Winklevoss szerint a Bitcoin árfolyama a Hold felé tart

A Bitcoin piac virágzik ebben a novemberi nyirkos időben is, és nagyot ment az elmúlt hetekben. Winklevoss szerint innen már bármi elérhető.

A vezető kriptovaluta árfolyama progresszívan emelkedett, és túllépte a mágikus 14 ezer dolláros akadályt is. Ha kitart ez a lendület, akkor túllépheti a 16 ezer dolláros határt is a következő napokban. Ha ezt a lélektani korlátot is sikerül túllépni, mint ahogy a kriptoközösség tagjai már nagyon várják, akkor egy olyan mega bikapiac alakulhat ki, amit a kriptoszektor már az év eleje óta vár.

Az elmúlt időszakban többen is nyilatkoztak, és megosztották a véleményüket a Bitcoin piac fejleményeivel kapcsolatban. A Winklevoss testvérek – Cameron és Tyler, akik a BTC egyik legkorábbi elfogadói közé tartoznak, már több milliárd dollárt kerestek a kriptopénzeken. Egy most megjelent Twitter bejegyzésben Cameron Winklevoss újra az egekig magasztalta a Bitcoint. Azt írta róla, hogy az árfolyama célba vette a Holdat.

Winklevoss szerint túl a 15 ezres csúcson, célba véve a 16 ezres árfolyamot

Az elmúlt napokban a Bitcoin árfolyama kilőtt, és 15%-ös növekedést könyvelt el. Pár nap alatt a 13.500 dolláros sávból érte a 15.500 dolláros árfolyamot.

Sokan azonban nem ilyen optimisták, és a Bitcoin lassulását várják. Cameron véleménye azonban az, hogy miután a coin átlépte a 15 ezres határt, csak idők kérdése, hogy mikor éri el a 16 ezer dolláros árfolyamot is.

Ez lesz a régóta várt bikapiac?

Ha egy pillantást vetünk a CoinMarketCap ábráira, akkor azokból az rajzolódik ki, hogy nem a Bitcoin az egyetlen kriptovaluta, amely a napokban jól teljesített, és erős árfolyamkiugrást generált. A legtöbb kriptó árfolyama most zöldben van. Az Ethereum is elérte az elég impresszív 13%-os árfolyam emelkedést az elmúlt 7 napban.

árfolyam

Megállapíthatjuk tehát, hogy a teljes kriptoszektort most a bikapiac jellemzi, és a top coinok hosszabb távon is növekvő pályára állhatnak. Habár már így is a legnagyobb coin piaci kapitalizáció alapján a Bitcoin, a további árfolyam emelkedése folyamán a piaci dominanciája elérheti a 65%-os részarányt is.

Ez a mostani kedvező piaci környezet megteremtheti a lehetőséget arra is, hogy a Bitcoin újra megkísérelje megdönteni a mindenkori csúcsát, a 20 ezer dolláros álomhatárt. Most biztos, hogy a piaci dinamika alapján sok optimista kriptohívő nagyon bizakodó. Cameron szavai alapján:

“Kérünk szépen mindenkit, hogy csatolják be a biztonsági övüket, mert megkezdjük emelkedésünket a Hold felé.”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.