Vigyázz! Hamis tokenek jelentek meg a piacon ezekből a mémcoinokból

A Floki Inu figyelmeztetette a közösséget, hogy a Base és Solana blokkláncán hamis mémcoinok jelentek meg.

Hamis mémcoinok a blokkláncon

A Floki Inu csapata figyelmeztette felhasználóit és a kriptovaluta közösséget a hamis tokenekkel kapcsolatos csalásokról. Ezek a hamis tokenek a Solana és a Base blokkláncokon jelentek meg, és most is megtévesztik a befektetőket.

A Floki Inu hivatalos X-fiókja figyelmeztetést tett közzé a követői számára, melyben felhívták a figyelmet ezekre a hamis tokenekre. Hangsúlyozták, hogy az igazi Floki Inu (FLOKI) token csak a BNB Smart Chain és Ethereum hálózatokon érhető el.

Az ilyen csalások elkerülése érdekében a Floki felsorolta a megfelelő okos szerződési címeket is:

Ethereum cím „0xcf0c122c6b73ff809c693db761e7baebe62b6a2e” és BNB Smart Chain cím „0xfb5b838b6cfeedc2873ab27856373″.

A Floki Inu sürgette a közösséget, hogy csak hivatalos forrásokból szerezzenek be tokenet. Ezzel el lehet kerülni, hogy áldozatul essenek ezeknek a csalóknak.

A mémcoin ökoszisztéma növekedése

A biztonsági fenyegetések ellenére a Floki Inu továbbra is fejleszti ökoszisztémáját. Az egyik jelentős fejlesztés a FLOKI domain szolgáltatás bevezetése a BNB-lánc főhálózatán. Ez a szolgáltatás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy decentralizált domain neveket regisztráljanak .floki kiterjesztéssel.

Két héttel ezelőtt a Floki frissítést tett közzé a kereskedési robot zárt béta tesztjével kapcsolatban. A zárt béta 2024. május 27-től június 14-ig tartott. Terveik szerint hamarosan további információkat is kiadnak a nyilvános verzióról.

Íme egy gyors áttekintés a zárt béta alatt történtekről:

A bétatesztet eredetileg 150 felhasználó számára nyitották meg, de a kereslet akkora volt, hogy további 350 felhasználó kapott hozzáférést. Annak ellenére, hogy a kereskedési bothoz való hozzáférést röviddel a bejelentés után lezárták, körülbelül 1700 ember próbálta használni a lehetőséget – a tervezettnél 11,33-szor többen. A csapat több mint 350 visszajelzést kapott a bot tevékenysége kapcsán. E javaslatok többségét már le is fejlesztették, további fejlesztések pedig folyamatban vannak.

Körülbelül 495 000 láncon belüli birtokosával a Floki Kereskedelmi Bot hatalmas felhasználói bázis számára készül, aminek célja az elterjedés felgyorsítása.