A WW3 Shiba 1000-szeres nyereséget kínál a Litecoin és XRP befektetőknek

A kripto befektetők gyors piaci fellendülésben és tartós emelkedő trendben reménykednek. A Litecoin (LTC) és az XRP (XRP) befektetői eladják tokenjeiket, és új kriptovalutákra összpontosítanak a hatalmas nyereség reményében.

A WW3 Shiba (WW3S) egy közelgő SocialFi meme coin, amely már az előértékesítés korai szakaszában is figyelmet kelt. Egy tapasztalt befektető a WW3 Shibát a legjobb új kriptovalutának nevezi a vásárlásra, mivel tervei között szerepel egy play-to-earn platform elindítása.

A WW3 Shiba jó alternatíva a csalódott Litecoin és XRP befektetők számára, mivel az előrejelzések szerint az előértékesítés során 1000-szeres növekedést érhet el. Egy befektető, aki több ezer dollárt veszített a közelmúltbeli piaci korrekció során, a WW3 Shibát életképes lehetőségnek tartja a kripto portfólió diverzifikálására.

A Litecoin árfolyamának alakulása feszültséget okoz a befektetőknek

A közelmúltbeli piaci visszaesés jelentősen érintette a Litecoin befektetőit. A Litecoin közösség világossá tette, hogy gyors felépülést vár a vezető kriptovalutától. Az elmúlt hónapban a Litecoin tulajdonosok többsége 12%-os veszteséget szenvedett el, miután az LTC ára 73,92 dollárra esett.

Egy másik befektető, aki március 30-án 109 dolláros áron vásárolt Litecoint, most 32%-os veszteségen ül. Ez növeli az igényt egy új altcoin, például a WW3 Shiba segítségével történő veszteségek visszaszerzésére. Az elemzők tovább rontották a veszteségen lévő befektetők helyzetét azzal, hogy pesszimista Litecoin árfolyam-előrejelzéseket adtak. Ez az LTC árát várhatóan 60 dollár alá csökkenti.

Egy befektető azt szeretné, ha az XRP jogi csatája véget érne

Az XRP befektetők szorosan követik a Ripple-SEC peres ügyet, remélve, hogy békésen zárul le az ügy. Ennek az a fő oka, hogy a Ripple az XRP-hez kötődik. Az ügy újabb fordulatot vett június 15-én, amikor az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyelete (SEC) elutasította a Ripple 10 millió dolláros büntetési kérelmét.

Az XRP tulajdonos azt szeretné, ha ez az ügy minél hamarabb lezárulna. Az elmúlt évben az XRP árfolyama csak 0,11%-kal nőtt, ami miatt a befektetők kézzelfogható nyereségre vágynak.

ww3 shiba token

A befektetők 1000-szeres nyereséget várnak a WW3 Shibától

A WW3 Shiba, egy új meme coin, amely a SocialFi és GameFi elemeket egyesíti, nagy sikert arat a Litecoin és XRP befektetők körében, akik jelentős előértékesítési nyereséget keresnek. Egy elemző reményt hozott a Litecoin és XRP befektetőknek azzal, hogy a WW3 Shibát a legjobb vásárlásra alkalmas meme coinként nevezte meg.

Egy tapasztalt befektető szerint a WW3 Shiba rendelkezik a jövőbeli vezető kriptovaluták jellemzőivel. A WW3 Shiba egy play-to-earn platform elindításával lép be a blokklánc játékok piacára. Ez a lépés segíthet a WW3 Shibának abban, hogy jelentős hatást gyakoroljon a 175 milliárd dolláros játékpiacra.

Egy korai befektető a jelenlegi WW3 Shiba előértékesítés során azt mondja, hogy a meme coin jól kidolgozott ütemtervvel rendelkezik, és további nyereségek várhatók a listázás után. A WW3 Shiba a teljes tokenkészletének 8%-át különítette el nagy DEX-ek és CEX-ek listázására. Más befektetők készen állnak arra, hogy tartsák a WW3 Shibát, mivel várhatóan 1000-szeres növekedést fog elérni, amikor a nyílt piacon kereskednek vele.

Ha szeretnél többet megtudni az előértékesítésről:

Weboldal: ww3shiba.com

Twitter: https://x.com/WW3SHIBA

Telegram: https://t.me/ww3shiba_portal

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***