2,2 millió dollárnál a PlayDoge előértékesítés, alig több mint egy héttel az indulás után

Alig több mint egy hét telt el azóta, hogy a PlayDoge mém érme előértékesítése elindult. A projekt iránti érdeklődést jól mutatja, hogy az előértékesítés már 2,2 millió dollárnál jár, ami bámulatos teljesítmény ilyen rövid idő alatt.

A mém érmék iránti érdeklődés 2024-ben kétségtelenül hatalmas. A Floki (FLOKI) legyőzésére készülő PlayDoge pedig nemcsak humorral és újdonsággal – vagy politikai célzattal – szolgál.

A PlayDoge sikeresen ötvözi az ikonikussá vált Doge mémet és a ‘90-es évek népszerű Tamagotchi játékát. A projekt így magával ragadó virtuális játékélményt kínál, ahol a játékosoknak lehetősége van a natív token, a $PLAY gyűjtésére is.

Azok, akik már a játék elindulása előtt részt szeretnének venni a projektben, csatlakozhatnak a folyamatban lévő előértékesítéshez. Az előértékesítés keretében a felhasználók csupán 0,00502 dollárért vásárolhatják meg a tokent.

Egy nap múlva az előértékesítés a negyedik szakaszba lép, ezzel együtt az ár pedig 0,00503 dollárra nő. Éppen ezért mindenképpen célszerű minél előbb beszállni, hogy a lehető legalacsonyabb árfolyamon vásárolhass $PLAY-t.

P2E mém érme a ‘90-es évek nosztalgiájával

A PlayDoge nem csupán egy sokadik mém érme. A Tamagotchi-nak kripto ráncfelvarrást ad, a $PLAY token pedig a játék natív pénznemeként funkcionál.

A ‘90-es évek digitális kisállatainak rajongói nagy örömmel fogadják, hogy a PlayDoge újabb esélyt kínál számukra arra, hogy szorgos és gondoskodó virtuális gazdikká váljanak.

Ezúttal azonban erőfeszítéseik nem maradnak jutalmak nélkül. A játékosok $PLAY tokeneket gyűjtenek virtuális Shiba Inujuk gondozásával, illetve, ha izgalmas közös kalandokra vállalkoznak a minijátékok keretében.

A legjobb játékosok a ranglistára is felkerülnek, és bónusz tokeneket, valamint exkluzív jutalmakat kapnak.

A játékon belüli felhasználási lehetőségek mellett a $PLAY tokeneket be lehet váltani más kriptovalutákra is, az értékük így túlmutat a játékon.

$PLAY tokeneket úgy is szerezhetsz, ha letétbe helyezed az érméidet. A tokenjeid zárolásával passzív jövedelemhez juthatsz. Azok, akik korán letétbe helyezik az érméiket, bőkezű, 182%-os éves hozamot érhetnek el.

A PlayDoge két kedvelt témát, az ikonikus Doge mémet és a Tamagotchit egyesíti. Az innovatív fúzió által a projekt egy élénk játék ökoszisztémát hoz létre a rendkívüli gyorsasággal növekvő mém érme szektoron belül.

Csatlakozz az előértékesítéshez, és legyél a korai $PLAY tulajdonosok egyike

Ahogy azt már korábban említettük, a PlayDoge applikáció jelenleg még fejlesztés alatt van.

Jó hír, hogy az előértékesítés sikere valószínűleg arra ösztönzi majd a csapatot, hogy gyorsabban teljesítse az ütemtervben kitűzött célokat.

A PlayDoge 9,4 milliárdos token készletének felét, 4,7 milliárd $PLAY tokent az előértékesítésre allokálják, 6%-át, azaz 564 milliót pedig a letéti jutalmakra fordítják.

PlayDoge tokenomika

Érdemes azt is megjegyezni, hogy a projekt a Binance Smart Chain-en fut, ami felhívhatja a Binance listázási csapat figyelmét a $PLAY érmére.

A Binance továbbra is a vezető központosított tőzsde a világon, a jegyzés így jelentős növekedési potenciállal kecsegtetne, a likviditás ugyanis jó eséllyel beáramlana a $PLAY kereskedési párokba.

A Binance Smart Chain az imént említett Binance saját blokklánca. Legnagyobb központosított kripto tőzsdeként a Binance 2024 márciusában 49%-os piaci részesedéssel rendelkezett.

A PlayDoge teljes mértékben auditált intelligens szerződései továbbá biztosítják a potenciális közreműködőket a projekt biztonságáról.

Az előértékesítésbe könnyedén bekapcsolódhatsz: csatlakoztasd pénztárcádat, és kezdd el a $PLAY vásárlást BNB, USDT vagy ETH használatával. Alternatív megoldásként vásárolhatsz kártyával is.

A PlayDoge projekttel kapcsolatos legfrissebb információkról az X/Twitter fiókjukon vagy a Telegramon keresztül tájékozódhatsz.

Ezek is érdekelhetnek:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**