20 piaci kockázat 2020-ban – Használd ezeket profitszerzésre

A képzett értékpapír kereskedő tudja, hogyan lehet a piac ingadozásaiból profitálni. A legjobb módszer erre nem más, mint követni a híreket, értelmezni a piaci hangulatot és egy nagyszerű alkalmazással a zsebedben készen állni arra, hogy meghozd a megfelelő megbízást a megfelelő pillanatban.

Itt találod a SimpleFX WebTrader által készített 2020-as előrejelzést – egy könnyen használható díjnyertes kriptovaluta számlákkal rendelkező margin-kereskedési alkalmazás, ahol minimum betét nélkül, magas maximális tőkeáttétellel kereskedhetsz. A SimpleFX WebTrader segítségével laptopon és asztali számítógépen könnyen megtervezheted a piaci stratégiádat, amit bármikor megvalósíthatsz a mobiltelefonodon. Mindezt egyetlen alkalmazás segítségével, amely automatikusan igazodik a képernyőd méretéhez.

A pénz kiszagolható

A piacvezetők követése egy jó stratégia. Mivel a főbb amerikai részvényindexek – a Dow Jones,  a Nasdaq és az S&P 500 – a múlt héten történelmi rekordokat értek el, a világ leggazdagabb emberei arra készülnek, hogy részvényeiket eladják, állítja az UBS Global Wealth Management jelentése.

A leggazdagabb befektetők azt várják, hogy 2020-ban a tőzsdék zuhanni fognak. Mi erre a válaszuk? A portfóliójuk nagy részét készpénzben tárolják. Az UBS szerint az eszközeiknek átlagosan 25%-át. A jelentés a világ minden részéből a 3400 leggazdagabb befektetővel készített közvélemény kutatásán alapult, akik legalább 1 millió dollár befektethető eszközzel rendelkeznek.

Mit várnak a leggazdagabb befektetők? 55%-uk jelentős piaci eladást feltételez. Ugyanakkor ugyanaz a befektetői csoport a hosszú távú részvénypiacok és általános befektetési hozamukkal kapcsolatban optimista.

Figyelj a kockázatokra

Pontosan milyen piaci kockázatokkal kellene szembe nézned? A Deutsche Bank vezető közgazdásza, Torsten Slok összeállította a 2020-as globális piacok 20 legfontosabb kockázatának listáját. Ezek mindegyike visszaesést okozhat. Nézzük meg mikre is gondolt:

 1. A vagyoni egyenlőtlenség, a jövedelem és az egészségügyi egyenlőtlenség folyamatos növekedése.
 2. Az első fázisban a kereskedési megállapodás aláírhatatlan marad, ezután folyamatos bizonytalanság jön.
 3. A kereskedési háború bizonytalansága továbbra is nyomást gyakorolt ​​a vállalati capex döntésekre.
 4. Folyamatos lassú növekedés Kínában, Európában és Japánban, amely az amerikai dollár jelentős felértékelődéséhez vezet.
 5. Végrehajtási bizonytalanság és a kormány esetleges megfutamodása.
 6. Az USA választási bizonytalansága; hatása az adókra, a szabályozásra és a capex kiadásokra.
 7. Trösztellenes, adatvédelmi és technológiai szabályozás.
 8. A külföldi befektetők az elnökválasztást követően elveszítik érdeklődésüket az amerikai hitel és az amerikai kincstár iránt.
 9. Az MMT-stílusú fiskális expanzió jelentősen serkenti a növekedést az Egyesült Államokban és / vagy Európában.
 10. Az Egyesült Államok államadósságának szintje hosszú kamatokra számít.
 11. A kereslet és a kínálat közötti eltérés a kincstárjegyekben, egy másik repókamat emelkedés.
 12. A Fed nem kívánja csökkenteni a kamatlábakat a választási évben.
 13. A hitelezési feltételek szigorodnak a CCC és a BBB vállalati hitelek közötti nagyobb különbségtétel miatt.
 14. A hitelfeltételek szigorodnak a CCC és a BBB fogyasztói hitelek közötti nagyobb különbségtétel miatt.
 15. Bukott angyalok: Több vállalat esik a BBB-be. És a BBB-ből a HY-be.
 16. A negatív hozamú adósság a globális befektetőket a megújult amerikai hitelek hozama felé mozdítja el.
 17. A csökkenő vállalati nyereség kevesebb dollárt jelent a visszavásárlásokhoz.
 18. A globális autóipar csökkenése kockázatot jelent a globális piacokra és a gazdaságra nézve.
 19. A házárak összeomlása Ausztráliában, Kanadában és Svédországban.
 20. A Brexit bizonytalanság továbbra is fennáll.

Mindenki számára jövedelmező kereskedés

A leggazdagabb befektetők tudását alkalmazhatod, és te is profit szerezhetsz. A magas maximális tőkeáttételnek köszönhetően minimum betét nélkül, befektetéseidből hatalmas hozamot szakíthatsz.

Az egyszerű és biztonságos fiat pénz és kriptovaluta kifizetéseknek köszönhetően, a SimpleFX WebTrader segítségével, bárki hozzáférhet és profitálhat az alacsony spreadekkel folytatott kereskedésből. A SimpleFX vonzó 1: 500 tőkeáttételt kínál, amely profitot hozó lehetőségeket nyit meg a kevésbé tapasztalt kereskedők előtt. Ugyanakkor az egyszerű stop-loss és negatív egyenleg védelme funkcióknak segítségével a SimpleFX alkalmazás biztonságos eszköz a tapasztalt és a kezdő kereskedők számára egyaránt.

Próbáld ki az SimpleFX-t, és csatlakozz a világ több, mint 200 000 kereskedőjének közösségéhez.

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése fokozottan javasolt. Kereskedj felelősségteljesen.***