Csatlakozz az 1xBit kalandhoz 0,5 BTC értékű nyereményalappal

Az 1xBit ismét elemében van ezzel az új és izgalmas megmérettetéssel, amelyet most jelentettek be a platformjukon. Siess most és csatlakozz az AROUND THE WORLD ADVENTURE-hez az 1xBit oldalán. Ezen a nyáron mindenkinek lehetősége van világot látni és kriptót találni.

Élvezd a nyári kalandot, miközben nyerőgépekkel játszol az 1xBit-en, és esélyt kapsz arra, hogy megnyerd a versenyre elkülönített 0,5 BTC értékű nyereményalap egy részét.

A versenyen való részvételhez a következőket kell teljesítened:

  • Regisztrálj vagy jelentkezz be 1xBit fiókodba
  • Válassz egy pénznemet
  • Látogass el az ajánlat oldalára, és kattints a promócióhoz csatolt “Részvétel” fülre
  • Játssz bármelyik szolgáltató bármelyik nyerőgépével, és szerezz pontokat.

Ennél a versenynél minél több pontot gyűjtesz össze játék közben, annál magasabb szintre lépsz a versenyen és annál nagyobb lesz a nyereményed. Izgalmas, nem igaz?

Az ajánlat 2022. augusztus 9-től szeptember 8-ig érvényes.

Ennél a versenynél a becsült hozamok igazán figyelemfelkeltőek. A legnagyobb nyeremény, amit ezen a versenyen nyerhetsz, 120 mBTC, ami az első helyezés megszerzésével jár. Ha a 2. helyen végzel, a várható nyeremény 65 mBTC. A 3. helyért, 4 – 5. helyért, 6 – 10. helyért, 11 – 20. helyért a várható nyeremény 50 mBTC, 20 mBTC, 15 mBTC, és 10mBTC. Ha a 21 – 30. helyezettek közé tartozol, akkor 5 mBTC ütheti a markodat.

Ennek a versenynek az a legnagyobb előnye, hogy ellentétben néhány más, az 1xBit-en található versennyel, itt több nyertes is van.

Az 1xBit előnyei

Ha nemrég fedezted fel az 1xBitet, akkor van rá esély, hogy nem ismered a kriptofogadási oldal előnyeit. Nézz meg néhányat azon előnyök közül, amelyeket akkor élvezhetsz, ha az 1xBitnél játszol.

Rendszeres versenyek és promóciók

Az 1xBit-en az AROUND THE WORLD ADVENTURE csak egy, a sok verseny és promóció közül, amelyeket a platform folyamatosan elérhetővé tesz. Az 1xBit minden hónapban új és izgalmas versenyeket kínál a felhasználóknak, így biztos lehetsz benne, hogy még több lehetőség van a tarsolyodban.

A legjobb játékszolgáltatók

Az 1xBit célja, hogy a világ vezető kriptofogadási platformjává váljon, és ennek egyik módja az, hogy a legnagyobb és legjobb szolgáltatókkal dolgozik. Ez megmagyarázza, hogy a játékkollekciójuk miért örömteli, tekintve, hogy csak a legjobb játékszolgáltatóktól válogatják a játékokat.

Több mint 40 kriptovaluta

Sok fogadóoldal esetében az egyik probléma, amivel a felhasználók többnyire szembesülnek, a korlátozottan elérhető fizetési módok. Mint azt már tudod, az 1xBit egy kriptofogadási platform. Ez arra ösztönzi, hogy kriptofizetési lehetőségek végtelen sorát kínálja. Jelenleg több mint 40 kriptovaluta elfogadott a platformon. A fizetések feldolgozása az 1xBit-en egyszerű és zökkenőmentes!

Díjmentes

A kriptofizetésekben az az izgalmas, hogy nem kell a szokásos fizetési módoknál megszokott nevetséges díjakkal bajlódnod. Az 1xBit segítségével nagy összegű tranzakciókat dolgozhatsz fel, és nem kell aggódnod a felmerülő díjak miatt.

Azonnali kifizetések

Az 1xBitnél történő fogadás másik előnye, hogy a tranzakciókat elképesztően gyorsan feldolgozzák. Mivel az 1xBit kizárólag kriptofizetési módszereket használ, biztos lehetsz benne, hogy a kifizetéseket a volumentől függetlenül perceken belül továbbítják.

Üdvözlő bónusz akár 7 BTC-ig

Ha csak most regisztrálsz az 1xBitre, akkor van miért izgulnod. Az 1xBit jelenleg 7 BTC-t kínál az új felhasználóknak az 1-4. befizetésekért. Ezzel a csábító bónusszal egyfajta tőkeáttételt kapsz, hogy felfedezd az 1xBit által nyújtott nyerési lehetőségeket.

Összefoglaló

Ha lelkes nyerőgéprajongó vagy, akkor érdemes részt venned a versenyen, hiszen rengeteg csodálatos nyeremény vár rád.

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése fokozottan javasolt. Kereskedj felelősségteljesen.***