WeTrust, a pénzügyi közösségi média

A WeTrust egy olyan innovatív pénzügyi közösségi média hálózat, ami újragondolja a pénzügyi és biztosítási piacot. A hálózat olyan közösségeket hoz össze, amely lehetővé teszi, hogy az emberek elérjék a pénzügyi céljaikat. A csoport révén lehet hitelt felvenni és megtakarítani is.

Tapasztalt tulajdonosok

Befektetési klub, mely bárhonnan elérhető a világonA pénzügyi közösségi média alapítói között van két volt Google dolgozó és egy EY tanácsadó is. Mind rajonganak a közösségi hatásért én szívesen fektetnek kriptopénzekbe.

“A WeTrust víziója, hogy támogassa a megtakarításokat és lehetővé tegyék a kisebb közösségek számára, hogy olyan bizalmon alapuló hálózatot hozzanak létre ami nyílt és átlátható.” Nyilatkozott George Li, az egyik alapítótag.

Ambiciózus tervek

Szeretnék a befektetési klubokat átültetni digitális világba egy mobil applikáció segítségével, aminek az alapja a blokklánc technológia.

Több mint egy milliárd ember használja a befektetési klubokat világszerte.

“A befektetési klubok digitalizációja lehet az első felhasználói applikáció ami széles körben elterjeszti a blokklánc technológiát. Olyan emberek fogják használni a technológiát, akik nem tudják és nem is érdekli őket, hogy a blokklánc az alapja a tranzakcióknak.” Mondta Patrick Long, a WeTrust másik alapító tagja.

A terveiket videóüzenetben népszerűsítik:

WeTrust, a pénzügyi közösségi média

A cég első termékét 2017 elején dobja piacra, melynek alapja a befektetési klubok tevékenysége. A kezdeti felhasználói bázissal és induló hálózat alapján a WeTrust létrehozza majd a blokklánc alapú hitel minősítéseket. Később összetettebb termékeket is kínálnak majd, amivel mindkét fél biztosíthatja magát. A cég API-okon keresztül szeretné magához vonzani a fejlesztőket.

A közösségi médiát építő cég elmondta, hogy akár több befektetési csoport is összevonható amit aztán vagy a rászoruló tagoknak lehet kifizetni, vagy akár biztonsági tartaléknak is fel lehet használni.

Közösségi média hatása a pénzügyekreAz ehhez hasonló közösségi finanszírozás nem új keletű dolog. 40 Stanfordon végzett hallgató bevonásával már indítottak hasonló befektetési csoportot a diákhitelek visszafizetésére. A résztvevők értékelése alapján a közeli ismeretségek csökkentették a nemfizetés lehetőségét.

A WeTrust ezt a gondolatot szeretné globálisan kiterjeszteni a világ bármely országára.

Hagyományosan a befektetési klubokat eddig földrajzilag közel lévő csoportok használták. Használatuk jelentősen ösztönzi a gazdasági növekedést is. A WeTrust úgy véli a modern technológia és az emberek pénzügyi intézetekkel szembeni ellenállása az ő malmukra hajtja a vizet.

“Manapság három oldalról érhető el a társadalombiztosítási háló: az állami, az üzleti és a kölcsönös alapon nyújtott szolgáltatások. Az olyan modern eszközök, mint a WeTrust hatékonyabbá tudja tenni a kölcsönös segítségnyújtást. Az egy milliárd felhasználóval rendelkező piac az emelkedő kamatok miatt egyre inkább fordul a hagyományos pénzügyi lehetőségektől az alternatív megoldások irányába.” Összegezte Li.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük