkább ennek szentelné az idejét. A MrCoin továbbra is működni fog, csak már a CoinCash irányítása alatt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük