A Fight Out előértékesítése közelít a 3.5 millióhoz

Alig kezdődött el az év, a Fight Out fejlesztői máris jelentős sikereket tudhatnak a hátuk mögött. Azt követően, hogy az előértékesítés december közepén alig két hét alatt elérte a 2 millió dolláros bevételt, a fejlesztőknek januárban sikerült további 1.5 millió dollárt gyűjteniük.  A mérföldkő elérés a csapat Twitteren jelentette be, továbbá tájékoztatták követőiket, hogy az előértékesítés első szakasza hamarosan lezárul.

A jelenlegi, első előértékesítési szakaszban az ökoszisztéma natív tokenjét, az Ethereum blokkláncon található FGHT-t mindössze 0.0166 dollárért lehet beszerezni. Ezzel szemben a második szakasz során már csak ennek az árnak a duplájáért, 0.0333 dollárért lehet hozzájutni a tokenhez. Így akik még most bevásárolnak, könnyedén megduplázhatják a befektetett pénzüket.

Az előértékesítés második szakasza legkésőbb március 31-én zárul le, majd ezt követően április 5-én kerül listázásra az FGHT. A profit azonban nem minden, sőt. Azok, akiknek fontos az egészséges életmód, és szeretnének rendszeres, profi edzéseken részt venni, azoknak mindenképpen érdemes megfontolni a csatlakozást az oldal előfizetőihez. Ráadásul a csatlakozók könnyen vissza tudják szerezni a befektetett pénzüket pusztán azzal, ha rendszeresen használják az alkalmazást.

Legyél te is részese az év legjobb M2E projektjének

A Fight Out csapatának célja létrehozni egy move-to-earn (M2E) mobilalkalmazás és egy edzőteremláncot.

Terveik szerint a korai befektetők számára, 2023 első felében elérhetővé fog válni az alkalmazás korai verziója, majd az év végéhez közeledve az első Fight Out edzőterem is meg fogja nyitni kapuit.

Az alkalmazáson keresztül a felhasználóknak lehetősége nyílik részt venni számos mozgásforma élő, illetve előre felvett változatán.

Az előre rögzített videók segítségével egyszerűen tudod majd utánozni a felvételeken szereplő profi edzőket. Amennyiben ráunnál valamelyik edzésre, hála az élő, valós időben megtartott edzéseknek, mindig lehetőség lesz valami újat kipróbálni.

Az elérhető mozgásformák között jelenleg olyanok szerepelnek, mint a boksz, Hiit, jóga, meditáció és MMA.

REPS a lelke mindennek

A M2E projekteknek népszerűsége a világjárvány idején jelentősen nőtt. Ettől függetlenül az olyan alkalmazások, mint a STEPN, nem voltak képesek hosszú távon megtartani a felhasználókat. Enne az elsődleges oka az volt, hogy jutalmakat szinte lehetetlen volt szerezni az ökoszisztémában.

Ez a Fight Outtal nem fordulhat elő.

Az FGHT érméket a platformon keresztül, havi előfizetésre lehet majd váltani. Az FGHT érméken kívül a Fight Out viszont rendelkezni fog egy másik, nem blokkláncon található digitális fizetőeszközzel is, ez a REPS.

A REPS egyszerű célt szolgál, mégpedig azt, hogy állandóan motiválja a felhasználókat. Minden edzés, kihívás, vagy verseny teljesítését követően REPS pontok kerülnek kiosztásra.

Ezeket később, a platform piacterén keresztül értékes digitális és valós nyereményekre lehet majd váltani. Azok, akik kellően keményen edzenek, be tudják majd váltani REPS pontjaikat különböző NFT-kozmetikumokra, vásárolhatnak táplálékkiegészítőket, lefoglalhatnak időpontokat személyi edzőknél és akár havi előfizetésre is átválthatják REPS-eket.

Az ökoszisztéma szerves részét képezi egy mesterséges intelligencia is. Ennek segítségével folyamatosan, a múltbéli teljesítményünk alapján fog a Fight Out rendszere különböző edzéseket ajánlani számunkra.

FGHT token vásárlása

Tanulj a legjobbaktól!

A Fight Out minden elérhető programját profi, szakképzett edzők fogják végrehajtani. Ennek köszönhetően biztos lehetsz benne, hogy tested fejlődése a legjobb kezekben van.

A fejlesztők viszont ennél többet szerettek volna adni a felhasználóknak, ezért létrehozták a sportnagykövet programjukat.

A program célja, hogy különböző, elitsportolók a Fight Out segítségével elkészítenek egy-egy exkluzív tartalmat, amit a felhasználók külön vásárolhatnak majd meg. Ezek a tartalmak a legkeményebb edzéseken túl, bemutatnak majd különböző trükköket, tippeket és akár recepteket is annak érdekében, hogy elérjük a legjobb formánkat.

A decemberi sikereket követően a fejlesztők már be is jelentették az első 4 nevet: Savannah Marshall profi bokszoló, Taila Santos és Amanda Ribas MMA harcosok, továbbá Tremayne Dortch fitnesz influenszer már csatlakozott. A fejlesztők tervei szerint az új neveket az előértékesítés során, folyamatosan ismertetni fogják a projekt befektetőivel.

Mint látható, nem csak a befektetőket, de a profikat is meggyőzte a Fight Out.

Bónuszrendszer, amivel akár 50% extra FGHT érmét kaphatsz

Kevés nagyvonalúbb előértékesítési bónuszrendszer létezik, mint amit a Fight Out fejlesztői kitaláltak.

Amennyiben a befektetők egy bizonyos összeghatár fölött vásárolnak az érmékből, abban az esetben akár 50% bónuszt is kaphatnak.

A maximális ajándékot két különböző módon lehet megszerezni. Egyrészt kellően nagy összegben szükséges vásárolni az érmékből, másrészt azokat legalább 24 hónapra le kell kötni.

fight out rewards

A vásárlás során a minimum bónusz eléréséhez legalább 500 dollárt kell befektetni. Ezzel nem kizárólag ajándék érméket kaphatunk, hanem 24 hónap ingyenes Fight Out használatot, továbbá exkluzív NFT-ket is.

Azok, akik legalább 50,000 dollárral támogatják a projektet, élethosszig tartó előfizetést kapnak, 25% ajándék FGHT-t, és részt vehetnek a többnapos edzőtáborokban is.

Szintén az érmék vásárlása melletti érv, hogy az előértékesítés végén egy szerencsés befektető 250,000 dollár értékű FGHT érmét nyerhet.

Ha te is részt szeretnél venni a sorsoláson nincs más dolgod csak annyi, hogy vásárolsz az FGHT-ből. Amennyiben olyan egyszerű feladatokat végrehajtunk, mint a Fight Out Reddit oldalának meglátogatása, vagy a projekt Twitter profiljának bekövetése, nyerési esélyeinket jelentősen tudjuk növelni.

FGHT token vásárlása

Nem csak a digitális térben létezik a Fight Out

Gyakori kritika a kriptopénzekkel szemben, hogy a való életben kevés felhasználási móddal rendelkeznek.

Ezzel szemben a Fight Out képes volt megalkotni egy olyan ökoszisztémát, amiben a hétköznapok során is fel lehet majd használni az FGHT érméket.

2023 végére ugyanis a csapat úgy tervezi, hogy meg fogja nyitni az összesen 20 edzőteremből a legelsőt.

A helyszínnel kapcsolatban egyelőre nem lehet biztosat tudni, az azonban bizonyos, hogy ott fog megnyitni a terem, ahol a Fight Out közössége a legaktívabb.

Ezekben a termekben az előfizetők bármikor használhatják az elérhető edzőgépek bármelyik, magasabb REPS pontokért cserébe.

Ezen túl minden edzőterem rendelkezni fog egy egészségbárral is, amiben a helyben fogyasztható termékek mellett lehetőség lesz vásárolni a Fight Out saját termékeiből is.

Az előfizetők betekinthetnek a színfalak mögé is. Meg lehet majd nézni, hogyan készülnek a platformra a felvételek, találkozhatunk kedvenc edzőnkkel, sőt ha szerencsénk van, akár valamelyik sportnagykövetet is el fogjuk tudni csípni.

FGHT token vásárlása

Még nem késő csatlakozni

A Fight Out előtt hatalmas jövő áll, hiszen az innovatív rendszerének köszönhetően képes összekötni a Web2 és a Web3 világát.

Ezen túl az Adroit kutatása szerint a M2E szektor mérete évente várhatóan 21%-ot fog növekedni. Vagyis aki még most csatlakozik, nem csak rövid, hanem hosszú távon is jelentős profitra számíthat.

Az előértékesítés első szakasza hamarosan lezárul, ha még szeretnél vásárolni a kedvezményes áron elérhető FGHT érmékből, nincs vesztegetni való időd!

Látogass el a magyar nyelven is elérhető Fight Out weboldalára, még ma!