200 millió dollárnyi tőkét vont be a Ripple újabban

A világ harmadik legértékesebb kriptovalutája mögött álló, és egyben jelentős hányadát birtokló Ripple vállalat 200 millió dollár friss tőkét vont be új befektetési körében. A pénzt az XRP Ledger fejlesztésére és az XRP token hasznosságának előmozdítására fordítják.

200 millióval több jut fejlesztésekre és expanzióra

A fordulóban néhány figyelemre méltó befektetési társaság és részt vett, köztük a Tetragon, a Route 66 Ventures és a japán SBI Holdings.

A dokumentum kiemeli, az összeget az XRP Ledger B2B termék fejlesztésére és a XRP token sínylődő árfolyamának megtámogatására használják azzal, hogy növelik a hasznosságát és integráltságát a fizetési infrastruktúrába.

A Ripple vezérigazgatója, Brad Garlinghouse szerint:

Erős pénzügyi helyzetünk lehetővé teszi a fejlesztéseket. Mialatt a blockchain térben mások lassulni látszanak, vagy akár le is álltak a fejlesztésekkel, addig mi 2019 során lendületesen növekedtünk és fenntartottuk az iparágban vezető szerepünket.

Az év valóban eredményesnek tűnik a vállalat számára. Néhány hónappal ezelőtt a Ripple 50 millió dollárt fektetett és stratégiai partnerséget kötött a MoneyGrammal. A partnerség keretében a Ripple technológiáját integrálva a MoneyGram gyorsabb, olcsóbb és megbízhatóbb nemzetközi utalásokat szeretne kínálni.

Jól reagált a hírre a XRP token

Ahogy lenni, szokott a bejelentés megmozgatta a jobb napokat is megélt ripple token árfolyamát. Publikáláskor az árfolyama +2.85%-os emelkedést mutat az elmúlt 24 órában.

XRPUSD árfolyam, Bitfinex, 5 perces chart | TradingView
XRPUSD árfolyam, Bitfinex, 5 perces chart | TradingView

Az árfolyamnak – köszönhetően a bejelentésnek – sikerült elkerülnie, hogy újabb éves mélypontokra essen és ismét a 0.20 USD ellenállás szint környékén kereskedik.

Értesült AZONNAL friss híreinkről a Telegram hírcsoportunk segítségével.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük