3 kriptó 1 dollár alatt, amire a bálnák rákaptak

A kriptovaluták számára eddig elég jól alakul az év. A BTC spot ETF-ek bevezetése és a Bitcoin felezés általános pozitív hangulatot hozott a piacra, amely úgy tűnik, továbbra is kitart. Nem csoda hát, hogy gombaként nő az olyan új projektek száma, amelyek szeretnék kihasználni a helyzet kínálta lehetőségeket. Cikkünkben három, az általunk legjobbak közé sorolt projektet mutatunk be (99Bitcoins, 5thScape, eTukTuk).

Tarts velünk!

1. 99Bitcoins (99BTC)

A 99Bitcoins egyike az interneten elérhető legjobb kriptovaluta oktatási platformoknak. A platform híre az egész kripto ökoszisztémában ismert, hiszen milliókat oktatott a kriptovaluta befektetésekre. A csapat most azonban újra villantani akar, és piacra dobta a 99Bitcoins tokent (99BTC).

A projekt a Learn-to-Earn (tanulj, hogy keress) mechanizmust alkalmazza, és így próbálja ösztökélni a felhasználókat a tanulásra. A tanulók jutalmakat szerezhetnek például a közösségi aktivitás és a különféle kriptovaluta kurzusok teljesítése után.

99Bitcoins

Ahogy a felhasználók egyre többet tudnak meg a Bitcoinhoz vagy a DeFi-hez hasonló témákról, 99BTC tokeneket szereznek, melyek közvetlenül a kripto tárcájukban landolnak.

A 99BTC tervei között ráadásul az is szerepel, hogy hamarosan a BRC-20 szabványra áll át.

Ezt a szabványt a Bitcoin hálózatra építették – a BRC-20 érmék pedig nemcsak a BTC stabilitásából és megbízhatóságából, de annak hírnevéből is profitálhatnak.

A 99BTC tokenek tulajdonosai az érme segítségével prémium tartalmakhoz, VIP kereskedési csoportokhoz, valamint kriptovaluta szignálokhoz is hozzáférhetnek.

A projekt előértékesítése már most is rendkívül sikeres, hiszen több mint 1,2 millió dollár értékben gyűjtött össze befektetést. Éppen ezért ez egy olyan, 1 dollár alatti kriptó lehet, amire a bálnák rákapnak 2024-ben.

Irány a 99Bitcoins előértékesítése

2. 5thScape (5SCAPE)

Nem csoda, hogy a VR technológia népszerűsége egyre nő, mivel nemcsak szórakoztató, de forradalmi találmány is. A 5thScape (5SCAPE) viszont azon van, hogy még izgalmasabbá tegye!

A virtuális valóság egyesíti a magával ragadó játékélményt és a legújabb technológiát. A VR-nak köszönhetően a játékosok bármikor kedvükre válogathatnak, hogy milyen környezetben töltsék szabadidejüket.

5thscape

A 5thScape álma, hogy hozzájáruljon a VR népszerűsítéséhez, és megváltoztassa az emberek fejében a technológiával kapcsolatos képet.

Az ökoszisztémát a $5SCAPE érme tartja mozgásban. A token amellett, hogy prémium VR tartalmakkal látja el a felhasználókat, egy összetartó közösség kialakításához is hozzájárul. Arról nem is beszélve, hogy igencsak kedvező növekedési potenciált kínál.

A felhasználók 3D VR játékokkal szórakozhatnak a platformon. Az élményt a 5thScape csúcsminőségű VR headsete és az ergonomikus gamer szék teszik teljessé.

Azt gondoljuk, hogy a 5thScape egy olyan érme, amire érdemes lehet odafigyelni 2024-ben. A projekt előértékesítése ráadásul jelenleg is tart, ne maradj le az alacsony árról!

Irány a 5th Scape oldala

3. eTukTuk (TUK)

A világ utcáit körülbelül 270 millió fosszilis üzemanyagokkal hajtott TukTuk és más, két-/háromkerekű jármű rója. Az eTukTuk erre a problémára kínál megoldást, és egy forradalmi ökoszisztéma kifejlesztésén munkálkodik.

A projekt missziója rendkívül fontos a szén-dioxid kibocsátás csökkentésére, a légszennyezés mérséklésére, a lakosság egészségügyi és pénzügyi helyzetére, végső soron pedig az egész világ sorsára nézve.

etuktuk fooldala apr22

A projekt amellett, hogy egy dinamikus töltőhálózatot kíván létrehozni, szabadalmaztatott elektromos járműveken is munkálkodik. Az eTukTuk jelszavai a fenntarthatóság és a skálázhatóság.

Sorra gördülnek le a futószalagról a belső égésű motorral ellátott járművek, a TukTukok pedig ráadásul több széndioxidot bocsátanak ki, mint egy átlagos autó.

Az energiaárak bizonyos országokban több mint 50%-kal emelkedtek az elmúlt évek során, ami szintén a megújuló energia mellett szól.

Az eTukTuk küldetése nemcsak az emberiség jövőjére, de a Földünkre is hatással lehet. Hála az eTukTuknak, bárki kedvére csatlakozhat a légszennyezés és a széndioxid kibocsátás elleni harchoz. Az eTukTuk milliárdok életminőségét javíthatja. A projekt tevékenysége főleg a fejlődő országok életében hozhatna átütő erejű változást, de természetesen azokon túl is méltán üdvözlendő. A TUK érme jelenleg előértékesítésben vásárolható meg, csatlakozz te is és küzdj egy jó ügyért, miközben pénzt keresel!

Megnézem az eTukTuk oldalát

Ezek is érdekelhetnek:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**