Őrület, már 5 millió dollár fölött jár a Dogeverse előértékesítése

Nem egészen 10 nap alatt a $DOGEVERSE érme előértékesítése már 5,5 millió dollár körül jár. Nem véletlen, ha egyes szakértők szerint a Dogeverse lehet a következő mém érme, amely valóban berobban a színtéren.

Ne feledjük, április 20-án – egy nappal a Bitcoin-felezés után – tartják a Doge Dayt. A shitcoinerek ugyanis minden évben ezen a napon összefognak, hogy egy összehangolt árfolyam felhajtással az egekbe repítsék a Dogecoin árfolyamát. Bár a Dogeverse-nek nincs hivatalosan köze az eredeti memecoinhoz, az aznapi felbolydulásból a $DOGEVERSE tokkenek is biztosan fog jutni.

Nagyot szólhatnak a Dogeverse multi-chain tulajdonságai

Függetlenül az előttünk álló fontos naptári eseményektől, a Dogeverse messze nem az a “klasszikus shitcoin”. Az ilyen rövid idő alatt összeszedett nagy összeg is jól mutatja, hogy ez a token sokkal több egy egyszerű mém érménél.

A Dogeverse ökoszisztéma fő tulajdonsága, hogy elérhető lesz a hat blokkláncon is. Már működik az Ethereumon, a BNB Smart Chain-en és a Polygonon, de a Solana, a Base és az Avalanche is készül a bevezetés napjára.

A Dogeverse natív érméje lesz az első olyan mém token, amely a Bitcoin után elindul a hat legnépszerűbb blokkláncon. A projekt fejlesztői olyasmibe fogtak, amire még egyetlen más mémérme sem tett kísérletet. Vannak már többláncú érmék, de egyik sem olyan kiterjedt és összekapcsolt, mint amilyennek a Dogeverse tervezi.

A $DOGVERSE által megcélzott láncok olyan Layer 1-es láncok keveréke, mint az Ethereum, Avalanche, Solana és BNB Smart Chain, valamint Layer 2-es láncok, mint a Polygon és a Base. Joggal mondhatnánk, hogy a Dogeverse minden szöget lefedett.

Tehát a Dogeverse az első láncokon átívelő Doge-típusú érme. Az ára jelenleg 0,000296 dollár, a végleges elővásárlási ára pedig 0,000305 dollár lesz. A teljes token-kínálat 200 milliárd, amelynek 15%-át az előértékesítésre, 10%-át pedig a stakingre fordítják.

Irány a Dogeverse

Elon Musk úgyis megtolja a “Doge Day”-t

Ha a Dogeverse multi-chain tulajdonsága nem lenne már önmagában is elég lenyűgöző, akkor ott van a Doge ökoszisztémába már beépített önjárás, amely Elon Musk gondolataiból és személyiségéből ered. A Tesla főnöke még mindig szakít időt arra, hogy a Dogecoin dicséretét zengje.

A kripto iparág egy folyamatosan fejlődő piac. Ezt bizonyítja a mém érmék bevezetésére használt láncok számának bővülése is.

A változások üteme is folyamatosan gyorsul, ezért a Dogeverse multi-chain projektje nagyon is úgy néz ki, mint amelyik az egyik nyertese lehet az újításoknak.

A Dogeverse követheti a DEGEN és a BRETT sikereit?

A Solana most megmutathatja, hogy mit ér, és megdöntheti az Ethereumot, ha a mém érmék jövőjéről van szó. A Solana előnyei az Ethereummal szemben azonban nem jelentik azt, hogy a maga részéről ne lenne sebezhető egy konkurens lánccal szemben, amely le akarja törni az újonnan megszerzett dominanciáját.

A Base és a Polygon egyaránt az Ethereum gyengeségeit kezeli kissé eltérő módon, az elsődleges tranzakciós elszámolási réteg tetején futó Layer 2 megoldásokkal.

Az olyan tokenek, mint a $DEGEN, ezt a Base-nél úgy használták ki, hogy ráépítettek egy Layer 3-at. A DEGEN teljesen hígított piaci kapitalizációja jelenleg 1,56 milliárd dollárt ér. Eközben egy másik Base érme, a $BRETT értéke robbanásszerűen megnőtt, jelenleg 0,0792 dolláron kereskednek vele, ami közel van az eddigi legmagasabb értékéhez.

A Solana jelenségéhez hasonlóan a mém érmék is több tízezer új felhasználót hoznak a Base láncra. A Dogeverse a maga egyedi módján járul hozzá ehhez a lendülethez azzal, hogy hatékonyan lehetővé teszi olyan utak létrehozását, amelyek könnyedén áthidalják a láncok közötti hozzáférést és a likviditást. A memecoinkba való befektetés így még rugalmasabbá válik, nem is beszélve az értékeikről.

A Cosmonak elnevezett Shiba Inu kutya “azzal az egyedülálló képességgel született, hogy hiperugráljon a kripto-univerzum csillagai között” – és nem kétséges, hogy ilyen hasznossággal akár ő maga is szupersztárrá válhat.

A projekt fejleményeiről még többet megtudhatsz a platform X és a Telegram oldalain is.

Irány a Dogeverse

Ezek is érdekelhetnek:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**