3 sajátságos VeChain (VET) ár előrejelzés 2018-ra

2018-ban óriási figyelmet kapott a VeChain projekt. Mivel az ökoszisztéma rengeteg spekulánst vonz, többféle előrejelzés is készült az év hátralévő hónapjaira. A következő három ábra mindegyike jelentős fellendülést harangoz be, már akkor, ha a támogatás szintek tartani tudják magukat.

1) Beszorítva

Bullish (bikás szint) – ranging market (piac tartománya) – bearish (medvés szint)

A Blockchaindedi előrejelzése egyaránt hasznos lehet a rövid és hosszabb távon gondolkodóknak. A VET, amit jelenleg ~180 szatosi (a bitcoin legkisebb egysége 1 bitcoin = 100 000 000 szatosi) táján jegyeznek, pillanatnyilag a kritikus szint alatt kereskedik és nem tudott még a csökkenő trendből kikecmeregni. Hogy ezt megforduljon, át kell törnie a 187 szatosit.

Amennyiben sikerül neki a VeChain elkezdhet növekedni, de új csúcs beállítása csak 2019-re várható. A VET rekordárfolyama 330 szatosi volt ennek túlteljesítése óriási kihívás, bár amennyiben a 260 szatosit áttöri, akkor bármi elképzelhető.

2) A nagy ugrásra várva


A kriptokereskedők az egész év során vártak egy jelentős fellendülést, azonban az év eddig inkább csalódást keltett – bár még messze az év vége. Oamati szerint a VeChain a közeljövőben figyelemre méltó emelkedést fog produkálni, és bár ez az előrejelzés még semmivel sincs alátámasztva, az árfolyam a háromszög alakzatából könnyen kitörhet az elkövetkezendő hetekben.

Az igazi kérdés itt az, hogy melyik irányba fog kitörni. Egy csökkenő trend könnyedén 147 szatosi alá lökheti az árfolyamot, azonban emelkedés esetén akár a 250 szatosi is elérhető. Egyik sem lenne akkora változás, mint amit az év legelején láthattunk, azonban fontos jelzésként szolgálhat a coin létjogosultságával kapcsolatban.

3) Hosszú távon bikás

Az optimizmus értékes tud lenni a kriptovaluták világában, és jó páran még a 2018-as borzasztó év során is képesek voltak megtartani a beléjük vetett hitet. Ilyen például HonzaHonzas, aki nem csak a VeChain közeli, de a távoli jövőjére is kitekint előrejelzésében: szerinte a VeChain egy nagyon is biztonságos befektetés.

Az ehhez hasonló ábrák, bár nem mutatják a coin teljes jövőképét, de igazán érdekesek lehetnek. Eszerint a jövő mindenképpen ígéretes a VeChain számára, hiszen amennyiben növekedésbe kezd, csak a csillagos ég szabhat neki határt, ha pedig negatív irányba indul, még az sem lenne végzetes, bár egy időre elásná a projekt kilátásait.

Ahhoz hogy többet megtudj a VeChain projektről, olvasd át korábbi cikkeinket.

VeChain (VET) vásárlás bitcoinért, ethereumért: Binance (a link egy közvetítői link és ha ezzel regisztrálsz a tőzsdére, azzal támogatott a honlap túlélését)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.