Melyik altcoinok fogják vezetni a következő trendet?

A Bitcoin tőzsdén kereskedett alapok (ETF-ek) jóváhagyásával a Bitcoin BTC Price BTC Price kereskedési volumene 62%-kal emelkedett. A teljes kriptopiaci volumen is 63%-kal, közel 140 milliárd dollárra nőtt. A Bitcoin dominanciája rövid időre elérte a 50,8-ot, de ezután gyorsan 49,4%-ra esett vissza, ahogy a befektetők a volatilisabb altcoinok felé fordultak. Ezekről ugyanis úgy tartják, hogy magasabb hozamot kínálhatnak a jövőben.

Az alábbi összeállítás a piac most legvonzóbb altcoinjainak listáját tartalmazza. Ezek potenciálisan jó beszállási lehetőségeket kínálnak a portfólió nyereségének növeléséhez.

ScapesMania: Újonc a kriptó színtéren

A ScapesMania vonzó lehetőség a korai befektetők részére. Ez az úttörő projekt már több mint 4 203 000 dollárt gyűjtött össze kizárólag a közösségi/lakossági szektorból, és folyamatosan napi 46 000-127 000 dollár finanszírozást biztosított be eddig a projekt számára. Egyre nagyobb teret hódít a Scapesmania a legfontosabb kriptós médiaplatformokon, és elismert kriptovaluta influenszerektől is kapott támogatást.

Scapesmania banner

A ScapesMania legfontosabb jellemzői

A ScapesMania egy élénk játékökoszisztéma, amely mind az alkalmi játékosok, mind a kriptovaluta ismeretekkel rendelkező közönség érdekeit szolgálja. Játékosként nem kell foglalkozni a kriptovaluták bonyolultságával, ahhoz hogy élvezni tudjuk a lenyűgöző játékmenetet. A token tulajdonosok pedig akár játék nélkül is kihasználhatják az ökoszisztéma teljesítményének eredményét, és alakíthatják jövőjét.
A projektet az iparág vezető biztonsági cégei auditálták. A ScapesMania már most is eredményt ért el a nagyobb weboldalakon, és tárgyalások folynak a kiemelt tőzsdékre való bevezetéséről is.

>>> Csatlakozz a kedvezményes előértékesítéshez a hivatalos oldalon <<<

Előértékesítési lehetőségek

A korai elővételi szakaszban a ScapesMania ára 0,007606 dollár. Az érménként 0,01 dolláros jegyzési ár mellett a mai befektetők 1,32-es hozamra számíthatnak.
Sőt, a ScapesMania-hoz való csatlakozás extra bónuszokkal jár, összesen akár 107%-ig, valamint olyan exkluzív lehetőségeket is rejt, mint a token visszavásárlás, token égetés és a staking lehetősége.

A mai 25%-os kedvezménnyel a ScapesMania tokenek szinte ingyen vannak. Ahogy minden további értékesítési szakasz kibontakozik, az ár várhatóan növekedni fog. Ezért most van itt a tökéletes alkalom, arra, hogy csatlakozz a ScapesMania tulajdonosok köréhez.

Scapesmania Twitter promo

Biztosíts be magadnak még nagyobb nyereséget a 10%-os bónusz segítségével a ScapesMania-n! Használd a BQG766 kódot fizetéskor a szövegmezőben, hogy még jobb ajánlatot kapj a kriptovalutára. Cselekedj gyorsan – az ajánlat csak korlátozott ideig érvényes.

Aptos (APT): Tokenek feloldása és piaci hatása

Az Aptos (APT) jelentős változásra készül: 24 millió token kerül a közeljövőben feloldása, több mint 260 millió dollár értékben, ami a forgalomban lévő készlet több mint 8%-át teszi ki. Az eseményre való várakozás máris felkavarta a piacot. A kereskedési volumen 700 millió dollár feletti csúcsra rúgott a napokban.

Az Aptos (APT) árfolyama jelentős volatilitást mutatott, mintegy 11,6%-os visszaesés után 13%-ot meghaladó erősödéssel tért vissza. A token feloldás eseménye a továbbiakban is befolyásolhatja az árat.

Polygon (MATIC): Új mérföldkő irányába halad

A Polygon (MATIC) 17%-kal nőtt, 0,95 dollárra ért a kereskedés. Ez volt az altcoin válasza a spot Bitcoin ETF-ek jóváhagyására az Egyesült Államokban. A jelenlegi árfolyam rally jelentős fellendülést jelent a Polygon (MATIC) számára a korábbi 0,8 dolláros árfolyam szinthez képest.

A Polygon (MATIC) rövid távú kilátásai attól függnek, hogy a piac hogyan reagál az újonnan jóváhagyott Bitcoin ETF-ekre. Optimisták az elemzők a potenciál visszaszerzése kapcsán és felmerült az 1 dolláros határ átlépése is, ugyanakkor bizonytalan a trend hosszútávú fenntarthatósága.

Hashflow (HFT): Fejlődés a 2.0-s verzióval

A Hashflow (HFT) elindította 2.0-s verzióját, amely támogatja a Solana és a DEX aggregációt is. Ez a frissítés várhatóan pozitívan befolyásolja majd a Hashflow (HFT) piaci pozícióját.

A Solanával SOL Price SOL Price és a továbbfejlesztett DEX funkciókkal való integráció több felhasználót és likviditást vonzhat, ami potenciálisan növelheti majd a piaci értékét. Bár a versenyképesség a DEX környezetben további kihívást is hozhat magával .

Arbitrum (ARB): A növekedés megduplázása

Az Arbitrum (ARB) az elmúlt hónap során megduplázta az árat és a teljes zárolt értéket (TVL), és ezzel piacvezetővé vált az ágazatban. Annak ellenére, hogy minden idők csúcsát, a 2,11 dolláros szintet már elérte, majd visszahúzódott a piaci korrekciók közepette, az olyan kulcsfontosságú mutatók, mint a relatív erősségi index (RSI) még mindig a folyamatos emelkedő lendület irányába mutatnak.

Az áringadozás lehetősége azonban továbbra is fennáll, különösen a szélesebb körű piaci trendekre és korrekciókra válaszul.

Sei (SEI): Meteorikus emelkedés a blokklánc térben

A Sei (SEI), egy Layer One (L1) –  elsődleges rétegű –  blokklánc, debütálása óta több mint 1500%-ot emelkedett már. A token minden idők csúcsát, 1,06 dolláron érte el, amit a stratégiai fejlesztések és a kriptovaluta kereskedés optimalizálása hozott magával.

A Sei (SEI) jövője ígéretesnek tűnik innovatív tulajdonságainak köszönhetően, amihez hozzátartozik a gyorsaságra és a kereskedési hatékonyságra való törekvés. Ennek a lendületnek a fenntartása azonban kihívást jelenthet a jövőben.

Következtetés

A kriptopiacon jelenleg dinamikus változások zajlanak, a reflektorfényben már több altcoin is megjelent. E projektek közül a ScapesMania emelkedik ki egyedülálló piaci pozíciójával és növekedési lehetőségével.

Web: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***