Ez az új gaming kripto már 1 millió felett jár – berobbanhat a $DICE Token?

A jól ismert Mega Dice natív érméje, a $DICE felrázza a kripto gaming világát.

A jelenleg is futó előértékesítés alatt már több mint 1 millió dollár gyűlt össze, ami igen szépnek mondható. A projekt vészesen közelít a 1,5 millió dollár felé, így nincs vesztegetni való idő. Azt gondoljuk, hogy ez lehet a következő nagy GameFi projekt, amely a tőzsdei listázás után berobban.

A DICE Token forradalmasítaná a kripto kaszinózást

A Mega Dice sokkal több mint egy sokadik online kaszinó – egy növekvő globális játékterem, amelynek már több mint 50 000 játékos szavazott bizalmat.

A kaszinóban olyan kaszinó játékokkal játszhatsz, mint a rulett, a blackjack, vagy a nyerőgépek, ráadásul kriptovalutákkal fogadhatsz. Az oldal rendkívül sikeres, és a MegaDice a legnépszerűbb Bitcoin kaszinók egyike.

Az élményt tovább fokozza, hogy a Mega Dice saját tokent dobott piacra, a DICE-t, amely teljes körűen integrálva lett a kaszinóba.

A DICE birtokosok olyan exkluzív előnyökben részesülhetnek, mint a napi letéti jutalmak, amelyek a Mega Dice teljesítménye alapján kerülnek kiosztásra.

mega dice fooldal maj31

Ez olyan, mintha a platform részvényeit birtokolnád – olyan további előnyökkel megspékelve, mint a nagyvonalú ajánlói program vagy a limitált kiadású NFT-k.

A DICE tokenomika úgy lett kialakítva, hogy összehangolja a nyereséget az ösztönző eszközökkel.

A projekt a teljes 420 millió darabos kínálat 35%-át allokálja az előértékesítésre.

További 15% a Mega Dice játékosok jutalmazására szolgáló airdropokra lett elkülönítve, de a likviditás biztosításra, affiliate programokra, valamint marketingre is allokáltak tokeneket.

A legizgalmasabbak talán a letéti jutalmak, amelyekre 10% jut – a felhasználók leköthetik érméiket, és passzív bevételt szerezhetnek.

A DICE előértékesítés minden várakozást felülmúl, és már egymillió dollár felett jár

A számok nem hazudnak – és azt mondják, hogy a Mega Dice előértékesítésnek nagy sikere van.

A projekt már több mint 1 millió dollárt gyűjtött, és szépen menetel az 5 millió dolláros cél felé.

Ráadásul még bőven van hely a növekedésre is, hiszen az előértékesítés felső határa 10 millió dollár.

Az érme iránti kereslet jól mutatja, hogy a kripto közösség mennyire bízik a Mega Dice víziójában. A felhasználók által birtokolt és hajtott online kaszinó kivívta a játékosok elismerését. Az érméket az előértékesítés keretében rendkívül kedvező, 0,075 dolláros áron lehet megvásárolni.

Ahogy azonban egyre haladunk előre az időben és a szakaszokban, úgy fog egyre magasabbra kúszni a DICE tokenek ára. Ez a megközelítés azokat jutalmazza a leginkább, akik már a projekt indulásának kezdete után befektettek.

Habár már közel 1,5 millió dollár értékben adtak el Mega Dice tokeneket, belátható, hogy a 10 millió dolláros határ még mindig messze van, tehát még viszonylag korán, kedvező áron csatlakozhatsz.

A Mega Dice körüli izgalom a projekt közösségi média csatornáin is érzékelhető.

A Mega Dice Twitter és Telegram fiókjait új tagok tömege lepte el, akik alig várják, hogy milyen frissítésekkel tud szolgálni számukra a fejlesztő csapat.

Ahogy a DICE az előértékesítés után bekerül a DEX-ekre, ezek a fiókok feltételezhetően tovább növekednek, ahogy egyre többen ismerik meg a projektet.

Az óriási airdrop miatt a Mega Dice Token lehet a GameFi „Unikornis”

Amennyiben az előértékesítés sikere nem lenne elég, a Mega Dice egy óriási, 2,25 millió dolláros airdropot is hirdetett, amely összesen három szezonból áll. Egy-egy szezonban 750 000 dollár kerül kiosztásra.

Ez egy olyan stratégiai lépés, amely összehangolja a $DICE tulajdonosok, a kaszinó és a játékosok érdekeit.

Az első airdrop azokat jutalmazza, akik az indulást követő 21 napban aktívak voltak, és legalább 5000 dollár értékben fogadtak.

megadice airdrop

A második szezonban akárki részt vehet, aki fogadott az előértékesítéstől a token megjelenéséig.

A harmadik airdrop célja, hogy a játékosok továbbra is megfelelő elánnal fogadjanak.

Ezekből a kezdeményezésekből jól látszik, hogy a projekt hogyan próbálja elérni, hogy a DICE egy meghatározó érme legyen a GameFi szektorban.

A Pixelshez és a Beamhez hasonló projektek nagy hullámokat keltettek a virtuális világ térben, de egy valódi „unikornis” kripto, amelynek középpontjában a blokklánc szerencsejáték áll, még várat magára.

A kaszinó integrációval, a szilárd tokenomikai modellel és a növekvő közösséggel a Mega Dice lehet ez a bizonyos egyszarvú.

Minden szem a DICE előértékesítésre szegeződik, és azt figyeli, vajon továbbra is képes lesz-e dacolni a várakozásokkal.

Ezek is érdekelhetnek:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**