A ZCash anyavállalata nevet vált, mostantól az Electric Coin Company-t keresd

Nevet változtat a ZCash (ZEC) kriptó anyavállalata, amelyet eddig csak ZCash Company-ként ismert a világ. A névváltoztatás elsődleges célja, hogy határozottan megkülönböztethető legyen egymástól a ZCash kriptovaluta és az anyavállalat.

Electric Coin Company

A hírt a cég a honlapján, egy blogbejegyzés kereteiben közölte a nagyvilággal még február 24-én. A legelső dolog, amit tisztázni szerettek volna: igazából a cég jogi értelemben vett neve sosem ZCash Company volt, hanem Zerocoin Electric Coin Company LLC. Azonban ők magukat (ahogy rajtuk kívül mindenki más is) mindig is ZCash Company-nek nevezték.

Ezen azonban most változtatnak, a céljuk ezzel pedig az, hogy az emberek határozottan és tisztán el tudják különíteni a kriptót a vállalattól – ami építi és támogatja egyébként a kriptovalutát.
Azonban a közleményükben nagyon hamar leszögezték azt is, hogy ez igazából konkrét változást nem fog hozni sem a vállalkozás, sem a kriptó életében. A célok az új név után is ugyanazok maradnak: hogy a ZCash segítségével mindenki számára biztosíthassák a gazdasági függetlenséget és lehetőségeket az egész világon.

Mi az a ZCash? Ha nem bízol az államban.

Részlet a közleményből:

„Tehát itt vagyunk most: Electric Coin Company. Talán egy kis ideig eltarthat, amíg tökéletesítjük az új márkanevet, megalkotjuk az új domaint és lecseréljük az irodába is a ZCash logót. De mivel a névváltoztatás nyilvános, így azt akartuk, hogy mindenki biztosan tudjon róla.”

A bejegyzésben még arra is felhívták a figyelmet, hogy a ZCash Foundationnel sem szabad összekeverni a kriptovalutát: ez ugyanis egy teljesen független, nonprofit szervezet, ami nincs összefüggésben sem az anyavállalattal, sem a kriptovalutával. (Csak hogy biztosan senki se keverjen össze semmit semmivel.)

Mostantól az összes levelezés és kommunikáció a vállalat részéről az új névvel, az Electric Coin Company elnevezéssel lesz ellátva.

Hasznosnak találod a munkánk? Támogass minket egy kis kriptóval!

[su_row]
[su_column size=”1/2″] [su_list] Bitcoin[su_spoiler title=”1EmtPRcdK168WSN5czx15VuUxBBLhR8MZC” icon=”arrow”]
[su_qrcode data=”1EmtPRcdK168WSN5czx15VuUxBBLhR8MZC” margin=”5″ align=”center”][/su_qrcode]
[/su_spoiler][/su_list]
[su_list] Ether és ERC20 tokenek[su_spoiler title=”0x460d38c7a4222491157a42c9c44b0b38bb4092cc” icon=”arrow”]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük