Vége a Gods Unchained tündöklésének? Úgy néz ki, a Calvaria (RIA) sokkal jobb befektetés

A valaha készült egyik legnépszerűbb play-to-earn (P2) kártyajáték, a Gods Unchained értékéből több mint 90%-ot veszített egy év alatt.

Alábbi írásunkban megnézzük hol áll most az árfolyam, hogyan jutott el idáig, illetve mire számíthatnak a jövőben a befektetők. Továbbá ismertetünk egy izgalmas alternatívát, ami minden jel szerint könnyedén képes túl túlszárnyalni a Gods Unchainedet.

Gods Unchained – ártörténet

A Gods Unchained (GODS) a megjelenését követően hatalmas sikereket tudott elérni. 2021. október 29-i listázást követően viszonylag sokat erősödött az árfolyam. Mindössze két hónappal a listázást követően, a GODS elérte az azóta is megközelíthetetlen 8.8 dolláros csúcsot. Ezt követően viszont megállás nélkül romlik az érme értéke.

gods unchained token arfolyam

A Gods Unchained árfolyama jelenleg a 0.25 dolláros szinten van, közel 40,000,000 dolláros piaci kapitalizációval, amivel a szektor 416. legértékesebb érméje. Az érme kereskedési volumene az elmúlt 24 óra során 2.4 millió dollár volt. Az elmúlt 24 órában az árfolyam viszonylag stabilan tartotta magát, míg az elöző 30 nap során 30%-ot emelkedett. Ennek ellenére a mostani árfolyam 97.1%-kal marad el a korábbi, 8.8 dolláros csúcstól.

Gods Unchained – árfolyam előrejelzés

Az elmúlt hetek során egyértelmű jeleit lehet tapasztalni a trendváltozásnak a kriptopiacon. Ennek az elsődleges oka az amerikai gazdaságban látható javulás, ami egyúttal a mostani recesszió végét is jelezheti. Bár messzemenő következtetéseket nehéz lenne levonni. Ennek ellenére, amennyiben a mostani pozitív vásárlói hangulat tartósnak bizonyul, abban az esetben a teljes kriptoszektor jelentős javulásra számíthat.

Ebből kifolyólag egy bikafutam során a GODS árfolyama is javulhat, viszont ez egyúttal azt is jelenti, hogy maga az érme nem rendelkezik különösebben erős alapokkal.

Jelen esetben talán a legfontosabb mutató, amit érdemes megvizsgálni, az a napi kereskedések volumene.

Míg az indulást követő hónapokban stabilan 20-30 millió dollár magasságában mozgott a napi volumen, addig ez a szám mára 1-2 millió környékén táncol. Sőt többször láthattunk olyan napokat 2022 végén, amikor egymillió dollár alá esett a napi kereskedések összege.

Egyszerűen fogalmazva, ez azt jelenti, hogy a befektetők túlnyomó részét egyáltalán nem érdekli a Gods Unchained. A piaci trendeket az árfolyam követni fogja 2023-ban, viszont jelentős erősödésre a felhasználók hiánya miatt nem valószínű, hogy képes lesz a GODS token.

Ha te is azok közé tartozol, akik szívesebben próbálnának ki egy új és izgalmas projektet, ami ráadásul hatalmas profittal is kecsegtet, akkor örömmel fogod olvasni, hogy a Calvaria: Duels of Eternity, és a natív RIA tokenje tökéletesen megfelel ezeknek az elvárásoknak.

Miért érdemesebb inkább RIA-t vásárolni?

A Calvaria: Duels of Eternity jelenleg az előértékesítésének utolsó szakaszában van, és 2 héten belül listázásra fog kerülni a token. Mivel a Calvaria mindennel rendelkezik, ami egy sikeres projekthez szükséges, így a listázást követően valószínűleg jelentős árfolyam-emelkedést lehet majd látni.

Az Ethereum blokkláncon található RIA érmékkel kapcsolatban a Duels Of Eternity fejlesztői már több kriptotőzsdével is megállapodást kötöttek. Amint a fejlesztők összegyűjtik a 3,075,000 dollárt – vagy legkésőbb január 31-ét követően – a RIA elérhetővé válik a LBankon és a BKexen.

calvaria jatek ujabb merfoldkovet lepett at

A Calvaria egy blokklánc-technológiát használó, körökre osztott kártyajáték, amiben a felhasználók, más játékosokkal mérhetik össze tudásukat. Az összes, kártyán szereplő lény 3D-ben lett elkészítve, így egy teljesen valóságos élményben lehet részünk a harcok során.

Minden párviadal után pontokat kapunk, amivel a platform piacterén keresztül tudunk majd vásárolni. Hozzá tudunk majd jutni különböző erősségű kártyákhoz, illetve a rendelkezésünkre álló paklit is tudjuk fejleszteni. Amennyiben két egyforma kártya kerül a birtokunkban, úgy összevonhatjuk őket, amivel a korábbinál egy magasabb szinten lévő kártyát kapunk.

Bár eddig a Calvaria sok szempontból hasonlít a konkurenciára, egy lényeges dologban azonban alapvetően eltér. Szemben a hasonló kriptojátékokkal, a Calvaria teljesen ingyenes hozzáférhető lesz.

RIA token vásárlása

A Calvaria forradalmasítja a P2E szektort

Annak az egyszerű megoldásnak köszönhetően, hogy a Calvaria ingyenes lesz, egy teljesen új világ nyílik majd ki a felhasználók előtt.

Idáig ugyanis ahhoz, hogy valaki csatlakozni tudjon egy kriptojátékhoz, sokszor hosszadalmas és bonyolult folyamatokat kellett megcsinálni, amivel kapcsolatban sokan nem érezték magukat komfortosan. Szükség volt egy kriptotárcára, regisztrációra valamelyik kriptotőzsdénél, továbbá számos különböző kriptopénzre. Érthető módon, ez a felhasználók egy rétegét elriasztotta.

A Calvaria viszont alapjaiban véve változtat ezen a gyakorlaton. Akik csatlakozni szeretnének, nincs más dolguk, csupán a Calvaria weboldalán keresztül végrehajtani a regisztrációt a játék megjelenését követően. Nem lesz szükség kriptotárcára és nem kell majd semmilyen tranzakciót végrehajtani.

Ezzel a lépéssel a fejlesztőknek minden esélye megvan rá, hogy a kereskedőkön és befektetőkön túl, sikeresen tudják majd megszólítani a gémereket is. Amennyiben ez így lesz, abban az esetben a játék felhasználóinak a száma az egekben lesz, ami a RIA érmék árfolyamát is magával fogja vinni.

Minden, ingyenesen csatlakozónak egy kártyapakli kerül a birtokába, és már bele is lehet vágni a harcokba.

Miért érdemes mégis RIA érméket vásárolni?

Bár a játék ingyenes is elérhető lesz, ez nem jelenti azt, hogy nem érné meg befektetni a RIA érmékbe, még azoknak is, akik nem szeretik a kártyajátékokat.

A RIA érmék hatalmas növekedési potenciállal rendelkeznek. Mivel korlátozott számban lesznek csak elérhetők, így az egyre növekvő felhasználói tábornak köszönhetően az érmék is egyre értékesebbek lesznek. Szemben más P2E játékokkal, a RIA érmék így soha nem fognak elértéktelenedni, tehát aki most vásárol belőlük, jelentős haszonra számíthat.

Ha azonban úgy döntesz, hogy vásárolsz a tokenekből, és kipróbálod a játékot, nem fogsz csalódni.

Az érme tulajdonosai, szemben az ingyenes játékosokkal, NFT-kártyapaklit fognak kapni, és a piactéren megvásárolt kártyák is NFT-k lesznek. Ennek köszönhetően minden általunk birtokolt kártya, valóban értéket fog képviselni.

Az ökoszisztéma fontos részét fogják képezni a rendszeresen megtartott versenyek. Ezeknek az alkalmával a legügyesebb résztvevők hatalmas RIA nyereményekben részesülhetnek majd, amivel így végső soron profitra tesznek szert.

calvaria 91 szazalek elkelt

Mivel a RIA érmék az Ethereum blokkláncot használják, így a tulajdonosai stakelhetik az érméket különböző, passzív jutalomért cserébe.

A legjobb projektekhez hasonlóan a Calvaria: Duels of Eternity is egy DOA (decentralizált autonóm szervezet). Ez azt jelenti, hogy szemben a nagyobb játékfejlesztő cégekkel, a Calvariaban mindig a játékosé lesz az utolsó szó. Bármilyen, az ökoszisztémát, játékmenetet vagy fejlesztéseket érintő kérdés merül fel, abban mindig a felhasználók fognak dönteni, szavazásokon keresztül.

Végezetül azok, akik most vásárolnak az érmékből, jóval mások előtt bele tudnak majd vágni a kalandokba mivel a játék már valószínűleg 2023 közepén elérhető lesz a korai befektetők számára.

RIA token vásárlása

Ne maradj le!

Nem vitás, hogy a play-to-earn ágazat a kriptoszektor egyik leggyorsabb ütemben növekvő ágazata.

A G4AL által készített tanulmány szerint a szektort mérete 2025-re meg fogja haladni a 200 milliárd dollárt (jelenleg 150 milliárd dollár a piaci részesedése a P2E szektornak).

Nem meglepő a rapid fejlődés, hiszen a blokklánc-technológia lehetővé teszi, hogy a játékon belül egyszerűen és gyorsan, egy skálázható rendszerben lehessen tranzakciókat végrehajtani.

Ennek a növekedésnek a Calvaria biztosan az egyik nyertese lesz, köszönhetően az innovatív, befogadó, és ingyenes rendszerének.

Az érmék villámgyorsan fogynak, csatlakozz még ma.