Már csak 4 százaléknyi token kapható – A Calvaria kriptojáték közel 3 milliót gyűjtött

Túlzás nélkül mondható, hogy villámgyorsan fogy a Calvaria: Duels of Eternity natív érméje, a RIA. Csak az elmúlt 24 óra során 1 millió dollár értékben sikerült értékesíteni a tokenekből, és a lendület minden jel szerint tovább fog gyorsulni.

Most, hogy napról napra közelebb van a Calvaria előértékesítésének a lezárása, egyre több befektető szeretné beszerezni az ERC-20 érméket. A megnövekedett vásárlói kedv hátterében az áll, hogy a befektetők nem szeretnék kihagyni, a hatalmas profittal kecsegtető január 31-i BKEX listázást.

A cikk írásakor alig 100 000 dollár hiányzik az előértékesítés befejezéséig, míg az elérhető érmék száma kevesebb mint 3.3 millió. Annak tükrében, hogy még 6 nap van hátra a gyűjtésből, minden jel szerint a célul kitűzött 3 075 000 millió dollárt hamarabb fogják elérni a fejlesztők.

A BKEX egyike a kriptoszektor legjobb kriptotőzsdéinek. A napi kereskedések összesített volumene gyakran 1 milliárd dollár felett van, ráadásul nem kizárólag a BKEX-en kerül listázására a RIA. Szintén elérhető lesz a LBankon, illetve GotBitonen is, és az sem teljesen elképzelhetetlen, hogy a felsoroltakon túl a KuCoin is csatlakozik.

A KuCoinnal kapcsolatos spekulációk hátterében elsősorban az áll, hogy korábban a Calvaria csapata megegyezett a KuCoinnal, így a RIA vásárlása során, már a KuCoin Walletet is lehet használni.

Több befektető ebből arra következtet, hogy a megállapodás egy nagyobb partnerségi kapcsolat része volt.

Mit tud a Duels of Eternity?

A Calvaria: Duels of Eternity egy fantasztikus kriptojáték-projekt, ami egyszerre két, különböző változatban is elérhető lesz az érdeklődők számára.

A befektetők hozzá tudnak majd férni a Calvaria play-to-earn (P2E) verziójához, továbbá akik nem szeretnének RIA érméket vásárolni, azoknak módjuk lesz játszani a játék ingyenes (F2P) verziójával is.

Ennek az izgalmas megoldásnak köszönhetően a fejlesztők nem kizárólag azokat tudják majd megszólítani, akik a kriptojátékokban érdekeltek. Minden jel szerint azok is örömüket tudják majd lelni a Calvariában, akik idáig távol tartották magukat a blokklánc-technológiától.

calvaria jatek ujabb merfoldkovet lepett at

A két elérhető verzió között elsősorban a jutalomrendszerben lesz különbség. Míg a P2E verzióban valós jutalmakat lehet szerezni és akár profithoz is lehet jutni, addig a F2P-ben csak azt láthatjuk majd, hogy mennyit kereshettünk volna. Ezen kívül viszont, akik az ingyenes verzió mellett teszik le a voksukat, ugyan olyan élményben lehet majd részük, mint az érmetulajdonosoknak. Sőt, lehetőség lesz különböző ingyenes anyagokhoz is hozzájutni, aminek az elolvasásával könnyebben érthetővé fognak válni a különböző blokklánc-rendszerek.

A Duels of Eternity története alapján egyike a legjobb kriptojátékoknak. A kalandok megkezdése előtt a felhasználó kiválaszt egyet a három, egymással szembenálló túlvilági lények csoportja közül. Természetesen mind a három csoport egyedi erősségekkel és gyengeséggel rendelkezik, így a megfelelő stratégia használatával akár egy erősebb ellenfelet is könnyedén legyőzhetünk.

Ezt követően megkapjuk a kezdő-kártyapaklinkat, amivel más, valós játékosok ellen máris meg tudjuk kezdeni a harcokat. A csatákat nem feltétlenül a legerősebb kártyapakli nyeri, mivel minden lény az erősségei mellett, számos gyengeséggel is rendelkezik.

RIA token vásárlása

Miben jobb a Calvaria a vetélytársainál?

Szemben a legtöbb, hasonló játékkal, a Calvaria teljesen ingyenes lesz, ami már önmagában elég lenne a sikerhez. A fejlesztők viszont itt még nem álltak meg, és több olyan különleges extrát is beletettek a játékba, amiért okkal lesz az év egyik legjobb P2E projektje.

A teljes világ, beleértve az összes lényt is, teljes mértékben 3D-ben lett elkészítve így egészen valóságos, interaktív élményben lehet majd részünk.

Az előnyök között meg kell említeni, hogy a Duels of Eternity rendelkezni fog egy mobilalkalmazással is. Legyünk bárhol a világon, használjunk iOS vagy Android készüléket, pillanatok alatt bele fogunk tudni vágni a csatákba.

Azok számára, akik az éles csaták helyett, szeretnének inkább solo kalandokban részt venni, örömmel fogják olvasni, hogy erre is lesz lehetőség. Az egyjátékos módban a Calvaria univerzumának történetét lehet teljesíteni, megismerve ezzel alaposan a három világ háttértörténetét. Ha ez nem lenne elég ok a magányos kalandokhoz, akkor akik végigcsináljak az összes küldetés, a párviadalok során is felhasználó kártyákat fognak jutalmul kapni.

P2E kontra F2P

Érintőlegesen említettük, hogy két verzió lesz a Calvariából, egy ingyenes, amihez bárki csatlakozhat, illetve egy fizetős, amihez a RIA érme tulajdonosai fognak tudni hozzáférni.

A széles választékkal rendelkező jutalmazási rendszernek köszönhetően a RIA tulajdonosai számára bőségesen meg fog térülni a befektetésük.

Minden kártya NFT lesz, tehát -akár a platformon kívül is- értékesíteni lehet majd őket. Ezen kívül, mivel a RIA az Ethereum blokkláncot használja, így stakelni is lehet majd őket, amivel folyamatos, passzív jutalomra lehet szert tenni.

Az előnyök között meg kell említeni, hogy a RIA tulajdonosai számára lehetőség lesz részt venni a rendszeresen megtartott bajnokságokon is. Ezeken az e-sport eseményeken jelentős mennyiségű RIA érme mellett, a legjobbak még változatos szponzori ajándékokban is részesülhetnek.

Calvaria hasonlo jatekok

A Duels of Eternity DAO-ként, vagyis decentralizált autonóm szervezetként működik. Ez a gyakorlatban annyit jelent, hogy az összes érmetulajdonos beleszólhat a projekt minden lényeges döntésébe. Hála a DAO-alapú irányításnak, a játék mindig meg fog felelni a felhasználók magas elvárásainak.

RIA token vásárlása

A fejlesztők nem rövid távon gondolkodnak

Miután a RIA érme listázásra kerül, a korai befektetők a hivatalos weboldalon keresztül tudják majd igényelni az érméket. Ehhez kizárólag a vásárlás során használt kriptotárcára lesz szükség, amit ismét csatlakoztatni kell az oldalhoz, majd rákattintani a „Claim” gombra és már a tárcában is vannak az érmék.

A játék első, kizárólag a befektetők számára elérhető verziója legkorábban 2023 második negyedében lesz elérhető.

Miután a játék megjelenik a fejlesztők az év hátralévő részében különböző influenszerek és gémerek segítségével, élő streameken keresztül elkezdik megszervezni az első Calvaria bajnokságot.

2023 végére pedig már rendszeresen láthatjuk, népszerű online személyiségek kommentárja kíséretében, az állandó jelleggel megtartott bajnokságokat.

Akiket nem érdekelnek a versenyek, azoknak is érdemes lesz figyelemmel kísérni a projektet, mivel az év végére várhatóan meg fog jelenni a Calvaria VR verziója is. Akik rendelkeznek a megfelelő eszközökkel, azok szinte élőben élhetik majd át a csaták izgalmát.

Az előértékesítésben résztvevők most nyerhetnek is!

Ha az eddig felsorolt érvek nem győztek volna meg, akkor ez biztosan meg fog győzni a csatlakozásról.

Azok a felhasználók, akik legalább 100 dollár értékben vásárolnak a RIA érmékből az előértékesítés során, jelentős mennyiségű tokent nyerhetnek. Az előértékesítés lezárását követően 3 szerencsés kerül kisorsolásra, akik között 100 000 dollár értékű RIA token lesz elosztva.

Ne szalaszd el az év egyik legjobban várt, P2E játékát, és csatlakozz még most a Calvaria fantasztikus világához.