3 kutyás kriptó, amit imádnak a kereskedők

A kripto piac története tele van fontos mérföldkövekkel, izgalmas sztorikkal, hatalmas hozamokkal és nagy bukókkal. A kripto térben állandó a változás, mostanra egy dolog azonban kirajzolódni látszik: a mém érméknek igenis van helye a legjobb kriptovaluták között. A közösség rajong ezekért a projektekért, az pedig nem is kérdés, hogy a kutyás mém érmék belopták magukat a befektetők szívébe. Akár a játékos PlayDoge-t, a számos felhasználási lehetőséget és vadnyugati feelinget kínáló Shiba Shootoutot vagy a bázisugró Base Dawgz-t nézzük, izgalmas narratívát látunk. Tarts velünk és ismerd meg őket közelebbről!

PlayDoge

A PlayDoge ($PLAY) egyike a legújabb kutyás mém érméknek, és a BSC-n fut. Az előértékesítés óriási lendülettel indult, néhány hét alatt már 5,5 millió dollárnál jár. Ahogy a számokból is látszik, a projekt gyorsan belopta magát a közösség szívébe. A befektetők jól tudják, hogy az előértékesítés a legjobb alkalom a vásárlásra, a tőzsdei listázáskor ugyanis már jóval drágábban juthatnak hozzá.

A PlayDoge fejlesztői egy 2D-s, 8 bites, old school P2E játék segítségével repítik vissza a felhasználókat gyerekkorukba. A fő cél, hogy a játékosok a ‘90-es évek Tamagotchijához hasonlóan gondoskodjanak a mém király Doge kutyáról. A projekt saját tokenjét, a $PLAY-t is piacra dobta.

PlayDoge

A kutya ápolása, tanítása és szórakoztatása mellett a játékosok minijátékokkal is múlathatják idejüket, pont, mintha egy igazi kutya lenne. Fontos, hogy kellő figyelmet szentelj neki, különben a történetnek rossz vége lehet.

A játékokban $PLAY érméket gyűjthetsz, amelyeket az alkalmazásban is felhasználhatsz, de akár más kriptovalutákra is beválthatod őket.

A teljes $PLAY készlet 9,4 milliárd darabból áll, amelynek egy részét a jelenleg is futó előértékesítésre allokálták. Ahogy telnek az előértékesítési szakaszok, úgy lesznek egyre drágábbak a tokenek, szóval érdemes korán beszállni.

Siess, csatlakozz te is az előértékesítéshez és vásárolj be kedvezményes áron!

Shiba Shootout

A piacon kialakult hierarchiát egy új projekt, a Shiba Shootout kívánja átrendezni, arra készül ugyanis, hogy letaszítja a DOGE-t és a SHIB-et a trónról. Ebben nemcsak a szórakoztató háttérsztori, de a stratégiai felhasználási lehetőségek is segítségére lesznek. A projekt ötvözi a kreativitást, a bajtársiasságot, a versengést és a vadnyugati hangulatot.

A Shiba Shootout számára rendkívül fontos a közösség növekedése, amelyet többek között bónusz tokenek kiosztásával próbál elérni. Az elkötelezett felhasználói bázis ugyanis segíthet majd neki elérni célját, és együtt lenyomhatják a DOGE-t és a SHIB-et.

shiba shootout angol fooldal

A projekt a megtakarításokra is helyezett hangsúlyt, bevezeti például a „megtakarítási nyeregtáskát”, amely a letétekhez hasonlóan működik. A felhasználók így automatikusan félre tehetnek tokeneket a tárcájukba, ezzel további jutalmakat szerezve. A szellemes Cactus Staking keretében a tulajdonosok különböző időtartamokra letétbe is helyezhetik érméiket.

A szórakoztatásra fókuszáló megközelítés és a vadnyugati sztori mágnesként vonzza a befektetőket, a bőséges jutalmak révén pedig egy elkötelezett közösség alakulhat ki. A felhasználók a tábortűz mellett kötetlen beszélgetéseket kezdeményezhetnek, ami még tovább növeli az összetartozás érzését.

A Shiba Shootout lehetőséget kínál a befektetőknek arra is, hogy beleszóljanak a projekt jövőjébe. A Token Governance Roundups ugyanis szavazásra jogosítja fel őket a fontos döntésekkel kapcsolatban, pont úgy, mint anno a vadnyugati polgárok.

Kombináld ezt egy alapos, jól átgondolt ütemtervvel és stratégiai tokenomikával, és máris megérted, miért fogy ennyire a Shiba Shootout token.

Csatlakozz te is az előértékesítéshez, és segíts a SHIBASHOOT-nak átvenni az uralmat a mém érme piac felett!

Base Dawgz

A befektetőket egy Base kutyás érme, a Base Dawgz ($DAWGZ) is lázba hozza. A projekt az egyik legnagyobb mém érme szeretne lenni a Coinbase Base blokkláncán. A Coinbase egy vezető kriptovaluta tőzsde, és saját Layer-2 blokklánccal rendelkezik, ami az Ethereumnál gyorsabb és olcsóbb tranzakciókat kínál.

A Base Dawgz csavar egyet a „doge” tematikán, és az adrenalintól fűtött bázisugrással kombinálja a mém kutyát. Slusszpoén, hogy a Base láncon fut, és bázisugrással (angolul BASE jumping) operál.

A többláncos megközelítés révén a DAWGZ különböző láncokon is elérhető, és könnyedén mozgatható is közöttük. Választhatsz az Ethereum, a BSC, a Solana és az Avalanche közül.

basedawgz fooldal jun19

A Base Dawgz tokenek jelenleg előértékesítés keretében vásárolhatók meg. A beépített ajánlói rendszernek köszönhetően a befektetők minden barátjuk vásárlása után 10% USDT jutalékot kapnak.

A projekt azonban tovább megy és egy közösségi média airdropot is hirdetett. Az airdrop programban a közösség tagjai vehetnek részt, és a projekttel kapcsolatos szellemes mémek vagy más tartalmak megosztásával extra token jutalmakat szerezhetnek.

A hamarosan élesedő airdrop, a letéti program és a korábban említettek kombinációjaként egyértelművé válik, hogy mekkora növekedési potenciál rejlik a $DAWGZ-ban.

Szedd össze minden bátorságot, ugorj fejest az izgalmakba és csatlakozz te is kedvezményes áron a Base Dawgz előértékesítéshez!

Ezek is érdekelhetnek:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**