3 izgalmas kaszinójáték, amit még biztosan nem próbáltál

Az online kaszinók világa hatalmas. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint a felhasználók elé táruló egyre nagyobb játékválaszték a különböző online kaszinókban.

Mára a legtöbb online kaszinóban lehetőség van nyerőgépek és élő asztalok ezrei közül válogatni. A lehetőségek széles választéka miatt azonban előfordulhat, hogy elszalasztjuk a legjobb kaszinójátékokat.

Jelen írásunkban három olyan különleges játékot is bemutatunk, melyekkel nem csupán egyszerűen tudsz nyereményeket szerezni, hanem még jól is szórakozhatsz közben.

Ezzel a három játékkal érdemes játszani a Lucky Blockon

Elsőre ugyan könnyen lehet abba a csapdába esni, hogy minden nyerőgép egyforma, ami olyan értelemben igaz is, hogy végső soron a cél a minél nagyobb nyeremény megszerzése.

Ennek ellenére azonban alapvető különbségeket lehet találni a legtöbb nyerőgépnél. Ezek pedig nem kizárólag a játék kinézetére vonatkozhatnak, hanem a mögöttes mechanikára. Több olyan játék is van, amelyekkel a megfelelő kombó összeállításával akár egy teljes új felület tárul a játékosok elé, amin keresztül egyetlen befizetett dollárból akár tízszezret lehet csinálni.

Természetesen nem mindegyik játék ilyen, ezek mellet rendkívül nagy az olyan jellegű játékok felhozatala is, melyek csak egyszerűen elragadó látványvilággal, vagy humoros megjegyzésekkel szórakoztatják a játékosokat.

Írásunk következő részében bemutatjuk azt a három rejtett kincset, amit érdemes lehet kipróbálni kezdő és profi online játékosoknak egyaránt.

Pug Life (Hacksaw Gaming)

A vicces és kicsit bugyuta látványvilága a Pug Lifenak nem szabad, hogy megtévesszen. Az elragadó, némileg a The Dog House-ra emlékeztető látvány mögött egy rendkívül ügyesen összehangolt rendszer van, amivel a legügyesebbek jelentős profitot tudnak szerezni.

Szemben viszont a The Dog House-szal, a Pug Life elsődleges helyszíne nem a külvilág, hanem házunk konyhája.

pug life nyerogep

A játék volatiltása közepes, míg a visszatérő játékosok aránya döbbenetesen magas, majdnem 100%.

Összesen 5 oszlop és négy sor áll a játékosok rendelkezésére annak érdekében, hogy a pörgetésekkel a legnagyobb nyereményeket szerezzék meg. A játékban szereplő szimbólumok közül talán a legjobb a „Treat Yo’self” amiből három összegyűjtése esetén a tétünk akár százszorosához is hozzá tudunk jutni.

Játssz a Lucky Blockon

18+. Kérjük felelősségteljesen játssz!

Empty the Bank (Pragmatic Play)

Az Empty the Bank kalandjai során egy betörőnek segíthetünk, hogy minél több széfet tudjon feltörni. A játékban hősünk állandó jelleggel kommentálja az eseményeket, így ha a vicces megjegyzések a gyengéid, akkor mindenképpen érdemes kipróbálnod a játékot.

empty the bank nyerogep

A játék, bár nem kifejezetten összetett, a megszerezhető nyeremény egészen lenyűgöző. Összesen, amennyiben minden jól alakul, abban az esetben akár a megjátszott tét tízezerszeresét is haza lehet vinni.

Játssz a Lucky Blockon

18+. Kérjük felelősségteljesen játssz!

Wild Yield (Relax Gaming)

Általánosságban elmondható, hogy a farm tematikájú nyerőgépek népszerűsége rohamosan emelkedik. Erre pedig az egyik legjobb példa a Wild Yield a Relax Gaming jóvoltából.

A játék ügyesen ötvözi a különböző ingyenes pörgetéseket, időjárási szimbólumokat és az extra megvásárolható pörgetéseket.

wild yield nyerogep

Minden nyerő, időjárás vagy bónuszszimbólum a megszerzést követően elpusztításra kerül és lekerül a képernyőről.

Előfordulhatnak úgynevezett Wild szimbólumok, melyeknek az esélye drámaian megnő az időjárás szimbólumok megjelenésével. Ekkor olyan természeti csapásokat tapasztalhatunk meg, mint a tornádó, földrengés, fagy vagy tűz.

A természeti csapásokat követően pedig a látható szimbólumok átalakulnak, ezáltal csak a kör végén lehetünk biztosak abban, hogy mit nyertünk.

Játssz a Lucky Blockon

18+. Kérjük felelősségteljesen játssz!

Így próbálhatod ki ezeket a játékokat, teljesen ingyen

Ha mindig is érdekelt, hogy pontosan hogyan működik egy-egy nyerőgép, vagy csak kíváncsi vagy, hogy mennyit tudnál nyerni, akkor jó hírünk van. A Lucky Block felületén keresztül most teljesen ingyen, sőt bármilyen regisztráció nélkül lehetőséged van kipróbálni a cikkünkben felsorolt játékokat.

Ehhez nincs más dolgod, csak ellátogatni a Lucky Block oldalára, majd a főoldali menüben a kaszinóra kattintani. Amennyiben itt valamelyik játék megtetszik, csak navigáld a játék ikonjára a kurzorodat, majd kattints a „játssz szórakozásból” feliratra.

Ekkor pontosan abban az élményben lehet részed, mintha igazi pénzzel játszanál. Más szóval egyszerűen meg tudod nézni, hogy a rendelkezésedre álló játékpénzből mekkora profitot tudnál elérni.

Fantasztikus bónuszok, amiket kár lenne kihagyni

A Lucky Block bár rendelkezik ingyenes játékokkal, mégis érdemes lehet megfontolni a regisztrációt és a befizetést.

Amennyiben ugyanis így teszel, abban az esetben jelentős bónuszokat szerezhetsz. Például ha a regisztrációt követően befizetsz a számládra 20 eurót, nem csupán 200% üdvözlő bónusznak lehetsz a gazdája, hanem 50 ingyenes pörgetésnek is a Wanted Dead or a Wild játékban.

Ez viszont még nem minden.

Az oldalon összesen két különböző feltöltési bónuszt is lehet szerezni az üdvözlő bónusz mellett. Ennek köszönhetően eldöntheted, hogy neked inkább az ingyenes pörgetések, vagy a biztosan megszerezhető befizetés után járó bónusz az ideálisabb ajándék.

Míg az ingyenes pörgetéseket a szerdai befizetés után kaphatod meg a hét játékára, addig ha hétfőn fizetsz be, különböző mértékű jutalmat szerezhetsz.

A Lucky Blockhoz a csatlakozást abban az esetben is érdemes lehet megfontolni, amennyiben téged inkább az élő asztalok érdekelnek. Ugyanis a szinte páratlan nyerőgép választék mellett elérhető egy több száz élő asztalból álló kaszinórész is.

200 eur extra minden hetfon lucky block

Ezek között pedig az olyan közismert asztalok mellet, mint amilyen az XXXTreme Lightning Roulette, vagy a Lightning Blackjack, lehetőséged van számos kevésbé ismert asztalnál is próbára tenni a szerencsédet. Ilyen lehet például a Dealers Club Roulette vagy a Lucky 5.

Ha pedig még ez sem győzött volna meg, a Lucky Block oldalán fogadásokat is tudsz kötni. Az elérhető lehetőségek között pedig nem kizárólag a legnépszerűbb sporteseményeket találhatod meg. Fogadásokat tudsz kötni például a hétvégi Eurovíziós Dalfesztivál nyerteseire, vagy akár a legjobb skandináv országokra.

Ha felkeltette az érdeklődésed a Lucky Block, pillanatok alatt tudsz csatlakozni, ráadásul a befizetéseket a számtalan elérhető kripto mellett, akár bankkártyával is el tudod végezni.

Játssz a Lucky Blockon

18+. Kérjük felelősségteljesen játssz!

Ez is érdekelhet:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**