3 kutyás mém érme, ami nagyot szólhat a nyáron

Vészesen közeleg a nyár, a hőmérő higanyszála már 30 fok fölé kúszik. A kánikula közeledtével a kripto piacok is lázba jönnek, mondhatni egyenesen lángolnak. Szinte nincs olyan lánc, ami most ne menne nagyot a mém érmék szempontjából. A PlayDoge például a BNB láncon, a WienerAI az Ethereumon, a Base Dawgz pedig a feltörekvő Base-en fut, és egytől egyig sikeresek. Tarts velünk és ismerd meg őket közelebbről!

PlayDoge

A PlayDoge ($PLAY) az egyik legújabb kutyás mém érme, amely a BNB Smart Chainen fut. A token előértékesítése bombaként robbant be, mindössze egy hét alatt elérte a 2,5 millió dollárt. Jól látszik, hogy a közösség érdeklődését mennyire felkeltette a projekt. A befektetők tudják, hogy érdemes még az előértékesítés során bevásárolniuk ebből az érméből, a tőzsdére lépéskor ugyanis óriásit ugorhat az ára.

A PlayDoge fejlesztők egy 8 bites, 2D-s, old school P2E mobil játékkal káprátatják el a játékosokat. A játék fő célja, hogy a ‘90-es években népszerű Tamagotchihoz hasonlóan a felhasználók gondoskodjanak a mém világ királyáról, a Doge kutyáról. A projekt piacra dobta natív tokenjét, a $PLAY-t is.

PlayDoge

Az alkalmazásban mini játékok is helyet kaptak, a fő teendő azonban a kutya etetése, ápolása, szórakoztatása és tanítása. Éppúgy, mint egy valódi négylábú esetén. Fontos, hogy kellőképpen figyelj rá és véletlenül se hanyagold el, különben rossz vége lesz.

A játékok során $PLAY tokeneket gyűjthetsz, amelyek az appban is felhasználhatók, de más kriptovalutákra is beválthatók.

A $PLAY készlet 9,4 milliárd tokenből áll. Az érmék előértékesítésben vásárolhatók meg. Ahogy haladunk az időben, úgy kerülnek egyre többe a tokenek, így érdemes minél előbb beszállni.

Siess, hogy te se maradj le! Csatlakozz az előértékesítéshez és zsebeld be a tokeneket olcsón!

WienerAI

A WienerAI ($WAI) is a vadiúj kutyás mém érmék közé tartozik. A WienerAI két, jelenleg kimondottan forró trendre, a mémekre és a mesterséges intelligenciára alapoz. A projekt híveiből álló „kolbász hadsereg” azt tervezi, hogy átveszi az irányítást a kripto piacon.

A Wiener AI izgalmas narratívája egészen 2132-be repít minket. Egy bohókás tudós, a The Architect egy fejlett AI létrehozásán ügyeskedik, amit egy MI alapú kiber kutya formájában próbál életre hívni.

WienerAI

A terv azonban egy kicsit félrecsúszott, és egy kis tacskó DNS-t is kevert az elegyhez. Így született meg a szuper okos robot tacskó, a WienerAI.

A WienerAI előértékesítés sikere még a kripto szerelmeseit is meglepte. A lendület azóta sem csillapodott, és csak úgy gyűlnek a dollármilliók. A cikk írásakor a befektetők közel 5 millió dollárt öntöttek már a projektbe, ami elképesztő.

Ahogy telik az idő és az előértékesítési szakaszok, úgy lesz egyre magasabb a $WAI ára. Éppen ezért a legjobb döntés az, ha minél előbb bevásárolsz a tokenből. Azok, akik korán befektetnek ráadásul kedvezményekben és letéti jutalmakban is részesülnek. Ennek fényében nem csoda, hogy a WienerAI több elemző szerint is az egyik legjobb mém érme lehet 2024-ben.

Base Dawgz

Egy új Base kripto érme hozza lázba a befektetőket, a Base Dawgz ($DAWGZ). A projekt a mém érméktől már megszokottól eltérően a Coinbase Base láncán fut. A Coinbase az egyik legnagyobb kripto tőzsde, és saját Layer-2 blokklánca van, ami olcsóbb és gyorsabb tranzakciókat kínál, mint az Ethereum.

A Base Dawgz ahelyett, hogy egy elcsépelt témával érkezne, más vonalra viszi a „doge” narratívát, és az izgalmas bázisugrással kapcsolja össze.

A többláncú megközelítésnek köszönhetően a DAWGZ több láncon is elérhető, emellett pedig könnyen át is mozgatható közöttük. Ezek a következők: Ethereum, BNB Smart Chain, Solana és Avalanche.

Base Dawgz főoldal

A Base Dawgz tokeneket a befektetők 0,00479 dolláros darabáron vásárolhatják meg. A beépített ajánlói program keretében a befektetők minden egyes barátjuk vásárlását követően 10% jutalékot kapnak USDT-ben.

A Base Dawgz azonban nem áll meg ennyinél, hiszen egy közösségi média airdropot is tervez. Ennek keretében a közösség kreatív tagjai extra tokeneket szerezhetnek, ha mémeket és más tartalmakat osztanak meg a projektről.

Kombináld a hamarosan éles airdropot, a letéti programot és az imént említettekkel, és máris egyértelmű, hogy a Base Dawgz mekkora növekedési potenciállal kecsegtet.

Siess, csatlakozz te is elsők között a Base Dawgz előértékesítéséhez, és biztosítsd a belépődet az óriási növekedés felé!

Ezek is érdekelhetnek:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**