Multi-algo bányászgépekkel állt elő az amerikai Watt Miners


Három új kriptopénz bányász hardvert jelentett be a New York székhelyű Watt Miners a héten. A multi-algo bányászgépekkel egyszerre több fajta kriptopénzt is lehet majd bányászni.

Három új bányászgép minden igényt kielégítveWatts Rack

Az amerikai Watt Miners kriptopénz bányász gyártó cég a héten csütörtökön fedte fel a legújabb fejlesztésű multi-algo bányászgépeit. A három bányászgép számos izgalmas fejlesztéssel rendelkezik, mely üde színfolt lehet a kriptopénz bányász hardverek piacán.

A három új modell, a Watts Mini, Miner és Rack mind különböző szegmensét fedik le a piacnak és ennek megfelelően vannak árazva is. Mindegyik modell „hangtalan” ventilátorral van felszerelve, hogy a háztartási használatban se okozzon gondot.

A Watts Mini 4900 dollárba kerül és leginkább az újonnan belépőket célozza meg vele a hardver gyártó. A Watts Miner a maga 7000 dolláros árával már a komoly bányászok részére készült. A 20000 dolláros Watts Rack pedig a nagyüzemi bányászfarmoknak lett fejlesztve. Pontosabban a Rack négy darab Watts Minert tartalmaz, 8000 dollárral olcsóbban.

Multi-algo bányászgépekkel forgatnák fel a kriptopénz bányászatot

A Watts Miners bányászgépek különlegessége, hogy összesen 5 különböző algoritmussal tudnak kriptopénz bányászni. Így a bitcoin mellett a litecoin, ethereum, monero és dash bányászatára is alkalmas lesz a gép. Emellett pedig az összes olyan altcoin bányászatára mely a fenti érmék mögött álló algoritmust használja. Ezáltal a Watt Miner a tervek szerint hosszútávon is gazdaságosan használható majd, mely nagy előnyt jelent a jelenleg a piacon elérhető bányászgépekkel szemben.

Multi-algo bányászgépekkel hódít a Watts Miners

A multi-algo bányászgépekkel az alábbi hashrátával lehet kriptopénzeket bányászni:

  • Bitcoin @ 120/250/1000 TH/s
  • Litecoin @ 30/50/200 GH/s
  • Ethereum @ at 4/7/28 GH/s
  • Monero @ 200/300/1200 kh/s
  • Dash @ 1.1/1.7/6.8 TH/s

A bányászgépek emellett a 7nm technológiának köszönhetően meglepően gazdaságosan üzemeltethetőek. A fogyasztás 700, 1200 és és 4800 Watt a növekvő teljesítménynek megfelelően. Ráadásul a Watt Miners igyekszik megkönnyíteni a felhasználók életét: már előre konfigurálva érkeznek a gépek, melyet csak be kell dugni a konnektorba, hiszen a tápegység is benne van a csomagban.

A cég 3-7 napos szállítást ígér és akár már most is megrendelhetőek a gépek.

Kövess minket a Facebookon és Instagrammon.

Van egy sztorid? Oszd meg velünk és megírjuk!


Crypto.com referral bankkártya MCO Card.png - Ne maradj ki

Zs

“Right now Bitcoin feels like the Internet before the browser.” - Wences Casares

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.