Hogyan versenyezhet a befektetők figyelméért a WW3 Shiba előértékesítése a Bitcoinnal és az XRP-vel?

A kriptopiac hamarosan új szereplővel bővül. A WW3 SHIBA (WW3S) hamarosan elérhető lesz, és már most nagy lelkesedést vált ki a kripto rajongók körében, főként innovatív, játékos megközelítése miatt. Néhány ismert SHIBA INU bálna máris átugrott a WW3 SHIBA-ra, amely egyesíti a mémérmék, a GameFi és a SocialFi legjobb tulajdonságait egy vonzó csomagban.

De hogyan remélheti a WW3 Shiba, hogy versenyere kelhet az olyan bevált kriptovalutákkal, mint a Bitcoin és az XRP, a kripto rajongók szívének és elméjének meghódításában? Ez a cikk feltárja, hogyan áll a verseny, és mi segíti a WW3 SHIBA-t kitűnni az egyre zsúfoltabb kriptovilágban.

Bitcoin: Az arany standard

A Bitcoin volt az első, amely megnyitotta a kriptopénzek világát, így minden új érmének ehhez kell mérnie magát. Jelenleg a Bitcoin ára 66 427,85 dollár(az írásunk idején), de ne feledjük, hogy évekbe telt, mire ide jutott. A Bitcoin 2009 óta van jelen a piacon, ami hosszú idő, hogy megerősítse piaci pozícióját. Ez messze van attól az időtől, amikor 10 000 BTC-ért egy pizzát lehetett venni.

Másrészt, a WW3 SHIBA előnyt élvez az alapok kiépítésében. Sok SHIBA INU játékos átpártol, értéket áthelyezve ebbe a valutába még azelőtt, hogy az elkezdett volna kereskedni.

Miközben a Bitcoin sok szempontból a kripto központja, nincs kétség afelől, hogy akad még hely olyan kriptovalutáknak, amelyek képesek kombinálni a szórakozást és a pénzügyeket, ösztönözve a fiatalabb játékosokat, hogy belépjenek ebbe a térbe, amely hagyományosan csak „befektetésnek” számított.

XRP: A mindennapos opció

Az XRP, amely három évvel fiatalabb, mint a Bitcoin, nem rendelkezik ugyanolyan piaci befolyással, de még mindig stabil növekedést mutat a piaci volatilitás ellenére. Jelenlegi ára 0,4790 dollár, ami kedvezőbbé és energiahatékonyabbá teszi, emellett gyorsabb tranzakciókat kínál. Az XRP előnyei között szerepel, hogy költséghatékonyabb és kevesebb energiát fogyaszt, mint a Bitcoin, és a tranzakciók is gyorsabbak.

Ezzel szemben hiányzik belőle az a játékos megközelítés, amely a WW3 SHIBA-t megkülönbözteti. Az XRP inkább a hagyományos kriptovalutákhoz hasonlít, és kevésbé vonzza azokat, akik az innovációt és a szórakozást keresik a kriptovilágban. Ezért azok, akik a játék és a pénzügy kombinációját keresik, valószínűleg vonzóbbnak találják a WW3 SHIBA-t.

ww3 shiba token

WW3 SHIBA: Játékos és világmegmentő szórakozás

A WW3 SHIBA egy új típusú kereskedhető token, amely innovatív megközelítést alkalmaz a kriptovilágban: a játékot. A humorra és a szórakozásra összpontosít, egy viszonylag új P2E stílust kínálva, amely már most nagy érdeklődést vált ki a piacon. Mi a WW3 SHIBA egyedi termékelőnye (USP)? Ez kifejezetten a kutyabarátok érméje, és a „világ megmentése” kampány részeként minden tranzakció 2%-át a háború sújtotta kutyák megsegítésére fordítja. Ez önmagában is komoly tiszteletet és érdeklődést válthat ki az állatbarátok körében.

Ez az első SocialFi mémérme, amely jutalmazza a közösségét minden teljesített küldetésért, így ösztönözve a játékosokat a visszatérésre. Játék közben passzív jövedelmet kereshetnek, ami azt jelenti, hogy az emberek hirtelen lehetőséget kapnak arra, hogy összekössék a kellemest a hasznossal, és szabadidejükben pénzt kereshetnek – ez rendkívül vonzó lehetőség.

Sok szakértő úgy véli, hogy ez lehet 2024 legnagyobb P2E mémérméje, és a vállalati felelősségvállalás és szórakozás kombinációjával ez nem meglepő. Ethereum-mal és USDT-vel lehet megvásárolni. A játékosok Elon Husk és Kim Dog Un által okozott káosz ellen fognak harcolni, hogy megmentsék a világot a globális uralomtól.

A WW3 SHIBA (WW3S) hamarosan érkezik, és már most sok kripto rajongó izgatottan várja.

Ha többet szeretnél megtudni az előértékesítésről:

Weboldal: ww3shiba.com

Twitter: https://x.com/WW3SHIBA

Telegram: https://t.me/WW3SHIBA

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***