Legjobb kriptós Telegram csoportok és hírfolyamok 2019-ben

Nagyon sok hírfolyam található a Telegram közösségi hálózaton kriptó, blokklánc és ehhez kapcsolódó témákban, azonban csak néhányat lehet kiemelni ezek közül, ami igazán érdekes és hasznos témákat közöl. Szubjektív véleményünk szerint az ICOspeaks News az egyik legjobb kriptocsoport a blokklánc tematika területén.

FONTOS! Az ilyen Telegram csoportok nem csak értelmes figurákkal és megosztásokkal vannak tele, hanem csalókkal és átverőkkel is. Érdemes józan észt használni és 5x leellenőrizni, hogy mire kattint az ember vagy kivel áll szóba.

1. ICO Speaks News

Az ICOspeaks közösségnek saját telegram hírfolyama van, amire már több mint 250 ezer ember iratkozott fel. Amellett, hogy különféle IEO/ICO projektekről is publikálnak, rendszeresen megjelennek a legfontosabb hírek is a blokklánc és kriptovaluták témában. A teljesség igénye nélkül olyan hasznos témák is megtalálhatók a hírfolyamban mint:

– Szignálok
– Airdrop
– Kriptovaluta projektek beszámolói
– Szakmai és különleges vélemények a témákban

2. BTC Champ

Egy publikus Bitcoin hírfolyam, ahol a Bitcoin aktualitásokat folyamatosan nyomon követheted. A csatorna vélhetően egy kézben összpontosul, mert sok a hasonló bejegyzés.

3. IEO Pools

Aktuális piaci hírek a blokkláncok, ICO/IEO, grafikonok, bitcoin, ethereum és egyéb kriptovaluták témakörben. Rendszeres IEO beszámolókat és jelentéseket is közöl.

4. ICO Speaks RU

Orosz nyelvű kripto hírfolyam, amely a legfrissebb ICO, IEO és kriptohíreket közli oroszul. Az eredeti hírfolyamot olyan befektetők egy csoportja hozta létre, akik orosz nyelvet beszélő országokban tevékenykedtek.

A legjobb kriptós Telegram csoportok 2019-ben

1. ICO Speaks

A kriptovaluta csoportnak több mint 100 ezer aktív felhasználója van. A csoport egyik legnagyobb előnye, hogy minden aktuális piaci hír a blokklánc iparágból itt szabadon, cenzúra nélkül megvitatható.
Tehát ha a kriptovaluta piac aktuális állapotát szeretnéd megbeszélni valakivel vagy csak egy bulvárhírről osztanád meg a véleményedet, itt bátran megteheted. Emellett a közösség tagjai is sokszor osztanak meg magukról hasznos információkat és gondolatokat, így bátran felkeresheted a tagokat, ha egy izgalmas eszmecserére vágysz az adott témában.

Ez a telegram csoport nagyon sok érdekes adatot is közöl és rengeteg hasznos információt oszt meg a téma újoncaival is, így kezdőknek is nagyon ajánlott csatlakozni hozzá.

A közösség gyakran megoszt izgalmas kriptovaluta projekteket is egymással, és a platform mindent megtesz annak érdekében, hogy ezeket a kriptovaluta és blokklánc startup projekteket minél jobban támogassa. Így ha egy új projekten töröd a fejed, és befektetőket keresel a megvalósításhoz, ajánlott ehhez a Telegram csoporthoz is csatlakozni.

2. ICO Listings

Az ICO Listings egy olyan közösség, amely a blokklánc témakörben különféle projekteket mutat be, és azt is megosztja, hogy a felhasználók átlagosan mennyit keresnek ezzel. Tehát ha egy ígéretes start-up projekt vezetője vagy, bátran oszd meg a projektet ebben a csoportban, lehet, hogy holnap már egy befektető keres fel egy zsák pénzzel.

3. ICO Founders

Ez a chatfolyam a különböző ICO alapítók által lett létrehozva privát hírfolyamként. Később azonban egyre népszerűbbé vált, az alapítók egyre több csapattagot hívtak meg a chatbe, és fokozatosan publikus csoporttá vált. Ez a csoport is nagyon sok érdekes projektről számol be, sok befektető is rendszeres követője a chatnek. Ha tehát van egy jó ötleted, csatlakozz bátran a csoporthoz, mert hasznos tanácsokat kaphatsz a felmerülő kérdéseidre.

A legjobb magyar Telegram hírfolyamok

Végezetül fontos kiemelni, hogy a Telegramon már nemcsak idegen nyelven, hanem magyar nyelven is olvashatsz a legkülönbözőbb témákban a kriptovilág aktualitásairól.

A BitcoinBázis legérdekesebb és legaktuálisabb cikkei kerülnek automatikusan publikálásra a https://t.me/bitconbazishirek hírfolyamban. Ha egyetlen hasznos olvasnivalóról sem akarsz lemaradni kriptogazdaság, szabályozás, kriptovaluták és blokklánc projektek témában, csatlakozz te is ehhez a hírfolyamhoz.

Van még egy csatorna a Telegramon, ami a magyar kriptoszféra magját tömöríti. Erre Bitcoin Budapest [HUN] címszóval tudsz rákeresni, mivel azonban ez egy privát csoport és csak meghívással tudsz csatlakozni, fontos, hogy jelezd a csatlakozási szándékodat a csoport adminjainak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük