Weiss Ratings: a Skype integrálni fogja a Ripple tokent

A pénzügyi eszközértékelő Weiss ügynökség értesülése szerint a Microsoft messenger alkalmazása, a Skype, hamarosan integrálhatja az XRP tokent és így a felhasználók mikroutalásokat bonyolíthatnak le XRP TipBot szoftver segítségével.

Az XRP TipBotot az XRP Labs fejlesztette és már használják a Reddit, Twitter, Gmail és Microsoft Outlook termékekben. A Skype támogatást bejelentésével egy időben a Skype fórumán és kreáltak egy bejegyzést arra kérve a Skype fejlesztőket, hogy támogassák az XRP-t. A bejegyzés több mint 2000 szavazatot kapott. A Skype tulajdonos Microsoft nem áll oly messze a kriptók és a blokklánc világától, mint azt elsőre gondolnánk. Az Azure felhőplatformján például több blokklánc projekt is fut.

A borravaló és mikroutalás szolgáltatások kezdenek egyre jobban beépülni a mindennapi életbe. A Twitteren például lehetségesség vált, hogy a Bitcoin Lightning hálózat segítségével adakozzunk a Tippin.me bitcoin light tárca segítségével. A direkt, közvetítőmentes tranzakciók is kezdenek elterjedni.

A Weiss Ratings korábban már kidobott egy listát arra keresve a választ, hogy melyik kriptopénznek van a legígéretesebb kilátása technológiai és elfogadottsági szempontok alapján. Meglepetésre a Ripple végzett az első helyen holtversenyben az EOS-sal és Binance Coinnal, majd követte a Bitcoin és az Ethereum.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük