Lassan befellegzik a Windows 7-nek, érdemes még időben frissíteni

 • 19
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Vége a Windows 7 pályafutásának: A Windows 10 először érte el az 50% -os piaci részesedést! Készülj fel Te is, és frissíts a Windows 10-re MOST az őszi akció keretében mindössze 3200 Ft-tól!

Alig több mint négy évvel a megjelenése után – először! – a Windows 10 elérte az asztali számítógépek 50%-os piaci részesedését, a közismert Netmarketshare elemző cég legfrissebb augusztusi adatai szerint.

A Netmarketshare adatai szerint, érdemes Windows 10-re váltani!

A Windows 10 kicsit több mint négy évvel ezelőtt jelent meg, és a Windows-felhasználók nagy többsége kifejezetten kedveli, hiszen a közelmúltban vált minden idők legnépszerűbb operációs rendszerévé. Csak az első négy hétben a Microsoft operációs rendszerét több mint 75 millió számítógépre telepítették, ami mindössze tíz hét után meghaladta a 110 millió eszközt! Azóta népszerűsége folyamatosan növekszik, ám eddig a Windows 10 piaci részesedése csak 48,86% volt (július), most 2,13 százalékponttal nőtt és augusztusban elérte az 50,99%-ot – míg a Windows 7 1,49 százalékponttal esett vissza, 31,83%-ról 30,34%-ra. Ez bizony a változás jele!

A Windows 10 globális dominanciájáról árulkodik a StatCounter statisztikái

Ugyanakkor nem szabad elfelejtenünk, hogy a Microsoft 2020. január 14-én megszünteti a Windows 7 támogatását. Ez azt jelenti, hogy attól a naptól kezdve a Microsoft leállítja a Windows 7 új biztonsági frissítéseinek és minden egyéb javítási lehetőség kibocsátását – ezzel kisebb veszélynek kitéve a felhasználókat. Noha lesznek olyan biztonsági frissítések, amelyek elérhetőek lesznek, azok csak olyan vállalati ügyfelekre vonatkoznak, akik ténylegesen megengedhetik maguknak a fizetős szolgáltatásokat.

Most, hogy a Windows 7 hamarosan búcsúzik és a lejárati idő rendkívül gyorsan közeledik, több millió felhasználónak már csak négy hónapja van arra, hogy megszabaduljon a Windows 7-től. Ha ebben a hajóban evezel akkor érdemes minél korábban frissíteni!

Hogyan frissíts a Windows 10 rendszerre – akár 90%-os kedvezmény kuponnal!

Egy gyors megoldás a frissítésre a GoodOffer24, ami egy olyan online értékesítési platform, amely azonnal kiemelkedik a többiek közül rendkívül versenyképes áraival olyan jól ismert szoftverek esetében, mint a Windows 10, Office 2016, Office 2019 és társai. Az eredeti ár egy tizedéért – most egy MEGA őszi kiárusítást indít a népszerű Microsoft termékekkel a reflektorfényben!

Takaríts meg pénzt a legújabb és legnagyszerűbb Microsoft termékek árából – a GoodOffer24-nél!

Sőt, a GoodOffer24 most EXTRA 25% KEDVEZMÉNYT kínál az amúgy is alacsony áraik mellett! Egyszerűen használd a következő kedvezménykódot “XLGO25“, bármely Microsoft termék fizetése előtt. Nézd meg az árakat a kedvezmények alkalmazása után:

Microsoft Office 2019: Termékek és csomagok – akár 30% EXTRA KEDVEZMÉNNYEL!

Ha úgy alakulna, hogy a legújabb Microsoft Office 2019-re is van szükséged az új Windows 10-hez, akkor idén ősszel a GoodOffer24 néhány igazán különleges ajánlatot kínál Számodra! Mint mindig, KIEGÉSZÍTŐ 30% KEDVEZMÉNYT kapsz az alacsony árakon felül! Egyszerűen használd a „XGo24Office2019” kuponkódot a fizetés előtt, és nézd meg, ahogyan az árak még tovább csökkennek:

Egyszerű vásárlás, egyszerű fizetés!

A GoodOffer24-nél a vásárlás hihetetlenül egyszerű! Röviddel a megrendelés után e-mailt fogsz kapni a termékkulcsokkal – anélkül, hogy napokig kellene várnod a rendelésre! Ezen felül, ha további támogatásra van szükséged, vagy bármilyen kérdésed van, ügyfélszolgálatunk a nap 24 órájában, a hét minden napján elérhető Számodra – egész évben!

Lassan befellegzik a Windows 7-nek, érdemes még időben frissíteni

A GoodOffer24 garantálja az összes licence érvényességét, és bármilyen probléma felmerülése esetén a hibát teljes mértékben kijavítja, veszteségek vagy további költségek nélkül.

MEGJEGYZÉS: A hitelkártya-fizetések mellett a PayPal is elérhető, ami az online tranzakciók esetében a legbiztonságosabb fizetési mód.

Ha valami másra van szükséged a továbblépés előtt, nézd meg közelebbről a weboldalunkat, ahol megtalálhatod ezeket az ajánlatokat és még sok mást is, vagy egyszerűen és gyorsan küldj kérdéseiddel egy e-mailt. Kollégáink örülnek, ha segíthetnek!

Tudj meg többet a weboldalon: www.GoodOffer24.com
Ügyfélszolgálati e-mail: info@goodoffer24.com


 • 19
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Guest Post

I #HODL BTC to survive Apocalypse.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.