1 millió dolláros versenyt indít a CoinPoker

A CoinPoker elindított egy 1 000 000 dolláros garantált versenysorozatot, hogy felturbózza a natív CHP tokenjét.

Nagy durranást hozott össze a CoinPoker: a Crypto Series of Online Poker (CSOP) kizárólagos otthonaként egy 10 napon keresztül zajló versenysorozatot indít a mai nappal.

A néhány szakértő által “az év legnagyobb kriptopóker eseményének” kikiáltott CSOP Spring 41 igazán dinamikus versenyből áll össze. Az április 19. és 28. között megrendezésre kerülő sorozat a mai nappal kezdődik a freerollal, azaz nevezési díj nélkül is kipróbálhatjuk magunkat a versenyeken.

Mire számíthatsz a CoinPoker CSOP Spring-en?

Az 1 000 000 dollár összdíjazású közel két hetes CSOP Spring versenysorozat rengeteg további nyereményt és juttatást is nyújt.

Az esemény sorozat a mai napon, azaz április 19-én kezdődik a freerollok indításával, emellett startolnak az izgalmas 20 dolláros CSOP Opener és az 50 dolláros MonsterStack versenyek is.

Hogy az eseményeket még izgalmasabbá tegyék, a CoinPoker garantált pénzdíjas PKO, Progressive Knockout napokat is tart majd, azaz ezen a versenyeken ha kiejtünk egy másik játékost, akkor megkapjuk a kiesett játékos fejpénzének felét.

De még nincs vége: a versenysorozat középső napjain különleges PLO, azaz Pot Limit Omaha versenyek is lesznek, amelyek beharangozzák a várva várt, high stake-es, azaz nagy tétekkel zajló CSOP versenyeket.

Végül az egész versenysorozat egy igazi végső összecsapásban, a Grand Fináléban csúcsosodik ki, ahol a high roller akciók valósággá válnak.

Irány a CoinPoker

Az új CSOP ranglista akár 10 000 dolláros extra nyereményt is hozhat

Azok a játékosok, akik vállalják az 500 dolláros nevezési díjat, azoknak nagyobb esélyük lesz felkapaszkodni a nyilvános CSOP ranglista élére. Ez a lista azokra a pontszámokra épül, amiket a részvételért, a pénzzel díjazott és a top körökben elért helyezésekért kapunk. Bármely CSOP-versenyen való részvétellel felkerülünk a ranglistára.

csop 1mill

A CoinPoker – amit gyakran “a póker Web3-as otthonának” is neveznek – célja ezzel, hogy a játékosok számára tökéletes versenykörnyezetet teremtsen a fejlődéshez és a gyarapodáshoz.

A ranglista első 20 játékosa további juttatásokban is részesül: felosztanak közöttük egy extra 10 000 dolláros nyereményalapot, valamint megkapják a lehetőséget, hogy részt vegyenek a júliusi Summer Showdown sorozaton.

A CSOP Spring lökést adhat a CHP token árának

A CHP érmékkel a cikk írásakor jelenleg 0,059 dolláros piaci áron kereskednek (ami + 0,10%-os változást az előző naphoz képest).

A CHP árgrafikonja jól mutatja, hogy a startoló CSOP Spring esemény máris megdobta a nehezebb időket megélő token ármozgását. A mostani bikás hangulat a 0,0575 dolláros feletti támaszszinten konszolidálhatja az árfolyamot.

A CoinPoker eseményének bejelentése miatt megnövekedett vételi nyomás (a tranzakciók 91%-a az elmúlt 24 órában) további felfelé irányuló mozgásokat táplálhat – különösen a volumen tükröződő növekedése közepette.

Mindezeket figyelembe véve, a 16,24 millió dolláros piaci kapitalizációval nem tűnik lehetetlennek, hogy a CHP érme akár 5x-es nyereséget is eredményezhet az elkövetkező hónapokban.

Válj a GambleFi örökség részévé!

A legjobb kripto kaszinó CSOP Spring-jében való részvétellel a GambleFi-tér póker örökségének részévé is válhatsz. A korábbi CSOP-rendezvényeken nagy nevek tűntek fel – és egyértelmű, hogy a CSOP 2024-es versenyeken is legendák fognak születni.

Hogy csak egy nevet mondjunk – biztosan minden póker rajongó ismeri – aki már összekötötte a nevét a CoinPokerrel: Tony Guoga!

csop poker bajnoksag

Tony G a CoinPoker alapítói közé tartozik, emelett a World Series of Poker veteránja és nem mellékesen litván politikus. Guoga renoméja végtelen: 15 alkalommal ért el pénzdíjas helyezést a World Series-en, kétszer szerepelt a World Poker Tour döntő asztalánál, valamint részt vett a történelem legnagyobb online póker játszmájában (7 750 000 dollár a CoinPoker-en!!).

Nem véletlen tehát, hogy Tony Guoga irányítása mellett létrejött az iparág legnépszerűbb kripto kaszinója a több tízezer játékos által használt CoinPoker, amely 100%-ban decentralizált, és országos korlátozások nélküli. Emellett teljesen anonim, azonnali kifizetéses platform – amelyet 33%-os rakeback és 1100 USD üdvözlő bónuszok is támogatnak.

A CoinPokert a póker terület legjobb véleményező oldalai is ajánlják, mint például a Rakeback.

Ne hagyd ki tehát a GambleFi legnagyobb eseményét tavasszal – csatlakozz a CSOP Springhez!

Irány a CoinPoker

Ezek is érdekelhetnek:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**