Visszapattan az XRP? Fedezz fel 5 kriptót, amely előretörhet

A kriptopiac a 2024-es bikafutástól pezseg. Az XRP Price XRP Price -tulajdonosok türelmetlenül várják a fellendülést, de más kriptók is ígéretesnek tűnnek. Olvass tovább, hogy felfedezz öt alternatív érmét, amelyek a vártnál hamarabb megugorhatnak.

A CYBRO előértékesítése gyorsan zajlik, 25M token már elkelt

A CYBRO egy olyan egyedülálló piactér, amely felerősíti a Blast blokklánc natív hozampotenciálját. A projekt a korai befektetők számára kedvező feltételekkel kínál belépési lehetőséget a projektbe a CYBRO token előértékesítéshez való csatlakozással.

Ebben a szakaszban a CYBRO tokenek több mint 2-szeres árengedménnyel kaphatók. A jövőbeli piaci ár 300%-os ROI-t eredményezhet. A tokenek kínálata korlátozott, és közel 25M token már elkelt. Minél korábban vásárolsz, annál nagyobb kedvezményt kapsz. Ezen felül, azok, akik az előértékesítés során legalább 1000 dollárt fektetnek be a CYBRO-ba, heti ETH jutalmakat szabadítanak fel, amelyek a TGE után vehetők ki.

Vásárold meg a $CYBRO-t a legjobb áron MOST, hogy 300%-os nyereséget biztosíts magadnak

A CYBRO token készpénzvisszatérítést nyújt CYBRO-ban, a kereskedési és hitelezési műveletek kedvezményes díjait, a stake jutalmakat, az exkluzív Airdropot és a biztosítási programot. Ez a szilárd hasznosság erős alapot teremt a CYBRO értékének emelkedéséhez a TGE után, 2024 harmadik negyedévében.

A CYBRO-val növelheted kripto-állományodat a Blast különböző trezorjaiba történő befektetéssel. Ez az egyetlen olyan layer 2-es blokklánc, amely alapértelmezett hozamot kínál az ETH és a stablecoinok stakejeire. A CYBRO végső célja, hogy a felhasználók számára a lehető legmagasabb hozamot biztosítsa az egyes stratégiákhoz, miközben egyszerű és átlátható felületet biztosít.

Biztosítsd helyed a CYBRO-ban 58% kedvezménnyel még ma! Az ajánlat korlátozott!

Az Ondo árának áttekintése: Ez egy bika vagy medve trend?

Az Ondo (ONDO) jelenleg korrekciós mozgásban van, az árak 1,17 és 1,52 dollár között mozognak. A MACD szint -0,002, ami medvés lendületet jelez. Az ONDO az elmúlt héten 10,64%-os, az elmúlt hónapban pedig masszív, 62,23%-os emelkedést produkált. Az érme az elmúlt hat hónapban elképesztő, 4510%-os emelkedéssel büszkélkedhet. Az RSI 39,26, a sztochasztikus pedig 13,74, ami arra utal, hogy az érme túladott lehet.

Arbitrum (ARB) árelőrejelzés: Mozgások és szintek

Az Arbitrum (ARB) jelenleg 1,04 és 1,22 dollár között mozog. Az elmúlt héten az árfolyam 6,43%-ot esett, de az elmúlt hónapban 4,80%-os nyereséget könyvelhetett el. Az RSI 62,10 és a sztochasztikus 89,82 ponton áll, az érme impulzív mozgásban van. Az ellenállást az 1,34 és 1,53 dollárnál, a támaszt pedig a 0,98 és 0,79 dollárnál találjuk. A 10 és 100 napos egyszerű mozgóátlagok egyaránt 1,12 dolláron állnak, ami a piaci lendület egyensúlyát jelzi.

A Starknet (STRK) árfolyamának áttekintése: Korrigáló mozgások?

A Starknet (STRK) jelenleg $1,14 és $1,32 között kereskedik. Az 1 hetes árfolyamváltozás 8,99%-os volt, de az elmúlt hónapban kis mértékben, 0,49%-kal csökkent. A közelmúltbeli csökkenés ellenére az STRK az elmúlt hat hónapban nagy, 574,95%-os emelkedést ért el. A legközelebbi ellenállás 1,41 dollárnál található, a támasz pedig szilárdan áll 1,06 dollárnál. Az STRK korrekciós mozgásokat tapasztal, ami potenciális visszahúzódásra utal minden felfelé irányuló lökés előtt.

A Toncoin (TON) árfolyamának áttekintése és előrejelzés

A Toncoin (TON) árfolyama jelenleg 6,37 és 7,14 dollár között mozog. Az elmúlt egy hónapban 25,50%-os, az elmúlt héten pedig 15,79%-os erős áremelkedéssel a TON impulzív mozgásokat mutat. A legközelebbi ellenállási szint 7,46 dollárnál, míg a támasz 5,91 dollárnál található. A 64,35-ös relatív erősség Iindex bikás momentumra utal. Figyelembe véve a 229,21%-os 6 hónapos árváltozását, a TON valószínűleg folytatja a felfelé irányuló tendenciát a közeljövőben.

Összegzés

Az ONDO, az ARB, a STRK és a TON érmék mutattak némi potenciált, de rövid távon nem biztos, hogy jelentős nyereséget fognak elérni. Egy kiemelkedő lehetőség a CYBRO, a Blast blokkláncra épülő kereseti piactér. A 2024 második negyedévére tervezett kezdeti megjelenéssel a befektetők kedvező feltételek mellett csatlakozhatnak a CYBRO token előértékesítéséhez.

Weboldal: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***