3 kaszinójáték, amit érdemes kipróbálnod ebben az új kaszinóban

Mára, az online kaszinókban elérhető játékok sokkal jobb játékélményt képesek nyújtani, mint az online kaszinók elterjedésének idején. Míg korábban kizárólag kártyajátékok és nyerőgépek voltak elérhetők, manapság már számos ügyességi játékot is ki lehet próbálni. Ezeknek a különlegessége, hogy már nem kizárólag a szerencsén múlik, hogy mekkora lesz nyereményünk.

Bátorságukat és ügyességünket próbára téve a korábbinál jelentősen magasabb nyereményeket érhetünk el. Írásunkban három ilyen játékot ismertetünk, illetve bemutatjuk, melyik az a kaszinó, amiben ezeket mind ki lehet próbálni!

Aviátor

Kétségtelen, hogy a Spribe által fejlesztett Aviátor kaszinójáték egyike azon játékoknak, amit egészen biztosan a legtöbb online kaszinóban meg lehet találni. Az egyszerű grafika ellenére az Aviátor nem kizárólag hatalmas izgalmakat és fantasztikus játékélményt, hanem jelentős profitot is kínál a felhasználók számára.

A felhasználók egy eltévedt pilóta bőrébe bújva próbálkozhatnak meg minél magasabbra, és messzebbre eljutni gépükkel. Miután megtettük tétjeinket, a gép elindul, és ezzel párhuzamosan a befektetett összeg szorzója is pörögni kezd.

lucky block aviator kaszinojatek

Repülés közben, ha úgy érezzük itt az ideje kiszállni, csak rá kell kattintani a Cash Out gombra, és máris számlánkon van a nyereményünk.

Mi adja a megtett távolság alapját?

Az algoritmus pontos működése a legtöbb oldalnál, érthető módon nem publikus. Ennek ellenére alapvető szabályokat lehet tudni. Az esetek túlnyomó részében az Aviátor egy úgynevezett véletlenszerű számgenerátort (RNG) használ. Miután a véletlenszerű számot a rendszer kiadta, különböző, többnyire a felhasználó számára ismeretlen számítás kerül elvégzésre.

Ezek általában a megtett tétek nagyságát, a jelenlévő játékosok számát és még más adatokat foglalnak magukba. A számítás végén kapott összeg pedig az a távolság, amit majd a gép fog megtenni. Mivel minden oldal más és más rendszer szerint súlyoz, így lehetetlen megmondani, hogy milyen messze fog menni a gép.

Ennek ellenére a legtöbb kaszinójátékosnál első helyen áll az Aviátor, mivel jelentős pénzekre lehet benne szert tenni, viszonylag alacsony kockázat mellett.

Aknakereső

Az aknakereső egészen biztosan ismerős a legtöbb játékos számára. Működésük tekintetében a különböző kaszinóknál elérhető aknakeresők nem sokban különböznek a mindenki által ismert játéktól. Az általában 5×5-ös méretű mezőn az a célod, hogy megtaláld az összes számot, és elkerüld az összes aknát.

aknakereso jatek

Ahhoz, hogy pénzhez tudj jutni, nem kell mást tenned, mint fogadást kötni saját magadra. Te tudod kiválasztani, mennyi bomba legyen, és ehhez mérten alakul majd a nyereményed szorzója is.

Ami miatt különleges az Aknakereső az az, hogy teljes mértékben elüt a mindenki által ismert, klasszikus kaszinójátékoktól. Ebben kizárólag a logikára és a bátorságra van bízva, hogy mekkora lesz az elért nyeremény összege.

Plinko

A Plinko először 1983-ban volt látható Amerikában, a The Price is Right című műsorban. Eredetileg a játékosok érméket gyűjthettek, amiket a játék végén egy akadályokkal teletűzdelt, háromszögletű tábla tetején ejtettek be. Attól függően, hogy végül hol landolt az érme, került a nyeremény is kiosztásra.

Bár a most elérhető online kaszinókban is hasonló alaplogika mentél működik a Plinko kaszinójáték. Több változtatáson is átesett a játék annak érdekében, hogy élvezetesebb legyen és nagyobb nyereményeket lehessen elérni.

a-Plinko-kaszinojatek-kozelebbrol

A játék megkezdése előtt a tétet kell megtenned. Ha ezzel megvagy, bedobod a Plinko érmét, és megnézed, hogy melyik mezőn landol a háromszög alján.

A Plinko a népszerűségét elsősorban kiszámíthatatlan mivoltának köszönheti. Szemben más kaszinójátékokkal, a Plinkoban viszonylag magas az esély arra, hogy a beejtett érme végül egy magas nyereményen fog landolni.

Hol lehet a legegyszerűbben kipróbálni ezeket a játékokat?

A felsorolt három játék a legtöbb online kaszinóban elérhető. Ennek ellenére érdemes körültekintően eljárni, mielőtt valamelyikhez csatlakozunk.

Azért, hogy a legjobb választást tudd meghozni, bemutatunk egy kriptokaszinót, amit alacsony befizetési limit mellett, pillanatokon belül használatba is tudsz venni.

Nézzük, mit tud a Lucky Block.

Miért érdemes csatlakozni a Lucky Blockhoz?

A Lucky Block egy kriptokaszinó. Ez azt jelenti, hogy blokklánc-technológia segítségével a tranzakciók anonimek lehetnek, ráadásul a kiutalási idő is jóval kevesebb mint a hagyományos online kaszinók esetében.

Amennyiben szeretnél hozzájutni nyereményedhez, néhány percnél többet biztosan nem kell várnod. Ez jelentős különbség a 2-3 napos kiutalási időhöz képest, amit a legtöbb online kaszinó esetében látni lehet.

Annak ellenére, hogy a Lucky Block kriptopénzeket használ, neked nincs szükséged ezeket külön beszerezni. A hivatalos, magyar nyelven is elérhető weboldalon keresztül bank- vagy hitelkártya használatával, a befizetés során automatikusan átváltásra kerül az utalt összeg.

az új kriptovaluta kaszinó a Lucky Block

Itt érdemes megemlíteni, hogy a befizetett összeg bár Bitcoinba kerül átváltásra, a Lucky Block rendelkezik egy saját, natív érmével, a LBLOCK-kal. Az érme hatalmas népszerűségnek örvend, így akik szeretnének egy ideális, hosszú távú befektetést csinálni, azoknak érdemes lehet vásárolni belőle.

A regisztráció, nem vesz igénybe több időt néhány percnél, ráadásul alig szükséges információt megadnunk.

Ezen kívül pedig a minimális befizetési összeg csupán 1 dollár. Vagyis már egészen alacsony befizetés mellett, kipróbálhatod a közel 3000 kaszinójáték bármelyikét.

A Lucky Block nem egy átlagos kaszinó

A Lucky Block viszont nem csupán egy, a számtalan kriptokaszinó közül. Bár az oldal jelentős mennyiségű nyerőgéppel, élő asztallal és 3D-s játékkal rendelkezik, megtalálható még egy fogadási felület is. Itt a legtöbb sportág – és e-sport – összes rangos és kevésbé ismert versenyére lehet fogadásokat kötni.

A fogadásokat nem csupán a nyertes csapatokra kötheted meg. A nagyobb események során például fogadni tudsz a legtöbb gólt lövő játékosra, a mérkőzés helyszínére, vagy akár a mérkőzésen jelen lévő bíró személyére is.

A Lucky Block fejlesztői elkötelezett rajongói az ökölvívásnak. Ezért több profi bokszolót, többek között a hatalmas népszerűségnek örvendő Savannah Marshall is, az oldal hivatalos szponzoráltjai közé tartozik.

A csapat tervei szerint az elkövetkező évek során Savannah mellett számos más, profi sportolót is szponzorálni fognak. Amennyiben a sportfogadásokat nem neked találták ki, abban az esetben is érdemes szétnézni a Lucky Block fogadási oldalán.

Az e-sportok között többek között fogadhatsz különböző Dota 2, League of Legends vagy akár Counter Strike 2 mérkőzésekre is.

Izgalmas bónuszok

Ha most csatlakozol, izgalmas bónuszban lehet részed. A regisztrációdat követő első héten, a nettó veszteségeid 15%-t vissza tudod igényelni. Ahhoz, hogy ezt igénybe tudd venni, nincs más dolgod, csak felvenni a kapcsolatot az éjjel-nappal elérhető ügyfélszolgálattal, majd igényelni a visszatérítésedet.

Ezen kívül, akik már csatlakoztak, érdemes az oldalt naponta meglátogatni, mivel gyakran lehet ingyenes pörgetésekhez, vagy más ajándékokhoz hozzájutni.

Legyen szó online játékokról vagy fogadásokról, a Lucky Block kaszinóban biztosan meg fogod találni a kedvedre való időtöltést.

Látogass el még ma, a Lucky Block weboldalára!