A VeChain blokklánc startup felforgatná a kínai logisztikai piacot a német Deutsche Bahnnak segítve

A VeChain blokklánc startup a német DB Schenker logisztikai céggel együtt készít decentralizált applikációt a kínai logisztikai partnerek értékelésére.

VeChain blokklánc startup értékeli a kínai beszállítókat

A szingapúri VeChain blokklánc startup összeállt a német DB Schenker logisztikai vállalattal és közösen kifejlesztettek egy blokklánc alapú beszállító értékelő rendszert.

Az új decentralizált applikációt (DApp) a VeChain Thor hálózatát használja, hogy értékelje és rangsorolja a DB Schenker külső kínai beszállítóit. Az eredményeket aztán a logisztika minden területén felhasználják, így hatékonyabbá válik a csomagolás, a szállítás is emellett pedig a termékek minősége is javul.

A VeChain egy olyan blokklánccal kapcsolatos szolgáltatásokat nyújtó cég, mely vállalatoknak nyújt különböző megoldásokat. A projektnek saját kriptopénze is van, a VEN, mely jelenleg a CoinMarketCap top 20-as listájában is benne van. A piaci kapitalizáció szerint több, mint 1 milliárd dollárt ért a kibocsátott érmék összessége.

A DB Schenker a Deutsche Bahn logisztikai diviziója, mely az ellátási láncért felelős feladatokat végzi földön, vízen és levegőben.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük